Livsstil

Hej allesammans! Asså igår kväll fick jag veta att våran lektion var inställd, dock var det studentmösseprovning men jag kände att jag inte ville kolla på studentmössor för jag känner att de skulle ha blivit för jobbigt, så jag hoppade de. Det som blev att jag gjorde var att städa upp lite i mitt rum, sminka mig och sedan ut på en liten promenad. Blev inte så många bra bilder dock. Har sedan spelat sims 3, hahaha.

Likes

Comments

Denna från rituals måste jag bara tipsa om! Har kollat på den ett tag men tog steget och köpte den nu! Jag tycker den luktar lite kanel och vanilj, så väligt juligt och höstigt. Men produkten kan användas till huden eller hår topparna som jag använder den mest till för. Den ända är att man måste vara försiktig med den i håret annars blir håret väldigt oljigt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag och mamma och pappa gick till gränby för att handla lite grejer till maten och lite annat. Vi fikade och sen gick jag en extra tur runt på gränby själv så då blev det lite mer grejer, haha så typsikt.

Likes

Comments

In cooperation with Metapic Livsstil
Vi gick inte tillsammans på stan utan vi gick bara och handlade mat och sedan gick hem till Hanna för att käka där. Vi satt och sackade i några timmar, gick sedan ner på stan själv och vandrade runt. Blev några saker från cubus och house hold. Åkte sen hem och har nyss ätit och fixat lite med mobilen och datorn.

Tog kameran med mig på stan så de blir fler bilder nu!

Hur söta är inte renarna(på övrebilden) och hundarna (på den undre bilden)!!!

Likes

Comments