View tracker

Godkväll!

Ska snart sova vilket ska bli väldigt skönt! Var iväg och tränade förut men under tiden jag var på gymmet kände jag mig sjukt kallsvettig så vet inte om de är något skit på G eller om de är biverkningarna. Måste lära mig att ta de lugnt och låta kroppen bli van med denna typ av medicin nu.

Imorgon är det jobb och jag måste plugga på förmiddagen! Just nu är det all fokus på medicinen då jag vill klara provet som vi har på Tisdag. Även om jag inte skulle klara det så vet jag att jag har tills den 8/1-17 på mig att fixa kursen för jag ska läsa de andra kurserna nästa termin.

De är något som jag ser fram emot och som ska bli intressant att få läsa om. Längtar verkligen!! Sen är det bara praktiken kvar i höst sedan är jag klar med denna utbildning! Har faktiskt planer på att dra till Norge och jobba något år efter min utbildning är färdig!

Hur har ni haft det denna onsdag? Gjort något roligt ??

Förlåt föresten om det är mycket skrivande om plugget och medicinkursen osv men det är det som är viktigast just nu för mig. Att klara den kursen. De andra ämnena är jag inte osäker på utan de fixar jag. Förutom i specialpedagogiken som jag blir klar med efter jag gjort praktiken i den kursen :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att man kan vara så seg och trött hela tiden. Orkar ju inte göra mycket alls. Laddar iallafall mobilen nu så ska försöka dra mig till gymmet om en stund. Imorgon är det jobb igen och jag måste försöka bli klar med det sista nu i medicinen så jag kan sitta och plugga till provet. Är så jädra nervös inför provet! Men jag SKA och jag hoppas på att få ett godkänt. Som de låter på min lärare lär jag bli godkänd i kursen.

Hur har eran dag varit annars då?

Hörs senare!

/Sofie

Likes

Comments

View tracker

Hej!☺️

Ligger i sängen och pratar lite med mamma. Idag vakna jag kring åtta tiden låg sedan kollade jag på Paradise Hotel. Efter det kom Marie och stannade en stund och jag började att plugga så nu är det inte så mycket kvar att göra förutom att plugga på provet vi har i medicin på tisdag.

Kanske drar iväg till gymmet en sväng lite senare!👍🏻

Hörs senare!
/Sofie

Likes

Comments

Godkväll!☺️

Ligger i sängen och ska snart sova. Idag har det varit full rulle!

Mötet på skolan gick bra & ska läsa 100 % nästa termin och ska göra praktiken nästa höst så ska prata med min lärare som jag har i specialpedagogik så jag vet hur jag ska göra med praktiken nästa höst!📚💉

Hur har eran dag varit?☺️

Just det, var och tränade förut med Marie på kommungymmet och de gick bra men kände det att inte ha ätit speciellt bra sen träna kanske inte är så jättebra.🏃🏻‍♀️

Nej nu ska jag sova! Klockan ringer ju som vanligt vid 07.00 för medicinen. 💊

/Sofie

Likes

Comments

Hej!
Har precis kollat på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel och även ringt till Hälsocentralen så väntar på att de ska ringa upp mig. Vaknade av mitt alarm vid 07.00 då jag skulle ta medicinen sedan somnade jag om till 09.15 😊

Ska snart göra mig iordning för att gå till skolan och se över mina studier och hur jag ska lägga upp kurserna. Om jag ska gå ner till ev 75 % eller vara kvar på 100 % eller om jag ska gå ner på halvtid alltså 50 %. Helst vill jag ju gå på 100 % men saken är klarar jag verkligen det. Är det meningen att ha denna stress jag känner och att de ska drabba de andra i min närhet?

Ha de så bra så hörs vi senare!🌸

/Sofie

Likes

Comments

Godkväll! :)

Ligger i sängen med vetekudden värmd och har den på ryggen. Tänkte kolla sista avsnittet av Svartsjön innan jag ska sova. Imorgon hoppas jag på att orka träna en stund. Saknar verkligen gymmet men vill låta kroppen vänja sig med medicinen och det kan ju ta ett tag. Måste även ringa Hälsocentralen imorgon vilket jag skulle ha gjort idag men kom annat ivägen.

Ha nu det så bra och sov gott!🌟

/Sofie

Likes

Comments

Hej på er!

Har suttit och gjort en uppgift jag fick idag av min lärare. Pratade även med studie- och yrkesvägledare som vi har på skolan om hur jag ska göra med min utbildning. För mig kanske det är det bästa att läsa 75 % istället för 100 %. Detta ska vi prata mer om imorgon vid klockan 11.00. Jag känner att jag behöver få ordning på mina studier och andra delar i mitt liv.

Funderar på om jag ska gå iväg och träna en sväng senare, ska höra om Marie vill följa med. Borde nog även äta något men är inget speciellt hungrig. Om saker och ting kunde vara lätt ibland!

Hoppas allt är bra med er!

Ha de bäst!

/Sofie

Likes

Comments

Godmorgon 🌸

Har ni sovit gott?☺️

Själv ligger jag kvar i sängen, har vaknat till och från. Ska om en stund stiga upp och äta lite frukost och morna mig i soffan innan jag ska bort till skolan en sväng.📚💉

Vad har ni för planer för idag?☺️

Själv har jag inga speciella planer förutom att jag ska till skolan sen försöka plugga om jag inte är allt för trött!

Ska ringa hälsocentralen om ett EKG då läkaren ville att jag skulle ta ett efter att jag haft denna sort i 2 veckor. (Strattera)

Ha de så bra så hörs vi senare!

Kram
/Sofie

Likes

Comments

Hej!

Somnade till förut och sov nästan 2 timmar! Så galet skönt det var. Håller på med mat just nu inte för jag är hungrig utan för jag måste äta så gjorde enkelt för mig idag. Klyftpotatis och ugnstekt kyckling. Inte så speciellt nyttigt med potatis men just nu skiter jag i vad som är nyttigt eller inte.

Ska nu kolla på det senaste avsnittet av Famiiljen Annorlunda som sändes den 1/12 :) Sedan så är det Beck vid nio så det ska jag kolla på en stund.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/Sofie


Likes

Comments

Hej!
Är nyss hemkommen från jobbet och ligger under täcket i soffan. Är så sjukt trött, seg, illamående till och från. Alltså är det de typiska biverkningarna jag fått av medicinen. Men om man bortser från biverkningarna så börjar jag känna igen mig själv igen. Börjar bli den Sofie jag vill vara och jag ska tala om för er att det känns så jävla skönt att ha den känslan inom sig igen!

Denna helg skulle jag egentligen ha pluggat och tränat men då jag inte har någon ork eller liknade så får det vara. Ska till skolan imorgon och träffa samma lärare jag träffade sist då jag fick hjälp med plugget. Sen får jag se vad som händer och sker. Är ledig nu i några dagar så ska bli skönt att inte behöva stressa med tiden.

Nu så ska jag kolla på dagens julkalender sedan dra igång någon film sedan vila lite.

Hur har ni haft det i helgen?

Ha de så bra så hörs vi!

/Sofie

Likes

Comments