View tracker

Tjo hej! I 10 dagar har jag varit med Moa på B-VM i Östersund, jätte roligt! vi kom på plats 10 av 21 lag, så det var riktigt bra. Nu ska vi satsa på ett eget helt åländskt curling tjejlag till FM och sedan förhoppningsvis ta oss till VM nästa år igen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vi har haft julfest och fått jullov, julafton har varit och nyår närmar sig. OTROLIGT vad tiden går fort.
På julfest kvällen firade vi Flisso som fyllde 17 år och hade secret santa, Elsa kamma hem julgranen och det börv massor med tårta!!

Likes

Comments

Likes

Comments

View tracker

​Hallå hallå, igår var vi till Jonna och bakade pepparkakshus. Det tog 5 timmar och vi blev inte ens klara. Jobbigt. Well well, nästa gång får vi börja tidigare. 

Likes

Comments

​Hej! Alltså det är bara 8 dagar kvar till Julafton!!! det är helt sjukt, tiden har gått så fort. På lucia var vi i kyrkan och lyssnade på årets lucia, såå mysigt med julsång och hes december stämaningen. Efter kylan åkte vi till Elin och drack glögg och åt gott. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan Hejsan! Igår var det lilla jul, sjukt. Tiden går. Vi firade lite annorlunda, vi brukar vanligt fall ha julbord men hår åt vi paella, gott som alltid. nu ser jag fram emot det stora julbordet på jul!!

Likes

Comments