Sjuk nu igen, känns inte rätt att jag jämnt och ständigt ska behöva vara sjuk. Idag har jag gjort noll, sovit, kollat de första två avsnitten av PORTKOD 1525 och sen har jag legat och läst en blogg, håller fortfarande på och läsa den. Har hittills läst två månader, bara två år kvar att läsa. I kväll ska jag göra viktiga saker, läxorna och träna till alla prov som vi har veckan efter lovet. Får hoppas på att jag känner mig bättre imorgon, men med tanke på min huvudvärk, nästäppa och hosta tror jag verkligen inte det men huvudsaken är att jag är någorlunda frisk till på lördag då jag har stallpass och luciashows möte.  Vi får höras senare. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Ännu en sömnlös natt, har blivit alldeles för många nu. Tänker även ge bloggen en chans till, men det blir så jobbigt med tanke på mitt hat till nattstads utseende. Blogg.se är finare och bättre men förstår mig inte riktigt på det. Men jag ska försöka iallafall. Imorgon är det tisdag och det innebär kort dag, endast två lektioner och en lång håltimme emellan, sedan ridning. Sist gick det lite sådär, två avflygningar för min del iallafall haha. Nu ska jag försöka plugga lite franska. Ciao enfants. 👶👋Likes

Comments

-
Likes

Comments


Likes

Comments

Gör ett nytt försök nu. Kommer inte hålla, 99.9 procent säker på det, men vi får väl se sa den blinde till den döve.

Imorgon börjar jag igen, i brist på passande bilder får detta bli ett bildlöst inlägg. Tråkig jag är ikväll.


Likes

Comments

Första skoldan idag, känns hemskt. Har inte gjort någonting det här sommarlovet. Känns meningslöst.

Vaknade iallafall vid fyra tiden, var vaken till halv fem och somnade sedan om till fem. Sen var det dags att duscha. Duschat för ett tag sedan och nu ska jag äta frukost. Ska få i mig juicen så jag kan äta, man äter ju bättre om man dricker ett ( gärna två ) glas juice på morgonen. Det går lite trögt med min juice. Hehe. Men ska nog få i mig den.


Likes

Comments

Hm. Borde inte ens skriva om den. Så dålig var den. Fick Tiamo, det var ju kul. Kom upp också, haha. Gick helt okej dom första tio? minuterna. Sen gick det mesta dåligt. Tempot var dåligt, min lätta sits blev dålig, mina hälar i den lätta sitsen var dålig. Dom enda bra sakerna var väl galoppen, när jag väl fick i gång honom och det gick helt okej på C volten också. Resten var dåligt. Måste verkligen göra om detta ridpass. Tiamo var duktig, var mitt fel. Nu måste det bli måndag snart så jag kan släppa detta och bara göra om det. Det här var seriöst min sämsta lektion någonsin. Har aldrig ridit såhär dåligt. Passande bild...


Likes

Comments

Förlåt, trodde jag skulle blogga mycket hos fammo och när jag kom hem, men så blev det inte. Vet inte hur det kommer bli nu heller. Ska åka till Coop idag och införskaffa massa filmer & böcker. Är sjuk så det kan jag behöva. Förtjänar inte att bli sjuk nu. Får hoppas att det ger sig snart.
Det här är jag idag, och troligen några dagar framöver också.

Likes

Comments

Idag är det en regnig dag. Nästa vecka får man ta och kalla regniga veckan, för det kommer regna och vara mulet måndag-fredag iallafall.
I princip har jag inte bloggat någonting dessa dagar, trodde jag skulle blogga om hur mycket som helst. Förlåt säger jag bara. Nu är jag hemma igen och kommer blogga aktivt igen.


Likes

Comments


Likes

Comments

Följ mig på instagram @mirandaahl! :)