Helloj!
Så skönt med sovmorgon ♡
barnen sov till efter 8.00 visst blöjbyte vid fem men sen sov vi gott. Så mysigt o skönt.
Vad ska man hitta på med två små pojkar på 2 o 4 så pappa får sova som har jobbat natt. ♡  kommentera gärna. Kram på er ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej hej. Mina pojkar. De börjar bli stora mina små prinsar.... hehe ja två tonåringar nu ju. mellan pojken är redan 9 år. min minsting 2.5år. tiden bara springer iväg o snart är det jul igen.

love ya Boys!

o ja. jag tycker om alla mina flickor med även om de inte är.mina biologiskt så tycker jag om er alla lika mycket.
puss och kram !

Likes

Comments

Tja!

Så nu har hela familjen fyllt år färdigfirat för denna gång. Tack till alla som varit med och firat alla under detta år. Fantastiskt vilken fin familj o helt underbara vänner man verkligen har.

Saknar lite av gamla bekantskretsen så får bli att ta tag i livet. Att börja visa omvärlden att vi fortfarande finns ! Hehe ;)


Så ja nu tar vi nya tag och kickar igång vårt fantastiska liv ♡♡♡ kram o styrka till alla!

Kram o hej!

Likes

Comments

​Tja!!

Jaha så har tiden hunnit rinna iväg lite igen. De två minsta hunnit med ännu en omgång med antibiotika.Tycker verkligen synd om minstingen som sällan får vara frisk. Vmtar ännu en op för honom.

Läkarna fortsätter säga att han kommer bli bättre, han måste bara bli över 4 år först. På lördag blir han 2år. Så i två år till ska vi ha det så här. Men som sagt tiden rinner iväg så gäller bara göra det bästa av situationen.


Idag ska vi äntligen få träffa min brors son för första gången. Vet det har tagit lite tid, med pga alla sjukdommar vill man ju inte riskera lillen.

Ska bli så kul att få träffa lilla mini familjen. Så glad för eran skull <3


Kram på er alla !!    <3 

Likes

Comments

Så då sitter jag här o väntar på pojken igen. andra opn på så kort tid. Lider med min minsting vill bara han ska få vara bra nu ♡♡

hoppas denna op går fort och att han piggnar på sig snabbt.
Älskar han o alla hans underbara syskon

puss o kram ♡♡♡

Likes

Comments

Hej :)
har testat nya pampers baby dry byxblöja. häftig!
min son som är allergisk mot typ allt har kunnat använda denna blöja utan utslag o den håller torrt hela natten. Trodde knappt det var möjligt.  Läste på om blöjan innan jag testa. den absorberar 30ggr sin vikt och det stämmer nog. helt fantastisk blöja. Pröva du med :) kram

Likes

Comments

Hej! nyss var hon en liten vilsen 13 åring som jag hämtade på stationen. nu är hon min fullvuxna dotter med eget barn. Din utveckling gör mig stolt att veta att jag och din far kunnat stöpa dig ♡♡♡ du har en speciell plats i mitt hjärta då nu och för alltid!he ja som sagt var tar tiden iväg. ta till vara på er tid med vänner och familj o att bli mormor vid 31 tufft :) kram♡♡♡

  • 49 readers

Likes

Comments

hatar alla diagnoser. Denna ständiga rädslan som man inte vill erkänna. ♡♡♡
älskar min stora familj oändligt ♡♡ rack för att just ni är ni.


  • 53 readers

Likes

Comments

Hej, hej . Har varit en helg med mycket far o fläng. Älskar min stora familj så enormt .
På lördag hade vi syskonträff det var verkligen uppskattat. hoppas vi kommer hålla fast vid denna tradition. hade kul o barnen sov länge dagen efter.

Så söndagen började med sovmorgon :) såå skönt! Sen åkte vi på babyshower för vår stora tös. Många varma Tack till alla som gjorde denna dag ja hela helgen möjlig.

Helt otrolig helg hoppas nästa vecka blir minst lika rolig som denna.

puss o kram ♡

  • 56 readers

Likes

Comments

Har fått prova på yoghurt för barn från Nestlé. såå bra. lagom stor och båda pojkarna gilla den. perfekt o ha med ut o om man sätter en pinne i mitten o in i frysen så blir det nyttig glass för de minsta. så sjukt nöjd. kommer absolut fortsätta köpa denna. :) nöjd barn nöjd mamma :) kram kram
  • 57 readers

Likes

Comments