Jag är en nybörjare på de här med att blogga å skriva saker som folk läser, så min fråga till er är vad vill ni läsa och vad skriver ni på era bloggar om ni nu kanske har en.
Det här kanske kan hjälpa mer än bara mig❤️
Men ni får gärna svara i kommentarerna eller tagga mig i ett inlägg där ni ger tips på er blogg eller kontakta mig privat.

Mail: miranda@solsken.net
Insta: Mirrisp

❤️☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

I helgen eller ja torsdag tills idag😂 jag har bara myst med sebbe under torsdagen å fredagsmorgonen och på eftermiddagen så åkte vi ut till Arholma för att jobba på ett bröllop. Jag hjälpte till i köket o hjälpte till att ta fram allt, lång dag hade inte så mycket att göra under de sista timmarna innan jag inte fick jobba mer (är under 18) så jag satt å prata med den lilla söta hunden Simon😂. Somna 3-3.30 på morgonen så jag tog en tupplur idag när jag kom hem. Men de är min helg i korthet hoppas ni har haft en intressant helg☺️

  • 7 readers

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR att resa, har alltid rest någonstans med min familj. Egentligen skulle jag rekommendera alla platser jag har varit på men här är min Top 5 platser.

1. Italien- Vi var bara i Rom men gud vilken mysig stad, skulle lätt kunna flytta dit om jag kunde språket. De har också billigare smink har jag hört, köpte inget när jag var där jag var 12 och hade inte börjat med smink då :) Men allt är så fint och maten är så gooood!

2. Frankrike-Samma här vi var bara i huvudstaden Paris men det är också en mysig stad, maten är fantastiskt men den hamnar på andra plats bara för att det är svårt att prata och förstå folket.

3. Teneriffa.- En riktig solsemester, vi åkte alltid dit när vi ville till solen mitt i vintern. Stark rekommendation dock är det mycket barnfamiljer där, men finns ju "vuxen hotell" där det inte är barnfamiljer om man önskar det.

4.London- London för mig är bara en shopping stad, visst den kan vara fin på sommaren men jag skulle bara åka dit för shoppingen.

5. Tallinn.- Är en jätte fin stad att bara gå runt i om man gillar gamla byggnader och historia, de har också jätte mysiga restauranger och under sommaren finns de en marknad där jag starkt rekommenderar att besöka.

Likes

Comments

I går kom jag hem från min kille och han precis hem innan en skur kom, senare på kvällen kom regnbågen som man ser på första bilden☺️
Men jag känner mig lite nere, för de trots allt sommarlov men de ger inte samma känsla som förut. Kanske för att det har varit kallt eller för att jag vet och dessutom börjar bli lite nervös för sommarjobbet... har liksom inte träffat de sommar äger stället eller de jag ska jobba med, jag har inte ens varit på restaurangen liksom så de kanske inte är så konstigt att jag är nervös.
Är det någon annan som är nervös för sitt sommarjobb? Eller för sina planer i sommar? Kommentera gärna❤️

Likes

Comments

Jag har inte riktigt presenterat mig än så här är lite information om mig☺️

•Jag är född 21 november 1999 så jag är 17 år.
• Jag är cirka 167-168 cm lång.
•Jag har gifta föräldrar och lillebror som är 15 om några dagar.
• Jag utbildar mig till kock och går mitt sista år efter sommaren.
•Jag bor i Uppsala men har varit uppvuxen i förorten Bälinge.
• Jag gillar att fota, pyssla ihop saker och ritar av å på.
• Jag gillar oxå hundar men har inget husdjur själv 😔

Likes

Comments