Header

Blev inget inlägg imorse heller hahah.

Men dagen började med SO. Hade heelt glömt bort att vi hade redovisning och jag hade inte skrivit ett enda ord. Dock så har vi en lektion på eftermiddagen så jag försökte fixa så att våran grupp skulle redovisa då men jag visste att det inte skulle fungera. Som tur var så hade vi en powerpoint som behövde mailas till min lärare och så smart som jag är låtsades jag att det inte funkade. Satt alltså med datorn hela lektionen (50 minuter) och "försökte" maila den. Som tur var kom min lärare på när lektionen var slut att vi kunde ta ett USB minne istället så vi fixade det.

Efter lunch skulle vi till idrotten. Dock kände jag att jag inte kunde vara med eftersom jag hade ganska ont i min fot och jag behövde fixa SO redovisningen. Så jag gick och sa till idrottsläraren att jag hade ont i foten och då sa hon att det var bäst om jag gjorde en teoretisk uppgift eftersom dom skulle springa mycket. ( när jag kom hem hade jag fått " Ej material" på skola 24 :)))) ) Jag tog uppgiften, satte mig i omklädningsrummet och gjorde hälften av frågorna. Den resterande tiden så skrev jag mitt "manus" till redovisningen.

När dom andra hade slutat åkte vi tillbaka till skolan och då var det dags. Vi hade tänkt att redovisningen skulle ta max 10 minuter vilket var tiden som min lärare hade sagt men det tog 25 MINUTER. Såklart hade vi också fört över fel powerpoint så alla hade inte en powerpoint sida...

Men vi fick sluta efter att ¨åra presentation var färdig så då hade vi 40 minuters rast. Vi gick då till ICA och Sofia köpte Snickers till oss haha. Sen skulle vi tillbaka för att ha musik och det gick väl bra. La in 1 nytt ljud i min låt hehe.

Efter skolan gick jag iallafall till kicks och köpte en ny Foundation och ett nytt puder som jag kommer göra en Review på! Ha en bra dag <333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Woho heeejjj!

Det blev inget inlägg den här morgonen för jag var ganska stressad. Fick dock med allt och jag hann med bussen. Men idag i skolan skulle vi skriva del 2 av engelska provet. Denna gången var det en uppsats, man skulle skriva 3 paragrafer om sitt favorit tv-program. Det var svårare än vad jag trodde och skrev så mycket längre än vanligt... Brukar skriva runt 2 sidor och jag blir klar ganska snabbt men nu satt jag i 40 minuter och jag skrev nästan 4 sidor. Har ingen aning om hur jag lyckades men jag är ganska nöjd och det som återstår att se nu är vad jag får för betyg.

Resten av dagen var ganska tråkig men vi slutade 14.35! Dock tog jag bussen som gick 10 i 3. Kom hem åt mellanmål och sen behövde jag åka igen, skojar inte när jag säger att jag hann vara hemma i tio minuter.

Jag tog mig in till stan och edge där jag träffade Linn. Eftersom Linn har varit sjuk så körde hon inte men det var kul ändå. En och en halvtimme senare kom alla andra i min grupp för att träna lite på våran dans som vi ska uppträda med på lördag. När den var klar stannade jag och Linn ett tag till för att fortsätta våran träning som hade blivit avbruten.

Hoppas ni har haft en bra dag pusss<33

Likes

Comments

hej hej!!

Jag minns inte riktigt vart min senaste inlägg slutade men nu tänker iallfall börja från när jag kom hem.

Ja,jag kom somsagt hem. Jag åt lite mellanmål och sen skulle jag nästan gå direkt.  Tog en buss tidigare än vad jag brukar eftersom jag inte hade något annat att göra hemma men det resulterade i stress. Gick som vanligt för sent till busshållplatsen så jag behövde småspringa hela vägen men som tur var hann jag men den.

När klockan var 17.45 var jag iallafall på Edge där jag satte mig med Smilla. Kollade lite på hiphop/ragga som var innan värna träning och även lite på disco tävlingsgruppen.  Vi började kvart över 6 och alla var faktiskt i tid hahah. Nej men jag gruppträningen gick helt ok. Koreografin är klar nu och det enda som fattas är väll att vi måste kunna den. När den träningen var slut skulle jag sätta mig och vänta på Linn eftersom vi skullr träna tillsammans men såklart så blir hon sjuk :((. Kerstin var iallfall räddaren i nöden så hon stannade och tränade lite med mig.

Kvart i 10 var jag hemma igen och inget annat har hänt haha. godatttt!

Likes

Comments

HERREGUD. Vaknade av mig själv och som vanligt tog jag upp min mobil för att kolla på Youtube medan jag sminkade mig. Då stod det att klockan var 03.00 men min mobil är väldigt seg så det brukar alltid ta lite tid för att tiden ska uppdateras så jag tänkte att den var 06.00. Så jag sminkade mig till halv och sen skulle jag gå upp och äta. Dock hade inte klockan ändrats så jag gick in på snapchat för att kolla klockan där. Och självklart var den också 03.30. För att vara extra säker gick jag in på inställningarna och den var fortfarande 03.30. Jag hade alltså vaknat 3 timmar för tidigt och sminkat mig.. Orkade inte ta bort mitt smink så jag la mig i sängen och lyssnade på den fantastiska resan haha. Ja det var väldigt konstigt och jag fattar inte riktigt hur jag lyckades.

Men idag har vi sovmorgon till 08.40 och dom där 20 minuterna gör VÄLDIGT stor skillnad ska jag säga, det är verkligen en perfekt tid att börja. Fast det är inte lika bra att börja med teknik, usch. Antar att det alldeles för tråkigt att läsa om alla mina lektioner så vi hoppar det. Jag slutar i alla fall 16.00 och då tar gå jag direkt till bussen och åker hem. Våran gruppträning börjar 18.15 så hinner inte vara hemma jättelänge men jag hinner äta :). Ska också träna med Linn efter gruppträningen vilket ska bli jätte kul!


Har verkligen ingen aning om varför jag tog dom här bilderna men försökte väl vara lite inspo hahah

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter just nu på bussen påväg till skolan. Dock så går det ganska långsamt för det är typ 3 (!?) stycken vägarbeten på väg in till stan. Men jag kommer förhoppningsvis i tid ändå :)

Idag så har vi kort dag igen, vi slutar 14.35. Men vi tar skoldagen från början hahah. Första lektionen börjar 08.2å och det är matte.. Sen har vi världens längsta rast och sen är det slöjd. Inte det roligaste men jag sitter ju ändå med personer som man kan prata med så det är lugnt. Efter slöjden så har vi lång rast (igen) + lunch och då kommer vi förmodligen gå ut ch äta eftersom vi undviker en viss person i matsalen hahhaha. Efter det är det bara två lektioner kvar och sen så slutar vi! Men jag ska dock inte hem direkt.. Har gymnastiklektioner ikväll så jag ska först hem till Signe, sen till gymnastiken och sen hem. Känns kanske inte jättebra att jag kommer hem 9 när jag måste förbreda en redovisning för imorgon.

men ha en bra dag!

Likes

Comments

måndagen avklarad!!

Idag tog jag bussen 15.55 gör att komma in till stan. Gick till Edge där jag träffade bästa Linn! Det blev inte så mycket träning men det var roligt haha. En av anledningarna var också att vi inte hade någon musik trots att vi hade sagt till en av dom som jobbade där att sätta på den hahha. Men tillslut fixade det sig och Linn körde lite rundor.

Sen var det dags för Disco med ericaa. Vi började med att prata om vad vi ska "var" på julshowen som är den 11 december.  Vi kom dock inte på något men vi började med nästa sak istället. Vi skulle som en klappramsa fast disco inspirerand. Såklart var vi indelade i grupper och jag var med Linn och Magda. Jag tyckte att det gick rätt bra men vi bestämmde oss för att inte visa upp för vi kunde inget haha.

Sen var lektionen slut och då tog jag bussen hem och så åt jag middag!

hoppas ni har haft en bra dag!!

Likes

Comments

Kom verkligen precis hem från skolan och så kollar jag på klockan. 14.40. Jag slutade för 40 MINUTER sen? Hur kan det ta så lång tid att komma hem med buss när det tar 5 minuter med bil? Många obesvarade frågor haha. Nejmen skolan var rätt chill idag. Först hade vi engelska prov och det gick ganska bra förutom att jag glömde bort vad deckare heter på engelska. Har fortfarande inte kommit på det så har ingen aning om jag skrev rätt :/. Efter musiken var det lunch alldeles för tidigt, enligt mig i alla fall. Lunch äter man 11.30 och inte 10.30. Men sen hade vi musik och vi jobbar fortfarande på våra låtar på datorerna och är så jävla missnöjd. Jag valde att göra en elektronisk låt vilket var väldigt dumt eftersom alla gör det och dessutom så låter det inte alls bra. Dock blir jag nöjd så länge jag är godkänd. Sista riktiga lektionen för dagen var Franska. Vi skulle skriva en skrivuppgift i form av ett brev där man skulle presentera sig själv och sin familj. Problemet var ju då att vi tränade på att beskriva i 7.an så jag kom inte ihåg någonting haha.

13.30 så hade vi KLF är vi bland annat pratade om klassresa. Alla ville ju åka till Liseberg men det blir så himla dyrt; resa tur och retur, inträde till Liseberg och boende. Men vi bestämde faktiskt att vi ska anordna ett disco för 3orna på någons gamla skola! Det ska verkligen bli såå kul och pluspoäng att vi tjänar på det också.

Men nu så måste jag byta om och sen ska jag in till Edge pusss<33


Surpriseeee bilder på mat igen

Likes

Comments


Wiho måndag igen :)

Dock så är jag rätt taggad på livet idag. Vi har sovmorgon och sen slutar vi klockan 2! Hur skönt ät inte det?? OCH vi har bara 3 stycken riktiga lektioner. Den sista är KLF men som jag skrivit så många gånger förut så är det inte riktigt en lektion. Vi sitter ju bara och pratar om vad som händer under veckan haha. Men vi har engelska prov och det är på första lektionen. Är inte alls förberedd och har knappt pluggat men tror att det borde gå rätt bra ändå. Önskar att det i alla fall kunde vara efter lunch så jag kunde plugga lite extra innan.

Anywayyss efter skolan ska jag hem en snabbis för att byta om och äta. Sen ska jag in till stan för att träna lite med Linn innan våran "riktiga" träning börjar! Förhoppningsvis så är salen ledig men ibland har folk privat lektioner där så vi får se. Annars sätter vi väl oss och kollar på någon annans träning haha. Klockan 17.45 har vi som sagt våran vanliga träning och såklart är det disco med Erica.

Men jag försöker få upp ett inlägg efter skolan också. Ha en bra dag <33

FÖRLÅT för att dom enda bilderna jag tar är på mat men det finns inte så mycket annat att fota haha

Likes

Comments

Trodde på riktigt att jag skulle DÖ imorse. Igår så gick våran rost sönder (eller ja själva handtaget som man trycker ner mackorna med ramlade av) men såklart ville ju jag äta rostade mackor till frukost så jag försökte sätta tillbaka handtaget :) Väldigt osmart haha. Men jag såg att det blixtrade till och sen så släcktes allt och då fattade jag ju att jordfelsbrytaren hade gått. Så är glad att vi hade en sån för annars hade jag nog varit död på riktigt.

Efter min frukost så gick jag ner till mitt rum. Jag satte mig telefon på flygplansläge och sen öppnade jag datorn och började skriva. Skrev 1 sida till och nu är 1 av 6 kapitel färdiga! Faktiskt väldigt nöjd än så längde men dock ska det vara inlämnat senast nästa torsdag (har jag för mig)

När jag hade skrivit klart var klockan ungefär halv 12 så då gick jag upp till köket igen men för att göra lunch den här gången. Stekte lite haloumi och värmde upp lite pommes frites från igår vilket var super goootttt! Sen dess har jag inte gjort något men nu ska jag städa rummet och sen ska jag till Edge för att ha träning!

Ha det braaa <33


​Lite bilder på dagens frukost

Likes

Comments

Såklart har jag inte gjort någonting meningsfullt idag. Skulle skriva på min biologi bok men det gjorde jag inte och att städa rummet? Såklart blev det inte heller av. Det är inte så att jag har lite tid för jag om någon gör typ inget på helgen så det är inte problemet. Men jag sitter och kollar på datorn,  på mina 2 sidor som ska vara 20 om 1 vecka. Jag vet inte varför men jag klarar inte av det, samtidigt sm jag blir så himla stressad sitter jag bara där i några timmar och kollar på en skärm. Självklart ligger jag långt efter och jag MÅSTE skriva en sida per dag om jag vill ha något att lämna in.
Ja ja ska verkligen försöka imorgon.

Men vad har jag gjort idag förutom att sitta vid datorn?  Har varit ute 1 gång idag (skäms på mig) för att jag skulle cykla till Ica. Kom hem 20 minuter senare med naturgodis! Det var så länge sen jag åt det senast men ärligt var det inte så gott. Jag har alltid hatat alla söta saker som till exempel yougurtdoppade jordgubbar men idag tänkte jag ge dom en chans igen. Köpte en grej som hette äppelpaj vilket jag trodde skulle vara fett gott. Men den var sååå söt! Smaken var god men alldeles för söt hahah. ( När man har brist på liv och sitter och beskriver naturgodis) Jag åt upp det iallafall, dock mådde jag väääldigt illa efter ; (

Snearw mot kvällen började jag och Mamma fixa middagen som skulle vara hamburgare och pommes frites. Eftersom jag vill pommes på mitt sätt tog ju såklart jag på mig ansvaret för att göra dom. Så jag fixade det vilket tog svin lång tid eftersom jag torkar dom innan jag sätter in dom i ugnen. Meeen sen var maten klar och det blev supergott! Tror faktiskt vi aldrig har dukat upp så fint hahah.

Hoppas att ni har haft en bra dag! <33

Likes

Comments

 • Tävlingar

  Poster Tävling med BGA

  "Hej! Nu har jag en jättespännande grej att berätta för er. Jag har en tävling i samarbete BGA Nordi…"

 • Dans, Vardag

  4 timmars dans..

  "Eftersom jag var för trött igår kväll så skrev jag inget inlägg men jag tänkte göra det nu! Igår så…"

 • Vardag

  Smoothie

  "Heej!! Har precis kommit hem från skolan och just nu så äter jag mellanmål i form av smoothies. Doc…"

 • Vardag

  Gymnastik morgon

  "Morgonen idag var kaos. Vakande klockan 6 av mitt alarm. Eftersom gymnastiken inte började förens 9…"

 • Vardag

  hamburger night

  "Såklart har jag inte gjort någonting meningsfullt idag. Skulle skriva på min biologi bok men det gj…"

 • Vardag

  SO - Prov

  "Ni kanske läste mitt förra inlägg som var heeelt dedikerat till hur vi fick biljetterna och jag ant…"