​Nu när det börjar bli kallt och ruggit ute så är det ju mysigt att sitta inne och maraton kolla en serie, här är mina tips på serier. P.s Älskar kriminalare så det blir några sådana. 

​1. ​Brottskod. ​En dokumentär serie om svenska brott. Dom tar till exempel upp Helikopter rånet och 1-2 mordfall. Det intressanta med denna serie är att dom tar just upp svenska  grova brott + att det är många av förövarna eller offren som sitter själva och berättar om vad som har hänt.

​​​2. Bones. ​En amerikansk serie om en FBI agent och Rätts Antropolog som jobbar ihop och bekämpar olika brott som både kommer dom personligt nära eller helt ut konstiga mord. Denna är dock inte för dom som har svaga magar för dom visar hemska bilder på kroppar (Dom är ju fejka). Dock finns inte alla säsonger på Viaplay men om man inte har sett serien innan så är det en bra början.

​3. Vänner. ​Den gamla 80-90-tals serien om 6 vänner och deras liv. Det är en komedi serie och jag starkt rekommenderar den för den som inte har sett den och till den som har sett vart enda avsnitt! kolla igen du vet att den är bra!. Men till dom yngre som kanske inte har sett den, det är en klassiker och passar än idag.

​4. South Park. ​En Amerikansk tecknad-serie om ett gäng skolpojkar och deras galna vardag. Gillar att dom är grova i sitt språk och att dom tar upp kontroversiella ämnen och gör dom roliga och gör dom intressanta. Dom tar även upp sex och olika köns ord, så om man är känslig för sånt eller känner att det är äckligt så är det ingen serie för dig. Finns dock undan tag där det inte innehåller sånt.

​5. Outlanders. ​En till amerikansk serie som är ett kostymdrama. Denna handlar om Clair som är en sjuksköterska under WW2 och som efter kriget åker från året 1945 till 1700-talets krigshärjande Skottland. En väldigt dramatiskt serie där det både förekommer en del mord och sex scener så ett OBS till det om man är känslig. Men har verkligen maraton kollat denna serie och kan inte vänta tills säsong 3 & 4.

Hoppas ni gillar tipsen och att ni kanske hittar nåt som ni gillar. Kommentera gärna vad ni tycker och om ni har mer tips för serie/filmer på just viaplay. 

Puss och kram på er! 

Insta.Mirrisp

Snap:Barbiekol

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Eftersom jag precis har börjat med denna blogg så tänkte jag att ni kanske ville veta några saker om mig :)

1.​Jag har enormt svårt med höger och vänster.

2.Jag är i en kärnfamilj (alltså mina föräldrar är gifta och jag har en brorsa)

3.Går mitt andra år i gymnasiet.

4.Min hobby är SMINK! 

5.Jag är väldigt blyg med nya personer och vuxna.

6.Nåt jag inte gillar med mig själv är mina ögonbryn och min naturliga hårfärg för båda är smuts gråbruna :(

7.Jag har varit förlovad.

8.Har gått på 3 olika skolor.

9. Jag har inga piercingar. Inte ens örhängen.

10. Min brorsa är 2 1/2 år yngre än mig (3 skolår mellan oss)

11.Sen jag var 6 månader har min familj alltid varit ute och rest med bara 1 eller 2 år vi inte gjort det.

12. Har haft problem med min vikt sen jag gick i trean.

13. Tycker själv att jag är väldigt öppen för saker, testar innan jag dömer. 

14. Har haft svårt att hitta något jag är passionerad för. 

15.Några saker som går i omgångar som jag har gillat som hobby är Fotografering, pyssla, laga mat, smink och blogga.


​Hoppas ni gillade detta lilla inlägg, kommentera gärna om ni har samma problem/hobbys :)

Instagram: Mirrisp

Snap: Barbiekol


Likes

Comments

Asså denna dag bara försvann😂 Vakna,åt frukost,klädde på mig, gick o handla med brorsan, åt lunch, satt vid datorn,åt middag😂 men skönt efter en lång vecka👌🏻o sen börjar *APL:en nästa vecka o håller på i 6 veckor😍

*Arbetsplatsförlagtlärande

Kommentera gärna va ni gör för att koppla av efter en lång vecka👍🏻

Insta-Mirrisp
Snap-Barbiekol

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘

Likes

Comments