Hej allihopa!

Jag sitter just nu på tåget till skolan. Har försovit mig så kommer komma lite sent. Men aja de e lugnt. Idag så ska jag inte göra så mycket antar jag. Är sjukt trött och har jätte mycket plugg så de är väl de jag får göra när jag kommer hem. Idag slutar jag 15:30 och brukar alltid va så sjukt trött på tisdagar så det blir väl dubbelt så trött idag Hahah.
Dock något som jag är taggad på just nu är Valborg och min födelsedag,det kommer bli super kul!! Aja hoppas ni iallafall får en bra dag.
Kram Mira<33

Favves

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjo allihopa


Ligger just nu hemma o är sjuk. Märkte redan igår när jag kom hem från skolan att jag inte mådde bra,så de suger:((
Imorn så måste jag gå till skolan så hoppas att jag mår bättre då. Imorgon har jag typ nåt Nacka prov. Vet inte riktigt vad det är men typ ett matte prov alla 7or i Nacka gör. Men de e najs för min matte lärare sa att de int spelar typ nån roll med resultat så tänker skippa att plugga och om jag typ ska gå ut i helgen så är de bäst att jag går till skolan:) Hoppas ni alla mår bra och har en bra helg.
PUSS mira<3

Här kommer lite bilder från lovet och från veckan:)

Likes

Comments

​haha jag fick något ryck för ett tag sen och tog bort alla mina inlägg men tänker att jag ska börja igen. Så welcome back!!

Likes

Comments