View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan Hejsan! Igår var det lilla jul, sjukt. Tiden går. Vi firade lite annorlunda, vi brukar vanligt fall ha julbord men hår åt vi paella, gott som alltid. nu ser jag fram emot det stora julbordet på jul!!

Likes

Comments

View tracker

Guten tag! Idag är det åter igen måndag, härligt. Som tur vad är det bara en vecka kvar av den här perioden, härligare. första lektionen tyska, andra engelska och nu finska, sedan ett hål och vi avslutar den fantastiska dagen med svenska. Språkets dag! 

Likes

Comments

Goddag! Igår var mamma och jag till Sverige då vi började titta på lillebrorsan som spelade hockeymatch. Sedan fortsatte vi färden mot Stockholm och var där i nån timme. Jääklar vad kallt det var där, man frös benen av sig. Så nu känner jag mig sjuk, hyvä!

Likes

Comments

Halloj, medans jag är så exalterad att vintern kommer längtar jag nu efter sommaren! Sommaren som gick var upptagen av jobb stor del av dagen men ändå tyckte jag att jag fick mycket sommar iallafall. När jag kollar igenom bilder saknar jag de spontana båtturerna till Rödhamn eller till ett par klippor, middag utomhus, tro det eller ej, ta ett dopp på kvällskvisten, cykla i skärgården, Rihanna, Stockholm på sommaren.
Men jag antar att jag nu får se framemot pulkaåkning, jul, nyår, snö, 18 års dags. TAGGA!!!

Likes

Comments

God dag! Alltså vad händer, redan snö!?? Sjukt, så mysigt, idag på hålet så har vi suttit och lyssnat på julmusik. Lilla jul ömöm typ tre veckor, fantastiskt. Idag på svenskan hade vi presentation om åländska böcker, jag tycker inte om att stå framför klass, men det gick hyfsat och vi var först ut så jag fick det överstökat. Nu ska jag ha biologi, min favorittimme! <3 Adjö för nu!

Likes

Comments

Likes

Comments