jaha jag har vart lart, haft besök några dagar så allt har rubbats. men idag har jag tränat.
först gjorde jag övningar ifrån tidningen Kom i form spm kom ut i december, efter det blev det Yoga for dummis-övningarna med Sarah Ivanho.
nu bli det en underbar dusch :-)

Likes

Comments

När jag är ledig på förmiddagen tycker jag om att ta det lite lungt en stund, går ofta upp 5-6 på vardagarna, men frukost infaller sällan innan 8. idag blev det knäckebröd med kokt ägg och kalles randiga kaviar, vilket, för mig, är en mycket bra start för energi.

Tänkte även tipsa en om en jättebra app för er som försökt gå ner i vikt men inte riktigt får någon ordninh på det, LifeSum. I denna app kan man lägga till alla sina måltider och tränings pass, den räknar ut hur många kalorier du fått i dig, förbränt och har kvar, efter dina egna mått och beslut.

Nu är det dags för städning och sortering innan jag ska åka iväg och jobba kväll, kommer nog fler inlägg under dagen.

Likes

Comments

Första inlägget och jag är lite nervös, visst jag har gåttnner förr och vet hur man sla göra, men det är annorlunda nu. 

Jag gick ner 14kg förra gången, men på ett ganska ohälsosamt sätt, proteinshakes, knäckebröd och ägg var standard för mig, fick extrema sockersug så kunde gå och köpa en hel kartong med delicatobollar och tryck i mig på 10min och ​​sen ha ångest i flera dagar. Allt så annorlunda idag från då. Jag har ett helt annat liv idag och känner att jag är redo att börja leva livet på mina villkor. 

Väger idag 62kg, några kommer tänka att det inte är så mycket, men med tanke på min längs och proportioner så är det mycket mer än man skulle kunna tro. 

Det är inte bara min viktnedgång ni kommer att få följa, utan så mycket annat, träning, andra onda vanor som kommer brytas och följa mig i upp och nedgång.

Tack för idag!

Likes

Comments