Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå! Idag var vi till Haddnäs på skördefest, vi åkte dit med lunch i åtanke. Kosafari, kaninhoppning, koskit och sol erbjöd dagen oss. Trevligt! Ikväll blir det middag med Amanda och spanjorerna eftersom det är deras sista kväll här före de åker hem! See you later!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hallå där i rutan! Torsdag idag, det betyder fredag imorgon och det betyder helg. På söndag ska vi till arlanda för att skjutsa hem spanjorerna, och efter det är det bara en vecka kvar till provperiod. LÄNGTAR! Ju st nu sitter vi på geografi timme, inte så intressant. I tisdags hade vi egen träning på gymnastiken, det var skoj, Nora och jag var i gymmet och kämpa på. Ha de bra!

Likes

Comments

Hej! I lördags for vi till kökar på morgonen, jättefint väder men i slutet darra hela kroppen. Vi åkte till källskär, cykla runt, åkte för att titta på solnedgång, laga food med gamla tools, och så. Häj!

Likes

Comments

tjena hallå där! Idag var det egen träning på gympan så Nora och jag fick träna våra biceps. Imorgon är det delprov i religionen, det ser man ju alltid framemot, och sedan är det snart helg igen. Hääääärligt!

Likes

Comments

Hejsan! Imorgon är det måndag igen. Tiden går så snabbt fram, snart är det jul och 2017, sjukt. Just nu kämpar jag med läxorna, det är trögt men det måste göras. Ikväll kommer Amanda och Aurora hit för att laga lite food och spela sällskapsspel. Vi ses!

Likes

Comments