Trick or Treat, vardag

Idag så är det skola och stress och plugg och ridning, vilket är lite roligare. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra och jag har inte riktigt några förväntningar heller men kanske lite glp övningar eftersom det behövs. Hon är ganska jobbig i galopperna och inte riktigt kommer fram i steget vid fattningar. Det behövs mycket på tävlingar för hon tar inte galopperna som ja vill ibland, inte ens på träningar. Men det är ett mål just nu att fixa glp eller att bli mer säker.

Den 4 mars så ska jag och Fia ha en träning för Anna Nordin och det kommer bli super roligt men också lärorikt. Vi får se vad vi hittar på då.

Jag ska börja fixa lite mer bättre blogg inlägg och bättre bilder men nu så måste jag fortsätta med min so uppgift om religion som jag snart är klar med, äntligen...

En trött Fia Lotta från en fartfylld uteritt för några v. sen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Trick or Treat

Jag heter Mira och är 13 år, jag har ridigt på rsb sen jag var tre och lärt mig massor. Jag har haft tusen olika favorithästar men nu har jag fastnat vid fia /trick or treat, fia är inte min häst utan en privat häst som ibland går lektioner. Fia är en d-ponny som är född 07 hon är okänd så jag kan inte säga något om hennes ras eller föräldrar som dom andra kanske gör. Detta var en ganska dålig presentation om mig och fia men vet inte riktigt vad jag ska säga. Juste jag tävlar  både dressyr och hoppning men är mer intresserad av hoppning👌😁

från instagram kontot @teambalans

några bilder har Cornelia Fredriksson fotat

Likes

Comments

Trick or Treat, captivation gem of redberly, planering, tävling

I morse var jag på isen och promenerade med doris, det snöa lite och blåste så vi gick inte så långt men hon fick springa av sig lite som hon tycker är jättekul. Det var så halt så jag ramlade nästan hela tiden, jobbigt med power stövlar haha.

Jag planerer att vara med på en p&j del 11 mars på brk med fia och jag vet inte vad jag ska ta för höjder, funderar på om jag ska ta 70 och 80cm men är inte helt säker än:)

Likes

Comments

Trick or Treat

Idag så blev det uteritt på fia som alla andra lördagar. Jag red ut med Cornelia och Alva och vi valde att ta det ganska lungt eftersom det var väldigt halt och hårt på vägen. Sedan fick fia plumsa i lite djupsnö men hon stack några gånger med mig och då fick hon sig lite träning haha. Men äntligen så har hon fått nera kondition och inte blir lika svettig.

Jag har förresten varit på hööks idag och jag fick hem ett nytt ländtäcke, men det var lite litet så jag funderar på att sälja det eller om jag ska använda det ändå. Det var rea så jag tyckte det var lika bra att köpa det och se hur det var.

Likes

Comments