Jeg er en vaske ægte ride pige, den titel kan jeg ikke løbe fra! Rider LA-dressur og ellers skovtur. Jeg er ikke spring rytter, da jeg går helt i panik før jeg skal over springet, så det har jeg valgt at vælge helt fra.

Lige nu har jeg part på den skønneste spanske PRE. hoppe ved navn Raya. Raya er en dame med krudt i røven og bliver tit lidt forskrækket over nogen ting, f.eks. er den store dør i ridehallen mega farlig, så den kan man godt bare holde sig væk fra. Hun er sød som dagen er lang, men er speciel på sin helt egen måde. Hun er en dame på 12 år og er 161cm høj. Det er sådan lige det mindste for mig, men det er okay fordi hun er lidt (meget) tyk.

Raya er bedst til klassisk dressur pga. de høje ben løft de spanske heste laver. Så det skal jeg til at lære. Jeg har ikke kendt hende så lang tid, kun en lille måned. Så der er stadig mere at lære om hende.

Tidligere har jeg haft min egen hest ved navn Indi, hun var en tinker, jeg selv oplærte fra 4års alderen. Men måtte sælge hende lige da hun var blevet 8, pga. gymnasiet...

Da jeg havde solgt indi, stod jeg med tankerne om helt at droppe ridningen så jeg kunne fokusere 100% på skolen. Men valgte at søge part alligevel. Fordi jeg godt kan lide at være "tvunget" til at komme ud, og have et dyr der venter på ens selskab. Derudover er det rart at have to til tre dage i ugen, hvor ens hoved bliver "tomt". Og man bare fokuserer hvad der er i nuet med hesten og ikke på de manglende afleveringer der skal laves til dagen efter.

Der skal nok komme mere om Raya og vores udvikling.

(billede af Raya og mig)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg starter lige ud med at lave et "get to know me"-tag, bare fordi at det tænkte jeg var smart.

1. Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg startede med at blogge ved at jeg så min kusine begynde, syntes det var sjovt og derfor tænkte jeg "what the hell" og derfor oprettede jeg denne blog.

2. Kan du lide musik og hvilket?

Jeg elsker musik, min største fan er min bruser, jeg synger ikke selv godt, men synger med alligevel. (hvis jeg kan teksten)

3. Hvad kan du virkelig ikke klare?

Noget jeg ikke kan klare er hvis folk krammer mig ud af det blå, det irriterer mig sådan for jeg havde ikke bedt om det kram! Og derudover kan jeg ikke klare folk der ikke forstår hvad det er jeg siger, også selvom det er mig selv, der har opfundet ordenede og sådan.. haha

4. Hvad laver du af arbejde og går du op i det, ser du en fremtid i det?

Jeg arbejder i Skoringen, jeg er "assistance" og arbejder derfor ikke så mange gange i ugen. Jeg ser ikke nogen fremtid i det og derfor går jeg ikke så meget op i det. Det ligger ikke til min personlighed at sælge, så det er mere bare for at få en indtægt, at jeg arbejder der.

5. Søskende?

Har en lillebror på 13, vi ser desværre ikke hinanden så tit.

6. Hvordan er dit temperament?

Jeg er en meget stille og rolig type, hvis man virkelig får mit blod i kog er jeg typen der er vred i stilhed. Så nogengange ved folk slet ikke at jeg er sur på dem, hvilket ikke er så smart. Derudover kan jeg sagtens bære nag i lang tid, hvis jeg endelig får alle mine frustrationer ud og virkelig får råbt om alt der er galt, så ender det altid med at jeg tuder...

7. Griner du meget?

Jeg griner altid! Jeg kan grine af alt, hvis jeg er det rigtige humør er jeg en stor smiley!

8. Er du vild med noget?

Jeg er ret vild med sko (så derfor er det smart at arbejde i skoringen). Jeg har så mange forskellige sko og bruger mange penge på dem.

9. Hvad kan du ikke lide at folk gør?

Jeg kan ikke lide, når folk snakker om deres "gode gerninger" man fjerner ligesom fokuset fra den gode handling, når man taler om det. Man blærer sig med noget man har gjort også flytter man fokuset til personen der har gjort noget godt.

10. Højde?

Jeg er ret høj, hele 182 cm.

11. Sport og træning?

Jeg har gået til ridning i mange år nu, og har også haft en hest et på år. Jeg rider dog kun på en part nu (altså rider kun 2-3 dage i ugen). Derudover er jeg begyndt i fitness og der har jeg også tænkt mig at blogge om, da jeg er lidt overvægtig lige nu og nu skal ha trænet mig ned i vægt, med hjælp fra min kæreste.

12. Hvor er du i dit liv lige nu?

Jeg er ved at afslutte 3g. og skal til eksamnerne om en måned. Jeg er 19 år og tager derfor et sabbat år bagefter og der skal jeg arbejde og ud og rejse, så det bliver spændende! Derudover har jeg nu haft en kæreste fast i over 3 år, så vi planlægger at flytte hjemmefra her efter sommerferien eller til næste år alt efter hvad fremtiden byder.

Ja, så det er simpelthen mig, håber i vil følge med :)

Likes

Comments