Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan! denna veck agar flyget iväg och helgen är här. Vappen på söndag, härligt, ledig måndag, härligt. Jag hoppas på bra väder att man kan vara ute då, skulle vara trevligt. Idag på hålet blev det inhandling av drinks och annat gott till vappen. Ikväll blir det serie och troligen en runda till Elsas stuga med saker inför festligheterna. Och kom ihåg att alltid ha två eller flera solglasögon nära till hands! Viktigt!

Likes

Comments

Hejsan! Igår slog det mig att vi åker till Kroatien om typ en månad!! Sjukt, så snart, jag är så taggad och vill åka direkt.Jag har höga förhoppningar på god mat och drinkar, fina stränder och mycket sol. Kommer bli fantastiskt! Hän!

Likes

Comments

Tjoho, i lördags åkte alla tjejer först till Sven-Harry för lite drinkar och kvällen slutade med arken, trevligt. Tack och lov att vi är lediga idag måndag!!

Likes

Comments

​Hejsan! Igår kväll åkte jag och tjejerna till Elsas stuga och hade en myste hela kvällen med lie vin och sällskapsspel. Imorse gick vi upp och började direkt laga brunch. Supergott men oj vilken matkoma efteråt, minsann. Jag var fortfarande mätt då vi skulle äta middag. Ikväll blir det en lugn kväll, släkten är här och spelkort är på schemat och imorgon blir det partaj. Hej!

Likes

Comments

Hej! I helgen var det FM i curling, vi skulle åka klockan tolv på natten men båten visste inte att vi skulle med så vi åkte hem till oss och spelade kort i väntan på att båten skulle gå klockan tre på natten till Åbo. På lördagen spelade vi två matcher, båda förluster och alla var riktigt trötta hela dagen. Tidigt på söndag morgon spelade vi sista matchen, också förlust men vi spelade riktigt bra! Sedan åkte vi och tittade på killarnas match och drog oss sedan tillbaks till Åbo och strosade på Ikea tills båten gick hem. Nu blickar vi fram till VM i Kisakallio

Likes

Comments

Hej! Ikväll tar vi båten till Helsingfors för att spela FM. Vi har första matchen imorgon, ska bli jätte skoj. Detta är andra gången vi spalt riktig match tiosamman, vi vet redan att vi kommer förlora eftersom vi spelar mot killarna men det blir roligt ändå.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejhej, härligt att vara hemma igen, hittills under provperioden har jag skrivit spanska och hälsoprov, vi får se hur resten går. I helgen blev det en drink eller två, mycket rolig kväll. I söndags spelade vi curling FM och på fredag åker vi till Helsingfors för att spela resterande matcher, ska bli skoj!

Likes

Comments

Madrid

Hejsan hejsan! Nu är det dags att packa ihop och åka hem efter 6 veckor i Madrid. Jag ångrar mig inte för en sekund att jag åkte, jag skulle dock ha ångrat mig om jag inte åkte. familjen har varit fantastisk, maten på topp alla dagar utom tisdagar, vädret strålande, skolan...., Madrid, en fantastisk stad!

Igår i skolan hade vår engelska klass gett oss ett kort med allas namn och en liten text inuti, jättegulligt! Igår på källen var familjen och jag till ett köpcentrum med allt i, Skidbacke(?), minigolf, bowling, mat, shopping, allt. Sedan åkte vi till Bowling Sur för att den bowlingen är större. Där träffade vi Amanda och Aurora spontant, så dom kom och spelade med oss. Jätteroligt sista kvällen!

Likes

Comments