Nu har jag inte upd så mycket den senaste veckan men har inte haft tid. Jag red iaf på ridskolan igår, Johnny som vanligt ;)) direkt efter åkte vi snabbt till Bonnie och red i ridhuset då det verkligen spö regnade. Vi gympahoppde lite och vi kom upp Till full höjd på sockerbiten utan problem! Så nöjd över lilla Bompis <33 Idag ska jag rida på ridskolan igen men vet inte vem jag ska rida än.

Ha det bra :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår red jag, och en kompis Bonnie.
Vi "busred" då vi började med att skritta/trava ut själva en sväng, sen drog vi till ridhuset och körde lite följa John och prova om Bonnie följde efter i alla gång arter då hon beter sig som en liten hund. Det gjorde hon minsann. hon sprang efter min kompis när jag satt på. senare tog vi av sadeln och det gillade hon. då passade hon på att busa lite. haha! Vi hade jättekul och det tror jag Bonnisen också hade :))

ha En bra kväll

Likes

Comments

Alla gör "10 faktan om mig" så varför ska inte jag göra det också?

1: Mitt rum är alltid jätte stökigt så att det bildas högar på min stol av kläder

2: Jag är alltid jätteseg i stallet och tar det mesta med
ro

3: Jag blir väldigt lätt irriterad på småsaker son tex att lampan inte funkar eller att mobilen inte laddar ;)

4: Jag har varit på sjöstjärnans ridläger nu i somras

5: Jag har inte trillat av mer än 10 gånger

6: Jag är jättenoga med att dra ut sladdar så inget blir "för varmt"

7: Jag är dålig på geografi

8: Jag älskar att hoppa studsmatta

9: Jag skulle kunna rida mitt i natten om jag skulle få det

10: Jag är även en surpuppa om jag är trött eller vrålhungrig (ibland, inte alltid)

Som ni nog märkte var detta riktigt onödig fakta men det kanske är bra att veta om ni träffar mig någon gång haha.

Godnatt

Likes

Comments

Hejsan! idag är det lördag och jag uppdaterade senast i torsdags? skulle jag gissa på. Jag är usel på att uppdatera överallt men jag gör så gott jag kan. jag funderade nu ikväll på att berätta lite vem Bonnie är får er som vill veta, eller inte redan vet🙈
Bonnie är ett stor f. 2004 på 129 cm (Maxad B)
Hon är mörkbrun utan några tecken. Bonnie är då min medryttarponny. Hon är fram för skänkel och hand men är väldigt känslig och är inte så utbildad på det där med bakdelsvändningar mm. Hon är inte heller van vid att fatta galopp i fattningen utan mer flyta in i galopp. Men vi jobbar på det och det går framåt!! Hon hoppar med lätthet men blir Lule osäker på högre höjder. Jag rider ut mycket också och tränar upp konditionen så att hon orkar mer :) Jag har varit medryttar på Bonnie sedan April i år. Jag tycker även att jag har börjat hitta knapparna på henne, för ena dagen kan hon springa och andra dagen inte ens vilja trava :( haha. Jaja.
Ha en bra kväll av de 12 min som är kvar på denna dag <33

Likes

Comments

Började skolan 8.00 idag, hade 3 "långa" lektioner och slutade sedan 13.35 :) Idag red jag ridskolans ponny, Johnny. Han är väldigt pigg och busig men han skötte sig super idag och han var väldigt lugn! Nu har jag precis duschat och ska äta en macka med ett glas mjölk.

Likes

Comments

Idag gick jag i skolan till klockan 14.05 vilket var ganska skönt. Sen gick jag och en kompis hem och åt, och drog till stallet! Vi trotsade regnet och hoppade lite i paddocken idag på Bonnie min medryttarhäst. Hon lyssnade bra på skänkel och hand och hoppade allt fram till 60 sen blev hon osäker på högre så vi valde att avbryta. Jag skrittade en runda i skogen istället även fast Bonnie vände hela tiden och ville in, och hem!


förlåt så mycket för den dåliga kvalitén på bilden ;(

Likes

Comments

Hej hej!
Idag var jag och "tävlade" på hemmaklubben. Jag red en av ridskolan ponnyer. De började med att vi red banan som var relativt lätt tycker jag. Efter det borstade, gjorde tofsar i manen, bytte och schabrak och sadlade och trän sa de såklart :)
jag var tredje starten i 50 så jag red fram ganska tidigt. 50 klassen gick faktiskt väldigt dåligt. redan på första hindret blev det en vägring, även på 3an. han rev även 3an. sen flöt allting på!
I 60 fick vi en sååå bra känsla och han lyssnade på mig och gick fram! Felfritt!!! Jag tycker att Miro gjorde bra ifrån sig idag och var jätteduktig!
ja, detta var det jag ville berätta ;))


HA DET BRA

Här kommer lite bilder från tävlingen

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit hem från Göteborg och den här dagen har varit jätterolig! Den började med att jag och mina föräldrar gick på stan en sväng, sen drog vi till mässan och klockan 13.00 gick vi till ALFABS monter för att "träffa" Jennifer Bratt! så sjukt kul och nervöst, hon är ju ändå min största idol. Efter det kollade vi runt lite på mässan och hittade massa roliga saker som jag skriver om senare i texten. Jag tävlade i massa roliga saker och provade även att vara jockey för några minuter ;) På en låtsas häst då. nu tänkte jag skriva om det jag köpte.
Jag köpte inte kopiöst mycket men lite grann.
vi börjar med det "hästiga".
Ett paket svarta snuddar från Börjes
En svamp eftersom mina andra är äckliga. Från samma butik.
En jättefin Stall/ridtröja från Hm's ridkollektion.
Jag fick även en rosa keps från ALFAB som Jennifer skrev på.
efter det köpte jag även en Levi's t-shirt då min andra var förstor.
även en höstack från Hm och slutligen vann vi lite godis;)) Det var allt och jag hoppas inte detta blev allt för långtråkigt.

HADE BRA


(lite bilder från dagen)

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bilen på väg mot..... EM i Göteborg. Det ska verkligen bli jättekul!! Dock så kommer jag inte att vara inne på tävlingarna utan bara på framridningen och mässan såklart! Får se om jag hittar något. Mer uppdatering under kvällen.


HADE BRA!

Likes

Comments

Hejsan! Jag heter Mira. Jag är 11 år och har ett enormt intresse för hästar! Jag har en ponny jag rider några/någon gånger i veckan! Jag rider även ridskolan en gång i veckan. Jag har ridit några år och jag brinner verkligen för hoppning, men även dressyr såklart! ;) Jag har inte så mycket mer att skriva förutom att ni jättegärna får ta någon minut då och då och läsa mina inlägg! Vi hörs imorgon.

Instagram: @ Miraaaazzz

Likes

Comments