Vareviga morgon och hela dagar så bråkar töserna med varandra, blir så trött på det. Men det är väl så det är med syskon ? att man ska bråka med varandra. Men en annan håller ju på att bli rent gråhårig.

Jag har mina mål med min träning och vikt. Det är något som jag kämpar med, inte så lätt alla gånger men det går framåt. Har minskat en del i fett procent. Men där är en del kvar. Vet att man inte ska stirra sig blind på kilona. Men man gör ju det ändå. Enligt mina egna mål så har jag 15 kilo till att gå ner, Men det får ta den tid det tar men klart att jag önskar att det försvann nu , helst i går .

Nu är vi snart av med vår gamla lägenhet och då blir det mer skärpning med träningen och kost. Har tappat lite av motivationen nu faktiskt, men måste ta tag i det igen.

Väger in mig lite då och då fär att kunna se förändringen själv där står hur mycket myskler man bygger och fett som försvinner och myvket mer. Eftersom jag inte ser det på mig själv utan för mig ser jag ut som jag gjorde tidigare så är detta ett bra sätt för mig att kunna se förändringen. 

Blir man någonsin nöjd med sig själv ? 


Hunnit med att städa i dag också, hur mycket kan dem smutsa ner egentligen ? Det är vareviga dag som man måste städa. Önska man kunde anlita någon till det , men det hade väl inte hjälpt i heller. Svårt att låta andra göra det när man har kontrollbehovet. Har blivit bättre men kunde varit mycket bättre. 


Nu dags att lämna flickorna på dagis så blir det lite jobb för min del. 

Längtar till lördag för då ska jag och min man ut ( födelsedagspresent jag fick ) Ska bli trevligt. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ställt klockan på 7.30 men mina flickor tyckte vi skulle upp redan 6,30 för tidigt tycker jag då, men gjorde inte så mycket bara till att vakna och börja dagen. Varit en bra dag i dag då jag har fått träffa min älskade son. Träffar inte honom så mycket som jag önskar eftersom han bor hos sin pappa. Men den lilla stunden extra idag lever jag på nu. :)

Mötet gick väl ganska så bra idag, men vi vet ju inte riktigt hur det blir utan vi får vänta och se vad andra läkare säger, men det ger ju förhoppningar om att allt kommer bli bra i slutändan, man måste tänka positivt. Efter alla dessa år som man har kämpat så tänker man att det kommer bli ett slut med allt kämpande. Troligtvis så blir det aldrig så. Vissa dagar är bättre än dem andra och så har vi alla det ju. Så varför kan inte barnen ha det då ? Men det är vissa saker som man får kämpa lite extra för. 

Var ju bara så tvungen att fixa ögonbrynen i dag, har skjutit på det länge för det gör ju så jäkla ont, Fattar inte varför det ska vara sån smärta födder hellre flera barn. Men det är ju som dem säger vill man vara fin så får man lida pin:) Nu är det gjort iaf och nu kan jag pusta ut till nästa gång det är dags igen haha. 

Han med min joggingrunda i dag också. Väldigt skönt, men ska vara ärlig kände inte alls för det egentligen, satt och tänkte för mig själv har jag inget annat jag måste göra istället för att ut och springa? Jo egentligen har jag ju det, men det är ju ingen som tar det i från mig, Utan det vara bara till att svida om till tränningskläder och ge sig iväg. Det är de där lilla innan man kommer iväg. Men när man väl har kommit över den där tröskeln där det är jobbigt så är det jäkligt skönt. Alla tänker vi nog att det är jobbigt och att vi inte orkar, men bara att ge sig på det :) Funderar på om jag ska träna lite styrka i morgon är ju trotsallt ledig från jobbet i morgon :) Springa gör vi bara varannan dag :) 

Nu är det snart dags att bege sig till jobbet och jobba lite. Men först lägga inte den hära tvätten som är så sjukt drygt att göra. Kan tvätta och vika det, men sen kommer det tråkiga när allt ska in :/ 

Likes

Comments

Fredagen började med att man fick gå in och jobba lite extra, alltid bra med lite extra timmar. Sen var det en ganska så lugn kväll hemma med mina flickor och man, Sonen skulle kommit denna helgen men eftersom man har haft fullt upp med att flyttstäda och måla den gamla lägenheten så fick han stanna hos sin pappa denna helgen, Hade mer än gärna velat ha honom hemma hos mig men tyvärr så fungerar det inte för honom att vara där hela dagarna. Så det beslutet fick jag ta att inte ha honom denna helgen.  

Lördagen började med att lämnade bort flickorna till farmor/farfar. Mycket tacksamma för att dem fick vara där så vi kunde måla i den gamla lgh . Jag hade nog mer färg på mig än på väggarna haha. Men klara blev vi, tacksam för fina vänner som ställer upp och hjälper oss med allt. 

Min man och en kompis fick dra upp staketet. Det är ju något som man själv har fått bekosta så det lämnades inte kvar . 


Söndagen inleddes med frukost hos svärföräldrarna och flickorna fick vara kvar där. söndagen den drygaste dagen denna helgen då vi skulle städa hela lgh. Fy fan vad det är drygt.. Men när klockan var 11 så var jag ju tvungen att ta en paus i städandet för att kunna träna. :) Det känns i kroppen i dag, Vi blev klara med städningen i går så tänkte att då kunde jag likagärna  ta en joggingrunda också. Har verkligen saknat att springa, det är så befriande att bara få springa och ha musik i öronen. 


Dagen i dag började med jobb, hämta flickorna, hem och städa, tvätta ja allt som hör där till. Så nu är snart denna dagen också gången,

Har ännu inte bestämt mig för om jag ska träna bodyfit (crossfit) eller om jag ska ta en joggingrunda i kväll. Det återstår och ser. 


I morgon får jag träffa min älskade son, Inte så länge men en stund iaf. då blir det läkarbesök och vi hoppas verkligen på att det går bra i morgon. 


Likes

Comments

Tanken är att jag ska använda denna först och främst för mitt eget syfte där jag kan få ner mina tankar och få skriva av mig lite. 

Eftersom tränningen är en stor del av mitt liv och likaså min familj så är det väl det som de kommer att handla mest om i denna bloggen. Hur man ska få allt till att fungera i ens vardag där man kan få ihop alla pusselbitar för att få en fungerande vardag med jobb, tränning och familjen. 


Jag har tre fina barn som jag är oerhört tacksam för. Har en son som är 9 år , ena flickan är 4 år och min minsta är 2 år. Det är tufft det ska jag inte sticka understolen med men det finns så mycket som förgyller ens vardag också. 

Träningen som blir i morgon är först och främst ett pass med cirkelgym och sedan på eftermiddagen tänkte jag att jag skulle ta en joggingrunda. :) 

Likes

Comments