​I natt drömde jag att jag var fast i en grotta. Det var som om jag var fast i ett slags "spel/lek" och allt gick ut på att hitta rätt väg ut ur grottan. Det fanns ett mindre vattendrag och jag var inte ensam, vet dock inte nu i efterhand vem/vilka som var med mig. Helt plötsligt ser jag en utväg, en trång gång som först är runt som ett rör men som sen blir mer och mer likt en spricka i ett berg där passagerna blir trängre och trängre. Till slut inser jag att jag inte kommer komma förbi då inte ens huvudet går igenom passagen jag kommit fram till så jag bestämmer mig för att försöka åla mig tillbaka hela vägen igen till "huvudgrottan" för att hitta en eventuell ny utväg. Men passagerna är utformade så att man kan ta sig åt ett håll men inte tillbaka, det går inte att backa/åla sig tillbaka ! Jag sitter fast ! Börjar inse att jag kommer sitta fast tills jag dör och börjar tänka på hur lång tid jag ska sitta där med panik innan jag äntligen dör och inser att det kommer ta veckor... Sen vaknar jag. 

Tänkte nysta lite i vad det kan tänkas betyda, bara på skoj: 

Vatten: ​Vatten står ofta för dina känslor / det omedvetna.

Döden: Vare sig man drömmer om döden som gestalt eller att någon dör förebådar drömmar om döden att man kommer att byta ståndpunkt eller förändra sina värderingar. Det betyder i princip aldrig att någon kommer att dö utan bara att något personligt och viktigt kommer att ändras.

Grotta: En grotta är i drömmen en symbol för det som drömmaren inte vet om sig själv. Den står för det kvinnliga.

Cell: (hittade inget annat som liknar "sitta fast-delen") Om du själv är instängd betyder det att du kommer att få en inbjudan av något slag.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet faktiskt inte om jag gjorde mig själv en enorm otjänst genom att löpträna idag. När jag kom hem kissade jag färskt blod och har gjort det sedan dess (ca. 7 timmar sedan nu). Ringde till avdelningen och dom sa att om det inte avtar måste jag höra av mig på direkten. Fast dom sa aldrig på hur lång/kort tid det måste avta... Tog just tempen och den var iallafall normal och det gör inte mer ont än tidigare så jag avvaktar tills i morgon åtminstone. Det var en enorm obehagskänsla medan jag sprang i njure-kissblåsa plus att det kändes som jag när som helst skulle kissa på mig. Men i sant Anna-manér så fortsatte jag ändå och planerar på att köra igen på lördag ifall det inte blöder fortfarande då förstås.

Jaaaa, det är fasen inte alltid lätt att vara jag 😂

Om vi nu ska prata om något annat än kiss och pigtails så har resten av dagen varit myspys. Klippte gräset och satt i solen medan maken fixade grillen. Sen blev det pulled pork och hamburgare, mums ! Skickade ut kidsen i solen, det var faktiskt inte alltför dystra miner över att dom inte fick sitta framför sina xboxar under några timmar.

Jag hoppas så att jag snart får rumpen ut och blir mer kreativ igen. Har haft torka under hela vintern nu och jag vill så gärna komma igång med att teckna igen, fotografera med min nya kamera och pyssla med mina modellhästar som ska få både ny färg och utrustning. Jag brukar "gå ner mig" lite under vintern så jag hoppas att jag blommar upp igen nu när våren är här på riktigt.


​<3


Likes

Comments

Första natten hemma blev inte så underbar. Den här konstanta kissnödighetsskänslan och den gnagandes, skavandes känslan inuti som "pigtailen" orsakar är f-n inte rolig ! 8 dagar till av det här - omg...
Försöker tänka att det finns folk som har det mycket värre men jag börjar känna mig smått panikslagen, jag vill sova på nätterna. Våga vara hemifrån utan att känna mig orolig för att jag ska kissa på mig. Löpträna ! Men vad har jag för val liksom ? Bara att bita ihop. This too shall pass.

Det som stressar mig allra mest är att jag känner mig så fruktansvärt lat när jag bara sitter. Känner mig tjock och lat. Mår riktigt dåligt. Tror den största frustrationen ligger där. Kan inte bara sitta på rumpen hela dagen och äta bara för att jag har ont av en j-a plastkateter som sitter inne i kroppen ! I morgon måste jag ut och löpträna. Provar en liten runda på 5km och hoppas att det kommer funka. Så länge inte "pigtailen" gör för ont så. Kissar jag på mig så kissar jag på mig !

Information om uretärkateter "pigtail":http://www.1177.se/Jonkopings-lan/Fakta-och-rad/Behandlingar/Urinledarkateter-uretarkateter-Jonkopings-lan/


Likes

Comments

Jag kastades direkt in i mammalivet igen, med allt vad det innebär. Rackartyg, dispyter, försök till pedagogiska lösningar på tidigare nämnda rackartyg. Nåväl, det är ändå här jag trivs allra bäst - hemma med mina fina knasiga pojkar !

Jag har en sk "pigtail" inopererad. Den sitter mellan njuren och urinröret (tror jag) och den ska sitta där i 10 dagar. Försöker att inte tänka så mycket på det men den känns fasen. Dessutom känner jag mig konstant nödig ! Men det är väl bara att gilla läget antar jag. Kirurgen sa att jag är en "stenbildare" och har kanske 25-50% chans att utveckla ny sten så jag kommer att kallas till kontroller de kommande åren så det upptäcks i tid och inte få chans att växa sig lika gigantisk som den här fått göra.

Nu sitter jag i min soffa framför min TV och tittar på vad jag vill. Bredvid mig ligger den lilla individ som troligen saknat mig allra mest - nämligen min håriga vän Kattis. Min andra katt Isa var lite mer som "whatever"... Haha... Man måste älska dom iallafall !Min randiga plutt ❤️


Likes

Comments

Ja, då ligger jag här igen då, i Landstingets snygga outfit i ett vitt trist rum vars enda tavla hänger snett i ramen. En klocka på väggen som långsamt men högljutt tickar sekund efter sekund.

Det är min andra operation för att få bort en jättestor njursten som jag haft i höger njure i evigheter. Den har aldrig besvärat mig mer än att jag har haft kronisk infektion. Faktiskt ända sedan min första graviditet 2001. Men den har gjort mer skada på njuren än vad jag känt av förstås, så därför var den tvungen att ryka.

Det känns jobbigt att vara ifrån barnen och min trygghetszon hemma. Känner mig nästan som utanför mig själv - som om jag går på autopilot. Jag har social fobi och är introvert så mentalt är jag någon annanstans, för det här är alldeles för svårt för mig att hantera egentligen. Dock är jag väldigt glad över att ha ett enkelrum och all personal är genomgulliga och insatta i min problematik.

Nu ligger jag och räknar sekunder i takt med den där j-a klockan, för jag vill ha frukost.


Roligare än så blir det inte !


Likes

Comments