Godmorgon på er! Eller är väl inte direkt morgon men. Vaknade vid halv 1, aldrig vart så skönt att få sova ut och slippa bli väckt av någon som tycker man är tråkig för att man vill sova när chansen finns. Har hittills hunnit med att storstäda mitt rum. Känns så himla mysigt här inne nu. Hade dock behövt rensat garderoben lite också men de får bli någon annan gång. Ska strax ge mig iväg in mot stan för att träna och köpa en sista julklapp. Även boka tid för omsättning av mina hair talks. Börjar bli sååå dags. Går inte att göra nånting med håret nu knappt när de växt ut så mycket. Ganska kul att se hur fort håret faktiskt växer på 8 veckor. Så det är väl ungefär så min dag ser ut. Klagar inte på att ha tid över till att göra vad som helst.

Smoothie tips:

Hallon
Kvarg
Lättmjölk
Banan
Ägg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men hej! Det är ÄNTLIGEN jullov och jag njuter till hundra trots 2 kvarstående inlämningar som jag har noll ork till att ta tag i. Skippade dock "julavslutningen" och tog sovmorgon istället. Har sååå jäkla ont i kroppen efter att ha fått spela lite boll igen efter hundra år. Tyvärr fick jag avsluta cupen lite tidigare än resten av laget då jag äntligen hade en tid på infektion i Uppsala. Så efter att ha lämnat 11 rör fyllda med blod så väntar jag nu på svar.. Nervöst. Hur ser mitt lov ut? Jo det är jobb som står på schemat. Men förvånansvärt nog så har jag faktiskt lite ledig tid att utnyttja! Nu ska jag krypa till sängs för att hinna ta vara på morgondagen. Har lite planer. En hel-uppfräschning av mitt rum är en av dom. Godnatt på er!

Likes

Comments

Klockan må vara halv 1 och jag ska sitta 08:45 imorgonbitti och skriva prov. MEN jag kunde inte hålla mig borta från att dra igång bloggen igen redan idag. Känt sånt otroligt sug efter att blogga de senaste veckorna så nu jäklar tänker jag börja skriva igen. Har så mycket tråkigt & intressant att dela med mig av. Så lite småfix här och där så ska bloggen vara under rullning igen! Sååå för att inte dra ut på detta allt för mycket och göra en kort summering - jag kommer börja blogga igen. Så avslutar jag här och säger godnatt!

Likes

Comments

Tofflor, jeans och polotröja fick bli min torsdagsoutfit.

Likes

Comments

Haft sån ångest över mitt hår sen jag kom hem från Rhodos då saltvattnet och all styling dragit mitt hår i botten. Så i måndags tog jag beslutet och tröstköpte mig en ghd plattång för 1500kr. Ångrar mig inte en sekund, är det nånting man ska investera i så är det sitt hår. Jag har tidigare använt mig av en gama plattång som jag varit väldigt nöjd med, MEN den är tyvärr alldeles för varm för att mitt tunna hår ska klara den stylingen jag utsätter mitt hår för lite för ofta. Den 1:a september har jag även en bokad frisör tid för färgning och klippning, så snart kommer det bli ordning på de.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag väntar ännu en helt värdelös dag haha. Enda sen jag landa på svensk mark har det enda jag gjort varit att sova. Vaknar, somnar om, äter, går på toa och somnar om igen. Utnyttjar absolut de sista sommarlovsdagarna. Trots att resan var det bästa i mitt liv så har den gjort mig så deprimerad. Saknar allt alldeles för mycket. Men nog om de, 13:30 har jag läkartid för att ta lite prover. Ska även kolla upp en knöl jag haft i huvudet (hur läskigt??) under en längre tid. Har själv aldrig lagt någon större oro för den, men så upptäckte mamma den här om dagen och ville genast kolla upp den. Så de kanske är bäst. Mycket mer än så tror jag inte dagen har att erbjuda. Vi hörs

Likes

Comments

Att ha fått spendera denna sjuka och mest fantastiska resa någonsin med världens bästa vänner har gjort denna resa oslagbar.

Likes

Comments