Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår gick tåget till Hvar. Vi åkte med färja i 2 timmar och kom fram till fast land, därifrån tog vi taxi till Hvar Town. Vi strosa en stund och tog en bit lunch, sedan gick vi en bra stund och stannade vid klippor nedanför vägen. Bra dag!

Likes

Comments

Hejsan! Idag var den andra hela dagen i Split. Elin och jag började morgonen med morgon-promenad längs strandpromenaden. Efter frukost på balkongen tog vi taxi till Kasjuni Beach där vi stannade i några timmar.
Ikväll tog vi några cider p p balkongen innan vi gick ut på stan. Vi åt middag på en supermysig resturang nära vattnet, jag åt räk-gnocchi och den var delikat. Vi avslutade kvällen med drink på Olive Tree och glass.

Likes

Comments

Hejhej! Igårkväll landade vi i Zadar och hade en tre timmars åktur till Split. Dagen har spenderats vid stranden och ikväll går vi troligen till strandpromenaden och äter en god middag! Tjohej

Likes

Comments

Hejhej, i fredags var jag tillsammans med Amanda på avslutningsfest för de tyska och spanska utbytesstudenterna, roligt. Och igår lagade jag och tjejerna halloumiburgare med batanfritas, receptet kommer att upprepas. Vi avslutade kvalen med Eurovision, jordgubbar och vitlöksbröd.

Likes

Comments

Hejsan! denna veck agar flyget iväg och helgen är här. Vappen på söndag, härligt, ledig måndag, härligt. Jag hoppas på bra väder att man kan vara ute då, skulle vara trevligt. Idag på hålet blev det inhandling av drinks och annat gott till vappen. Ikväll blir det serie och troligen en runda till Elsas stuga med saker inför festligheterna. Och kom ihåg att alltid ha två eller flera solglasögon nära till hands! Viktigt!

Likes

Comments