TÄVLING om 2 platser till den populära loppisen, lördagen den 29/4 i Folkets Hus i Landskrona!
- Gilla och Dela vår sida !
- Kommentera under bilden att du är klar!
Tävlingen AVSLUTAS den 14/4 kl: 12.00! (då vi drar 2 vinnare)

Vill du säkra dig en plats på loppisen så boka bord redan NU, här under på länken.
Länk till evenemanget kommer här !

LYCKA TILL !
/Kristian, Sofie och Kjell

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Levi har hostat hela natten. Snorig och varm och gnällt. Han har vänt sig femhundrasjuttiotvå gånger!

Och han skrek så mycket tills han fick välling. Vår lille pojke som sovit så bra om nätterna och ätit som en häst. Nu på morgonen ville han inte ens ha gröt, vilket brukar vara det första han ska ha när han vaknar.

Det enda han ville nu på morgonen var att få ha nappen, nya dinglisen och kolla på Babblarna. Nåja... hoppas min lilla pojke mår bättre snart 😍

Likes

Comments

Idag har vi varit uppe tidigt. Stått på loppis mellan 07.00 - 15.30... gud så trött man är i fötterna nu.

Efter loppis gick vi hem fixade mat och sen åkte jag och Levi till L och O för att träffa dom och min syster med familj som är nere från Borås. Kul att se alla igen!

Men så himla slut i hela kroppen nu. Liten sover och det är dags för mig också.

Tack alla för idag och GODNATT 😄

Likes

Comments

Snart ska vi ta bussen till Center Syd. Sambon, jag och liten. Ska kolla på skor bland annat 👌😀

Äntligen fredag.
Vad ska du hitta på idag? ☺

Likes

Comments

Hej alla fina läsare! 😍
Solen skiner idag så hela familjen har varit ute och njutit av det fina vädret. Två lekplatser och fika i solen. Stor runda för hunden. Mycket mysigt! 😎

Nu sitter liten i badet och pratar med sig själv och leker medan mamma surfar på nätet. Så kul att sitta bredvid och lyssna på honom 😄😍

Likes

Comments

God kväll fina du!
Idag har vi haft en heldag i Malmö. Åkte 10.11 med tåget från Landskrona. Lilleman sov nästa hela vägen. När vi kom fram bild finaste Lina på lunch som var väldigt uppskattad av Levi, eller ja alla barnen faktiskt. 👌

Vi lekte inomhus en stund och sedan begav vi oss till lekplatsen i närheten av var dom bor och det var riktigt kul. Barnen gungade och åkte rutschkana.

Vi fick så otroligt många bra bilder, trots att barnen inte ville sitta/stå stilla.

Efter lekplatsen gick vi hem till L igen. Drack en kopp kaffe och barnen fick banan och gröt. Också kollade vi lite på Babblarna, lekte lite mer sen var det dags att åka hem.

Tack för en underbar dag ! 😍

Likes

Comments

Nya bodyn från Newbie som Levi fått av sin mormor och byxorna från Lindex, också från mormor.

Rocka Sockorna med oss idag den 21/3. Idag hyllar vi Inter

Likes

Comments

Som ni vet så hade jag en tid hos frisören i morse. 09.00 för att vara exakt. Jag gick dit lite tidigare för att inte stressa dit. När jag kom dit möttes jag av Emelie som är en av frisörerna på Hår Fabriken. Hon var även min frisör idag!

Jag väldigt nervös och spänd över vad som skulle hända med mitt hår då jag inte själv hade en aning om hur jag ville ha det. Ni som känner mig, vet om att jag inte varit hos frisören på flera år, då jag alltid har färgat och klippt håret hemma.

Men nu är det slut med det & här kommer resultatet...................................

Det är väldigt annorlunda för mig men jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Först färgade hon hårbotten mörkare, sedan satt hon i ljusare på längderna och fyllde ut med koppar när hon tvättade det. Hon fixade även mina ögonbryn, färgade och noppade dom. Aj! Hehe.. det kommer ta några dagar att vänja sig med färgen är superfin och ja, även lockarna och själva håret. Tack Emelie! ❤

Jag älskar att Hår Fabriken använder produkter som är naturliga, ekologiska och inte innehåller parabener, sulfater eller andra tillsatta doftämnen. Ingen stark lukt.. Så skönt och skonsamt för håret.

Likes

Comments

Godmorgon fina du!

Idag är en sådan dag man ska visa att man bryr sig. En dag att visa kärlek!

Har du några olika strumpor hemma? Vad bra! Gör då som jag! Ta 2 olika strumpor, för mig blev det en svart med en giraff på och en grå med katter på. Ja, till och med min son Rockar Sockorna idag! :)

Varför? För att det idag 21/3 är Internationella Downs Syndromdagen. För att idag hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter.

Så ta på dig två olika strumpor och visa världen att DU också bryr dig! ❤

Låt oss ROCKA SOCKORNA tillsammans! :)

Likes

Comments