I dag va vi hos mina kusiner för min kusin Olle fyller 5år idag. Vi gjorde musikal.Ly gå in och lika på Hilda.hagemann och nu är vi på väg hem. I övermorgon är de skola😬.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 45 readers

Likes

Comments

Idag åkte vi till Ale djursjukhus för att mäta Wizzy det gick jätte bra. Dom hade en tävling man skulle gissa vilken höjd Wizzy va jag trodde 128 Felicia trodde 129 och mamma trodde 127 och den som vann fick bjuda på en glass. Jag vann han var 128 men mamma bjöd på glass en då😂😂😂. Sen åkte vi till stallet och gjorde jätte mysigt till dom pärlan var skälv i hagen så när jag kom och skulle ta in hon så travade hon till mig❤️.

  • 59 readers

Likes

Comments

Har haft en jätte bra helg jag och Line red ut i skogen vi trava och skritta innan pärlan tappade en sko. Vi skrittade på ett gärde sen red vi tillbaka till stallet där vi pysslade om dom. När vi var hemma så åkte jag till Överby och handlade efter de åkte min och Lines familj till pinchos och åt. Sen sov jag och Line över💖.

  • 64 readers

Likes

Comments

Värdens bästa helg har jag haft i lördags red jag med Emma och Line Chesney var väldigt pigg och Diddi var lite mittemellan och Pärlan var seg. I dag så red jag ut med Elin Line Felicia och Emma❤️ alla var så pigga att vi gallopera upp för backen istället för att trava😂. Vi har också firat min hund vimsa på födelsedagen hon fick en leksaks orm.

  • 73 readers

Likes

Comments

Igår var jag och Jennifer på Liseberg de var jätte kul jag åkte helix och vi Lisebergsbanan och botar flomraide kaninlandet var vi i också. Jennifer vann en Marabou och jag vann en brourhc sen köpte vi varsin godispåse så åkte vi hem.

Vi kom dit typ3 och vi kom hem 11😂

  • 152 readers

Likes

Comments