...var helt perfekt ♡ Först jobbade sambon och när han kom hem lagade vi mat. Det blev taco köttfärs m paprika och lök inrullat i tacobröd å så in i ugnen med ost på, super gott! ☺

Senare på kvällen spelade vi bingolotto och drack lite vin å cider. Åt lite kex med färskost och hade det jätte mysigt!

Innan tolv slaget gick vi ut. Gick bort till en stor gräsmatta. När klockan slog tolv så kysstes vi och så gott nytt år. Sen avfyrade vi raketer, vilket var så vackert!

Att få tillbringa första nyåret med världens bästa sambo var det bästa nyåret jag varit med om. Är så mycket kärlek mellan oss att det är svårt att beskriva. Han gör mig till världens lyckligaste ♡

Lite bilder under kvällen/natten ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag sov jag och sambon länge och då menar jag väldigt länge. Men kände att det behövdes.

Nu medan sambon varit på bio med sin bror har jag städat hela lägenheten. Är så rent och fräscht här hemma nu. Så skönt!

När han kommer hem blir det att laga någon mat. Tror att det kommer bli pyttipanna idag, sen blir det att äta upp kyckling soppan som jag gjorde igår. Den blev väldigt god, är så nöjd!

Nu blir det att koka lite kaffe och ta det lugnt framför något på Tv:n :)

Likes

Comments

Nu har man testat denna som jag och sambon fick från Loddo. Var ingen jätte favorit, men nu vet vi det.

Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Var en sväng på stan och köpte de sista julklapparna och köpte en kaffe :) Nu blir det mys framför Tv:n efter att ha ätit egen gjord kyckling soppa som blev suverän :)

Likes

Comments

blogga på riktigt. Förut när jag börjat blogga har jag vara skrivit ett par dagar och sen tröttnat. Men ska ge det en ärlig chans nu.

Bor nu i Åkersberga, tillsammans med världens bästa kille. Vi har varit sambos sen mars så snart ett helt år. Vi är även förlovade och allting känns perfekt mellan oss. Jag har verkligen hittat den jag vill leva med resten av mitt liv. Kommer aldrig släppa taget om denna underbara man :)

Jag jobbar på ett café, heltid. Har jobbat där snart i ett år.

Frågan nu är vad jag ska blogga om framöver. Får fundera över det.. Får se vad jag kommer fram till.

Likes

Comments