Min morgon

Idag har jag inte gjort sådär jätte mycket för att jag har varit sjuk men det första jag gjorde nu på morgonen var att gå ner på nedervåningen och ta ett glas vatten med c-vitamin brus tablett i för att få i mig lite c-vitamin och sen så släppte jag ut min hund Ghost. som bara är valp och därför inte så bra på att lyssna. I skolan idag skulle vi egentligen ha en läx-inlämning i matten men eftersom att jag inte mådde så bra så kunde jag ju inte lämna in den läxan.

Vid 12-tiden

Vid tolv tiden så fick jag faktiskt för mig att spela lite pokerstars på datorn (spelar inte för riktiga pengar) och jag vann först 150 tusen men förlorade snabbt 125 tusen igen fast jag gick ju iallafall plus 25k så jag är ganska nöjd men börja inte spela pokerstars om du är under 18 år gammal. Sen gick jag in o kolla lite på facebook för att kolla vad som hänt där och det visade sig att jag varit vän med tre stycken i 5 år och det var ganska roligt att få reda på det.

Min frukost vid halv två tiden xb

vivid halv två tiden innan så åt jag faktiskt frukost och den frukosten var någon slags kyckling/pasta wok också stekte jag faktiskt lite ägg till det och till det drack jag en sån c-vitamin drink (vatten med brustablett xb) sen släppte jag ut Ghost för tredje gången och sen så gav jag honom lite mat så han också kunde äta.

Lite uppdatering på datorn som tog några timmar xd

Jag gick upp på mitt rum och planerade att jag skulle kolla på någon film men datorn behövde uppdateras och då fick Ghost för sig att komma upp och mysa lite men när han väl ville sova så startade jag upp xbox:et och spelade lite battlefield hardline tills min syster kom hem då vi bärde upp en hylla till det nya skrivbordet. Det är allt vad jag har gjort idag än så länge och jag kommer nog gå till skolan imorgon faktiskt och vi börjar halv tio på morgonen men jag måste åka hemmifrån fem över sju på morgonen för om jag tar bussen efter den så hinner jag inte i tid till första lektionen. Tack för att just du har läst detta blogg inlägget så hörs vi förmodligen imorgon, Hejdå! <3

Likes

Comments

Min början med självskadebeteende och ångest

Den första perioden med ångest var ganska jobbig för mig för då gick jag i femman och hade nyligen förlorat min mormor i cancer och jag började trycka ner mig själv psykiskt utan att själv veta om det och jag började skada mig själv. Jag började på något sätt jämföra mig med alla i min närhet utan att tänka på det och jag var inte med kompisar lika ofta men när jag tryckte ner mig själv så var inte det de enda jag gjorde utan jag började också dra menen mot spikar som var utanför plankor osv så jag rev upp knät och började blöda, få ärr och allt sånt möjligt. Men tillslut så började jag bli mobbad fysiskt osv och då började riva upp smalbenen och så ännu mera, Jag började slå tillbaka mot de som mobbade mig och de slutade ett litet tag senare och på något sätt bara slutade jag med det självskadebeteendet både psykiskt och fysiskt.

Nu är jag äntligen ute ur detta beteende

Jag ångrar mig än idag att jag ens började med det men jag har tyvärr börjat igen fast på ett annat sätt och det kommer ny få reda på mer om i ett annat blogg inlägg.

Nu när jag väl slutat så skämdes jag faktiskt inte över att visa mina smalben och så för jag insåg inte då att det var ganska illa men det gör jag idag och om jag ska gå runt med shorts så är det enbart hemma som jag gör det men ingen vet riktigt sanningen om hur jag faktiskt fick dom ärren förutom ni som läser detta just nu. Lite senare började jag ju som sagt inse att det var värre med smalbenen eftersom att ärren syns fortfarande väldigt tydligt än idag och jag var rädd då för att folk skulle få reda på att jag faktiskt skada mig med mening så jag hade alltid byxor på mig som gick ända ner till fötterna förutom några enskilda dagar på sommaren då jag badade och hade badbyxor på mig men då var jag ju under vatten så folk kunde ju inte se ärren.


Tack för ni läste detta <3

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg där jag planerat att skriva om min tid med ångest och kamp, jag har gjort det mesta man kan tänka sig inom ångest delen men det kommer vi komma till lite senare i ett annat blogg-inlägg, jag ber om ursäkt för om det någon gång blir stavfel i framtiden och jag vill gärna ha kritik om hur jag ska skriva eller om ni tycker jag skriver något kränkande men jag kommer skriva hur mitt liv varit och är. Jag har varit med om en del bra tider och en del sämre tider, jag uttrycker bara mig som jag tänker och ibland kan jag tänka ganska illa och jag ber om förlåtelse redan nu i förväg. Jag glömde nämna detta tidigare men jag kommer också använda denna bloggen som en dagbok fast jag kommer inte nämna några namn och ibland kommer jag att skriva dikter på både svenska och engelska, långa och korta och dom dikter jag skriver är inga kränkande dikter.

Tack för att ni läste just detta inlägget på bloggen så hörs vi snart igen <3

Mvh: Erik <3

Likes

Comments