Skolan en plats som jag ofta har ogillat väldigt mycket.

Det har varit väldigt jobbigt för mig att gå till skolan, särskilt nu den senaste tiden, eller när jag började åttan så började jag verkligen hata skolan något enormt. Ibland fick jag såna perioder då jag ogillade allt och alla.

Tills nu, egentligen så ogillar jag fortfarande skolan men det var en gång jag lyssnade på en pod som heter hillsong Church Stockholm ( rekommenderar verkligen ) som en sa att " När det är jobbigt att gå till skolan och kamraterna retas eller det är jobbiga lektioner, människorna där helt enkelt inte förstår dig så tänk på skolan som ett uppdrag. Ett uppdrag från Gud, att du ska sprida han budskap och den kärlek som han har till dem som söker den. "

Och att ha tänka på det varje dag när jag har gått till skolan har verkligen hjälpt! Jag kanske inte alltid har spridit guds budskap men det har hjälpt mig att veta att jag inte bara går i skolan för att lära mig matte och engelska utan jag är också går i skolan för att jag ska sprida Guds enorma kärlek som han har. Det om något borde du och jag tänka på när vi går till skolan, tänk på det som att du är en spion om det gör det roligare. Vi i Sverige måste höra mer om Jesus, Gud och den helige anden! Alla måste höra mer om det! Så hjälp till nu och sprid Gud kärlek vidare.

GBY!!

Likes

Comments

Hejsan

Jag älskar min tro!

Som ni kanske märkt så tror jag på någonting, ja på någonting som gör mig glad, ledsen, arg och mycket mycket mer, det är nämligen Gud.

Gud är verkligen min bästa vän, han är en vän som verkligen vet allting om mig, ALLTING!!!! Jag kan inte gömma någonting utan att han säger till mig att " Du jag vet redan det "

Gud är verkligen en vän som hjälper mig, som älskar mig och som är med mig när det är svårt och jobbigt, när jag är glad och har det roligt., Gud är med mig överallt.

Är inte det helt galet och det mest fantastiska du hört?

Kanske inte kanske ja och för mig är det ett stort JA!

Här ska jag berätta om mig och min tro, man måste inte lyssna och man måste inte titta men då missar ni någonting.

GBY!

Likes

Comments