Du kommer bli ett lika pissigt år som alla tidigare

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänk att man kan sitta mitt bland sin familj och ändå känna sig som en främling. Tänk att du sitter mitt emot mig, ger alla utom mig varsin julklapp men ändå har mage att ta emot en julklapp från mig? Tänk att ni sitter på våningen under mig och pratar. Jag hör varje ord, varje litet ord ni säger om mig. Tänk att det är så jag firar min jul.

Julafton är för mig den värsta dagen på året sedan 5 år tillbaka.

Likes

Comments

Jag är trött på att om och om igen bli ombedd att göra saker för er skull. Bara svälja min stolthet, gå vidare utan ett förlåt, låtsas som att allt är bra och sluta överreagera. 

När är det min tid att få säga ifrån? När är det er tur att göra något för min skull? När ska jag få börja leva mitt liv?

Likes

Comments

jag vill inte l e v a såhär

Likes

Comments

Blev underkänd på mitt livs viktigaste tenta. Känner mig totalt förstörd. Ska ta examen om ett par veckor och blir underkänd på sluttentan.. det får mig att fundera på om jag är bra nog? Kommer jag klara det? Borde jag få ta examen? Självförtroendet är på botten. Vill bara gråta och ge upp.

Likes

Comments

Livet är så jäkla tråkigt just nu
Dagarna är gråa och tiden står still

Likes

Comments

Ni älskar mig
Jag känner det

Ni saknar mig
Jag känner det

Ni är inte arga på mig
Jag känner det

Ni accepterar mig
Säger ni

Likes

Comments

Varför ljuger jag och säger att allt är bra? För vems skull lägger jag upp alla fina bilder på instagram som visar hur "fantastiskt" mitt liv är? Haha, jag vågar inte ens vara ärlig mot mig själv och vänner. Bara här. För här är jag anonym...

Likes

Comments

Kan ni inte bara höra av er, säga att ni älskar mig och att allt kommer bli okej? Jag saknar er så det gör ont. Jag sträcker ut mina armar men ni tar inte emot mig. Vad har jag gjort för fel?

Likes

Comments

Jag bad om ursäkt. Jag vet inte om det var rätt gjort, men det lättade på smärtan jag bär omkring på i alla fall. Nu återstår det att se vad som händer

Likes

Comments