Header

Cha cha bloggen det här är jimmy och jocke. Nu har vi varit och köpt öl, det blev lapin kulta. Vi ska åka till en ö och tälts och deicka våran öl, det tycker vi är skoj. åååååh vad mysigt det ska bli!!! men nu måste vi gå. puss puss älsklingar!!
P.S.
skriv till JimmyEklund på kik

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu är jag hos min syster, har sovit här i 2 dagar nu och sover här ännu en kväll.
Så vi ska äta gott och ha det allmänt mys!
Sedan kommer jag hem imorgon eftersom min barndomsvän Therese kommer hit ifrån Göteborg.
Så vi ska göra något kul antar jag.
Men nu ska jag dammsuga, Kyss!


Likes

Comments

Är nu påväg hem ifrån min syster, och så kommer jag till stationen. Så ser jag att tåget inte går.. blir så trött på att det alltid är problem med tågen. Så får nu åka världens omväg hem!
usch, vädret är inte det roligaste heller :/

Likes

Comments

Detta blir sista inlägget för ikväll, ska sätta på en film nu och sedan sova.
Ska se på Fifty shades of grey, har inte sätt den ännu hehe..
så skriver imorgon vad jag tyckte om filmen!
Puss

Likes

Comments


Likes

Comments

Jag har inte bloggat på sjukt länge för har ärligt talat inte haft någon lust alls, inte haft någon lust för någonting. Men jag ska försöka komma igång igen,
Har däremot inte gjort någonting dessa dagar, mest sovit hos min storesyster och på dagarna har jag gymmat eller träffat någon söt filur. Annars gör jag ingenting, går inte i skolan, jobbar inte.. Så det finns ingenting att göra.
Men just nu är jag hos min syster iallafall, imorgon är det fredag!!
Så sjukt underbart, vet dock inte vad jag ska hitta på för skoj, men det löser sig nog.
Nu ska jag vara social emot min siiiis.
Kyss!


Likes

Comments

som dom flesta vet så går jag inte i skolan, jag hoppade av gymnasiet. kommer börja nästa år, jag trivdes inte i min klass överhuvudtaget. jag var tillslut helt ensam, utan anledning.
om någon i min gamla klass ser detta, kommer dom säga saker jag gjort för att förtjäna detta. men allt bullshit, jag har inte gjort dom någonting alls.
hade jag gjort saker emot dom skulle jag gått kvar, för då vet jag att jag gjort fel. men denna gång gick HELA klassen emot mig utan anledning. jag vågade inte gå till skolan, jag stod inte ut mer.
vissa säger att jag borde löst problemen med dom och bli vän med dom. men vem vill umgås med personer som fått en hel klass emot en? inte jag iallafall.
blev hotad av en tjej i min klass när vi skulle hem, hon påstod att jag sagt att hon var en hora. som jag absolut INTE sagt. jag tyckte däremot om henne, hon va snäll. tills hon sa så.
jag ville inte tillbaka dit, ville inte ha något med dom att göra.
en hel klass fick en person att inte orka och inte vilja gå kvar. jag hoppas dom alla är stolta!

jag älskade min linje, skolan var bra. det är fett jobbigt att inte gå i skolan faktiskt, tänker på det rätt mycket. men, men.. vill inte umgås med såna personer i 3 år.
så nu vet ALLA hela sanningen.

Likes

Comments

nu ska jag äntligen bädda ner mig i sängen, nyss kollat paradise hotel och smsat med älsklingen.
idag har jag inte gjort någonting, bara städat och latat mig. imorgon ska jag jobba, börjat klockan 18.00 och slutar 21.00, så behöver sova nu.
godnatt sötnosar!

Likes

Comments