Jag och Sebbe tog en promenad ut i skogen, vilken var super mysigt! Skogen är en så härlig plats nu när hösten är nära, tycker iallafall jag. Passade på att ta några bilder också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tankar

Det här med att börja att uppdatera regelbundet gick ju inte som jag hade tänkt mig . Känner att inget går så bra just nu.

Vet inte heller vad jag ska lägga upp.

Ska jag lägga om min vardag och bara börja där jag av slutade?

Ska jag börja följa en tråd? Till exempel smink blogg, tips blogg, matblogg etc?

eller det tråkigaste om jag ska sluta?

Jag vet verkligen inte! Känner själv att det kanske kan vara skönt att skriva av sig nu när jag känner att jag är i mot vind i livet men å andra sidan kanske man ska sluta för att inte ha mer saker att tänka på.

Hjälp mig gärna och kom med era tankar om att blogga och att ha något att skriva om.

Likes

Comments

In å kolla in min Instagram följer gärna tillbaka 🙈
@mirrisp ❤️

Likes

Comments

Eftersom jag råka köpa fel när jag var på tallink så köpte jag den rätta nu👍🏻 och jag måste säga att den är bättre än den andra men jag kommer få nytta av den oxå☺️
Tillbaks till den nya, den är från cliniqe, kostar 315kr, lätt på huden och ger en fräsch hy☺️
Jag applicerade den med en svamp men skulle vilja testa med en "flat top kabuki" borste. Den är inte fullt täckande men det är inte något jag är ute efter personligen så jag nöjer mig med vad den ger, man kan förmodligen bygga med den om man önskar det☺️
Jag ger den en 👍🏻

Likes

Comments

Som titeln lyder så har jag tagit upp min låda med tröjor för vintern/hösten! Sååå taggad för att använda dem igen😁har typ bara stickade tröjor så typsikt av mig för det är de bästa jag vet!
Men tog en bild på dem iallafall för så taggad är man så man delar med sig av de😂

Likes

Comments

Tankar

Ok nu var det rätt länge sedan jag skrev något här men detta har hänt och lite varför saker har varit som det har varit.


Inget schema.

Min skola måste vara den sämsta på att ge ut information och lägga rätt lektioner rätt. Visst det är många klasser och man kanske prioriterar ettornas schema först, men allvarligt vi fick en temporärt schema som var tre dagar fram och inget mer. Så kvällen på tredje dagen skrev jag till min lärare och frågade typ va fan vi skulle göra. Han sa då att schemaläggaren hade lagt delkurs 2 innan delkurs 1 så istället för att lägga rätt fick vi ledigt. Ta mig inte fel det är skönt men jag skulle vilja ha lite rutiner och veta saker i tid innan.

Mens/PMS

På grund av mens och dåligt humör har jag inte orkat eller haft något intresse för sätta mig ner och skriva närmaste dagarna.

Jobb

Jag fick prov jobba på mitt gamla sommar jobb och jag kan enkelt säga att det inte var den bästa tiden att ta ett jobb. Var helt snurrig i huvudet och glömde saker med kassan och bongarna (lapparna som går in i köket så de vet va de ska skicka ut), så jag kan förstå varför de inte vill ha mig. Så det har fått mig lite nere också.

En orors skännsla.

Jag vet inte vad det är men jag har känt mig ängslig, orolig och har haft svårt att vara utan Sebbe. Känns som om jag går på glas som snart kommer gå sönder. På grund av denna känsla har jag haft svårt att somna och vara social med kompisar, känns inte genuint längre när jag är med några av dem.

Likes

Comments

Contains affiliate links Livsstil

När man inte har några andra utgifter så går de ju till shopping😇 så imorse när gränby öppnade så var jag där för att gå till body shop å köpte sakerna ni ser på bilden☺️
Efter en jobbig men kort skoldag så gick jag å mamma till sephora och då blev det lite till😂
Jag har hinnit testat ansiktsmasken några gånger och de produkterna jag köpte imorse och so far so good. Masken rengör verkligen!! Och vitamin se gelén bara sjunker in så snabbt in i huden, gillar allt jag köpte body shop är verkligen ett märke att lita på☺️

/ / /

Likes

Comments