Några dagar innan jul hände det som inte fick hända. Jag hade känt det ett tag att kroppen var slut och jag såg att den personen i spegeln såg ut som någon annan. Trött och sliten och när två medarbetare frågade hur jag mådde så brast det. Jag orkade inte längre att hålla upp en fasad utan tårarna började rinna helt okontrollerat. Strax därefter åkte jag ner till läkaren och fick min diagnos.

/Pernilla.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det måndag och det är stängt på fritids och vi kommer njuta av en ledig dag tillsammans för imorgon börjar allvaret igen! Jag kommer ägna veckan åt att fortsätta med min löpträning men också lite välbehövlig egentid för det är mitt nyårslöfte. Jag har sedan jag fick barn för 10 år sedan varit extremt dålig på detta.

/Pernilla.

Likes

Comments

Vi gifte oss tidigt, jag var 22 år och M var 24 år och skulle fylla 25 år. Vi hade ett drömbröllop i slottskyrkan i Kalmar och åkte sedan på bröllopsresa till Mexico. För två år sedan firade vi 20 år tillsammans varav 15 år som gifta. Jag drömde om ett strandbröllop och att få förnya våra löften tillsammans med barnen så resa till Thailand bokades och vi fick vårt strandbröllop.

Fler bilder kommer.

/Kram Pernilla.

Likes

Comments

4 månader sedan vi reste och jag bara längtar iväg igen. Jag har aldrig varit en person som gillar kyla utan drömmer mig ständigt bort till varmare breddgrader. Ta dagen som den kommer och kvalitetstid med de finaste, finns inget bättre!

Likes

Comments

År 2017 kommer inte direkt vara det år som jag ser tillbaka på som mitt bästa. Det har hänt massor både positivt och negativt. Det mest fantastiska är att jag har fått se mina tre barn utvecklas och ytterligare odla sina intressen. De är så godhjärtade och underbara och jag får fortfarande nypa mig i armen ibland för tänk att de tre faktiskt är mina. Vi har rest, upplevt massor av positiva fantastiska saker men vi har också förlorat mycket men vet ni så är ju livet-vi vinner och förlorar och de viktigaste i livet finns kvar och det är min man och våra tre barn. I år kommer vi att uppmärksamma alla positiva händelser både stora och små och vet ni det ligger redan massor av lappar i glasburken och året har bara börjat.

Livet handlar om att uppskatta det lilla i vardagen.

Hej för nu!

Likes

Comments

Mitt första inlägg!

Jag har alltid älskat inredning och att få inreda barnrum måste ju vara något av det allra roligaste. Minstingen fick den här egengjorda myshörnan och han älskar den.

Hej så länge!

Likes

Comments