Hej, tänkte börja denna blogg med ett första introduktions inlägg så att ni har en liten aning om vem som sitter bakom dessa inlägg!


Jag kommer att hålla mitt namn hemligt ett tag framöver då jag inte vill vara "offentlig" än. I alla fall, jag är en tjej på 18 år som går andra året i gymnasiet, snart tredje. Studerar en linje som jag är intresserad i och vill studera men har förlorat hoppet. Jag vill hoppa av skolan.

Jag kan säga såhär, mitt liv, skolliv har inte direkt varit det bästa, lättaste eller det roligaste. Jag har blivit mobbad sen ungefär fjärde klass, av olika anledningar men ändå samma budskap bakom orden. Under de 5-6 åren har jag inte bara förlorat mina klasskompisar, utan även självförtroendet och min självkänsla. Jag har problem med att tycka om mig själv, varje dag är jobbig. Det är svårt att tycka om sig själv, klarar inte av att titta på mig själv i spegeln, för då kommer alla orden jag fått höra under grundskolan. Hur ful, äcklig och tjock jag är. Jag är en väldigt blyg tjej idag, som inte vågar att säga något. Något som jag kämpar för varje dag.


Mer om mig kommer att komma i resterande inlägg, nu ska jag dock sova! Godnatt! :)

Likes

Comments