Hola, igår var vi till Nickelodeon Land, jätte varm dag, vattenbristen på topp, god lunch. Medans Amand och jag var taggade la spanjorerna sig ner för en siesta i parken efter lunchen så vi sprang själva runt och åka massa skoj då det inte var köer! Vi var där i ca sju timmar och åkte hem då grindarna stängdes. Ciao!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Igår åkte jag och Amanda in till Madrid för att träffa hennes mamma och moster igen som är här på besök. Vi började med shopping och lite sightseeing sedan lunch, tryckpaus, mera shopping och middag. Strålande väder, mycket god mat och roligt umgänge, fin helg!

Likes

Comments

Goddag! igår kom Amandas mamma och moster till Madrid, jätteroligt! Så vi åkte in igår kväll för att träffa dom, vi gick förbi palatset och sen satt vi oss och åt middag. Nu börjar det bli jättefint i Madrid när alla träd börjar slå ut, plus att vi kommer ha ca 20 grader hela helgen.

Likes

Comments

Hola! bara åtta dagar kvar på utbytet, taggad på att åka hem. Men än finns det turistsaker att göra, igår var jag och Sergio tillsammans med hans kusin till Estadio Santiago Bernabeu. Jätteskoj, så stort när man väl står där. Vi gick runt touren och det tog ungefär 1,5h, sedan köpte vi middag och åt pizza till Atletico matchen med kusinens rumskompisar, trevligt. Tagga fyra dagar ledigt, ingen skola varken fredag eller måndag, orsak? Vet inte!

Likes

Comments

​Hejsan! igår var Amanda och jag ut i parken bredvid mig för lite tränit och jäääklar, jag kan knappt gå idag, bra träning! Ikväll ska vi till Real Madrid museet i Madrid och till stadion, efter det ska vi till Sergios kusin och titta på Atletico matchen ikväll. 

Likes

Comments

Hejsan! I torsdags kom tjejerna till Madrid, så roligt. I fredags efter skolan åkte vi in till Madrid och träffade dom, vi gick ut och drack massa sangria och åt gott. Sedan sov jag över i deras lägenhet och på lördagen började vi med frukost på Pans. Sedan blev det fotografering och turistrunda. Jätte god lunch, skönt väder och bästa vänner. Nu är det bara två veckor kvar i Madrid, längtar hem som tusan nu. Hej!

Likes

Comments

Hejsan! 25 grader i Madrid idag, fantastiskt väder!! Det har inte varit ett moln på himlen och vindstilla, solat hela dagen. Igår kväll kom Amanda hit efter skolan och vi sola och åkte till Parquesur, sedan kom hon till oss och vi titta på film och hade sleepover, mysigt. Hela dagen har vi solat, det har varit så himla varmt, och det är bara mars här?? Hemma är det snö och minusgrader, olagligt att klaga här. Ikväll kommer tjejerna till Madrid, ska bli så roligt att träffa dom efter 4 veckor, jag har planerat turisttour och tapaslunch till lördag, kommer bli finemang. Hej

Likes

Comments

​Hej! i söndags var vi på Atletico mot Valencia, matchen slutade 3-1. Jätteroligt att få åka på en "riktig" match, arenan var fullsatt och jag satt och skratta för mig själv då spanjorerna började svära och skrika på domarna och motståndarna, så jäkla roligt. Nåväl, en rolig upplevelse.

Likes

Comments

Hejhej! Igår var vi till Toledo, ca en timme utanför madrid. När vi kom dit vågade solen sig fram så det var skönt väder, under dagen besökte vi ett gammalt kloster, titta på katedralen och åt glass i solen. Och idag åker ålänningarnahem, så konstigt, nu är det mindre än tre veckor kvar för mig och Amanda här i Spanien, weird. Hasta luego!

Likes

Comments