Sorry för den usla uppdateringen här, har varken haft tiden eller lusten. Tänkte berätta lite om vad som har "hänt" de 50 dagarna jag intr har uppdaterat. Jag har hoppat en liten blåbärshoppning på Johnny J, och även lyckats tugga grus på ett hopplektion ;) Har också startat en Klubbhoppning den 22/10 på Rocky 60cm
och den nollade vi.
Med Bompan går allt jättebra och vi övar på med framgångar❤️👍🏼

кℓιρρєя ιи ℓιтє вιℓ∂єя fяåи ∂єт ʝαg нαя вєяäттαт

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår (torsdag) red jag lektion och jag fick turen att rida Fiona, en fjording f. 2011 men väldigt snäll men lite räcer i. Allt började jättebra men hon ville inte riktigt fatta galopp men lyckades nån gång. Sedan finns det även två små luckor till andra sidan ridhuset där lektion stormästarna håller till och ponnyer på andra sidan. Fiona såg det lilla hålet och tyckte det var kul så hon smet igenom hålet 4 ggr och ville vara med på hoppträning😜. Ni vet hur fjordingar är. Envisa. Vi satte för hinder stöd med en pytteliten lucka. Även den smet hon igenom, såklart. Hon var i allafall jättemysig men lite krånglig.

Ha en bra helg!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på flyget och ska landa om 45 min. Vi ska nämligen till Kreta och ska stanna där en vecka. uppdatering (son redan är dålig) kanske blir lite sämre men då vet ni varför <33

Ha en bra skolvecka :))

OBS!!! Detta kom ut nu (Söndag) ist för Torsdag pga av inges wifi!!!!

Likes

Comments

Nu har jag inte upd så mycket den senaste veckan men har inte haft tid. Jag red iaf på ridskolan igår, Johnny som vanligt ;)) direkt efter åkte vi snabbt till Bonnie och red i ridhuset då det verkligen spö regnade. Vi gympahoppde lite och vi kom upp Till full höjd på sockerbiten utan problem! Så nöjd över lilla Bompis <33 Idag ska jag rida på ridskolan igen men vet inte vem jag ska rida än.

Ha det bra :)

Likes

Comments

Igår red jag, och en kompis Bonnie.
Vi "busred" då vi började med att skritta/trava ut själva en sväng, sen drog vi till ridhuset och körde lite följa John och prova om Bonnie följde efter i alla gång arter då hon beter sig som en liten hund. Det gjorde hon minsann. hon sprang efter min kompis när jag satt på. senare tog vi av sadeln och det gillade hon. då passade hon på att busa lite. haha! Vi hade jättekul och det tror jag Bonnisen också hade :))

ha En bra kväll

Likes

Comments

Alla gör "10 faktan om mig" så varför ska inte jag göra det också?

1: Mitt rum är alltid jätte stökigt så att det bildas högar på min stol av kläder

2: Jag är alltid jätteseg i stallet och tar det mesta med
ro

3: Jag blir väldigt lätt irriterad på småsaker son tex att lampan inte funkar eller att mobilen inte laddar ;)

4: Jag har varit på sjöstjärnans ridläger nu i somras

5: Jag har inte trillat av mer än 10 gånger

6: Jag är jättenoga med att dra ut sladdar så inget blir "för varmt"

7: Jag är dålig på geografi

8: Jag älskar att hoppa studsmatta

9: Jag skulle kunna rida mitt i natten om jag skulle få det

10: Jag är även en surpuppa om jag är trött eller vrålhungrig (ibland, inte alltid)

Som ni nog märkte var detta riktigt onödig fakta men det kanske är bra att veta om ni träffar mig någon gång haha.

Godnatt

Likes

Comments

Hejsan! idag är det lördag och jag uppdaterade senast i torsdags? skulle jag gissa på. Jag är usel på att uppdatera överallt men jag gör så gott jag kan. jag funderade nu ikväll på att berätta lite vem Bonnie är får er som vill veta, eller inte redan vet🙈
Bonnie är ett stor f. 2004 på 129 cm (Maxad B)
Hon är mörkbrun utan några tecken. Bonnie är då min medryttarponny. Hon är fram för skänkel och hand men är väldigt känslig och är inte så utbildad på det där med bakdelsvändningar mm. Hon är inte heller van vid att fatta galopp i fattningen utan mer flyta in i galopp. Men vi jobbar på det och det går framåt!! Hon hoppar med lätthet men blir Lule osäker på högre höjder. Jag rider ut mycket också och tränar upp konditionen så att hon orkar mer :) Jag har varit medryttar på Bonnie sedan April i år. Jag tycker även att jag har börjat hitta knapparna på henne, för ena dagen kan hon springa och andra dagen inte ens vilja trava :( haha. Jaja.
Ha en bra kväll av de 12 min som är kvar på denna dag <33

Likes

Comments

Började skolan 8.00 idag, hade 3 "långa" lektioner och slutade sedan 13.35 :) Idag red jag ridskolans ponny, Johnny. Han är väldigt pigg och busig men han skötte sig super idag och han var väldigt lugn! Nu har jag precis duschat och ska äta en macka med ett glas mjölk.

Likes

Comments

Idag gick jag i skolan till klockan 14.05 vilket var ganska skönt. Sen gick jag och en kompis hem och åt, och drog till stallet! Vi trotsade regnet och hoppade lite i paddocken idag på Bonnie min medryttarhäst. Hon lyssnade bra på skänkel och hand och hoppade allt fram till 60 sen blev hon osäker på högre så vi valde att avbryta. Jag skrittade en runda i skogen istället även fast Bonnie vände hela tiden och ville in, och hem!


förlåt så mycket för den dåliga kvalitén på bilden ;(

Likes

Comments

Hej hej!
Idag var jag och "tävlade" på hemmaklubben. Jag red en av ridskolan ponnyer. De började med att vi red banan som var relativt lätt tycker jag. Efter det borstade, gjorde tofsar i manen, bytte och schabrak och sadlade och trän sa de såklart :)
jag var tredje starten i 50 så jag red fram ganska tidigt. 50 klassen gick faktiskt väldigt dåligt. redan på första hindret blev det en vägring, även på 3an. han rev även 3an. sen flöt allting på!
I 60 fick vi en sååå bra känsla och han lyssnade på mig och gick fram! Felfritt!!! Jag tycker att Miro gjorde bra ifrån sig idag och var jätteduktig!
ja, detta var det jag ville berätta ;))


HA DET BRA

Här kommer lite bilder från tävlingen

Likes

Comments