View tracker

Igår åkte Levi till sin mormor runt 17 - 18 tiden. Jag och Bella gick ut för att fira hennes födelsedag,  som var förra helgen. Först lite gott att tugga på hemma hos mig sen blev det utgång. Herregud så kul vi hade! 😄 Ute träffade vi min sambo och hans bästa vän (min kusin). Vi kastade pil (jag och bella vann var sin gång) 😅😆 och dansade! Jag hade riktigt ont i fötterna på vägen hem.

Imorse blev det en runda med denna fina vovven och nu har ÄNTLIGEN min bebis kommit hem!!! Som jag har saknat honom!! Men det hade gått riktigt bra hos mormor. Sov hela natten och duktig 👌😍

Nu ska vi mysa i massor! 😄😆😍❤

Likes

Comments

Så har jag tillbringat min kväll. Liten sover och mannen är ute med hunden. Nu är det dags att sova :)

Godnatt 😍

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!
Idag har vi varit väldigt aktiva. Först Baby Café där vi lekt, sjungit och gjort gipsavtryck. Sen öppna förskolan där vi krypt runt, hoppat studsmatta och busat. (Glömde bort att skriva en del, tänkte det och trodde jag skrivit) Vi hade fint sällskap på båda ställena.... sötaste Lilly och mamma Annie. Blev riktigt vackra bilder på Lilly idag, hon ler så fint :) och hon kramas hela tiden! 😄😍

Efteråt blev det hem, snabbt äta lunch sen ut med hunden och handla samtidigt. Nu har liten också ätit lunch och är i full gång igen på sitt rum. UNDERBART 😄😍

Tar ni era små till några aktiviteter?
Isf vilka/var? :)

Likes

Comments

Herregud så kladdigt det blev. Direkt in i bad efteråt. Men det är kul att se hur glad han blir och hur han försöker klara äta själv.

Finaste pojken 💙

Likes

Comments

Tjena!
Alltså hur gott är inte detta!?

Min far ringde iförmiddags och frågade om vi skulle beställa pizza idag. Men då föreslog jag hemmagjord eftersom det är så mycket godare. Och den här pizza vi gjorde. Bästa jag smakat någonsin! :)

Likes

Comments

View tracker

Yes, söndag idag och man fick sova länge av lilleman. Vaknade av honom 08.35 typ och tänkte sh*t har jag inte hört honom. Men jo han stod inne i sin säng och snackade lite surt och väntade på att jag skulle komma och hämta honom. Hehe :)

Zeus hade inte varit ute så fick byta blöja, fixa gröt och ge liten och sen ta på oss snabbt för att gå ut med honom. Det fick bli en lång runda eftersom han inte varit ute. Vi gick ner mot CG, över torget och till gamla kyrkans grund och vidare hem. Väldigt skönt med frisk luft men saknade mitt morgonkaffe! *s*

Nu har jag fått mitt morgonkaffe på Levi's rum, för nu ska vi leka! ;)

Senare idag ska vi till mormor :) Yay!

Likes

Comments

God kväll alla fina läsare!

Idag började vi dagen ganska tidigt som vanligt. Åt frukost och gjorde oss klara för att bege oss ut. Vi begav oss till öppna förskolan för första gången detta året. Där träffade vi A och L. Vi busade, dansade och sjöng med alla barnen. Riktigt kul! Och precis innan vi skulle gå så bytte Lilly och Levi julklappar med varandra. Tack för julklappen Lilly :)

Anledningen att vi gick hem lite tidigare var för att morfar skulle komma hem till oss och hjälpa till med Levi's rum. Sätta upp några tavlor och möblera om IGEN. Denna gången blev det mycket bättre men fattas fortfarande tavlor på väggarna och annat. Vi fortsätter imorgon..... förmodligen. TACK PAPPA! :)

Efter som min far var så snäll att hjälpa till (gör han ALLTID, vilket betyder OFTA haha) så var det inte mer än rätt att han fick äta middag hos oss. Så vi gjorde tacos. Levi åt själv (SÅ KLADDIGT, var tvungen att bada efter) så morfar fick passa han när han badade. Han älskar att bada, så fort han hör vattnet vara på i badrummet så kryper han dit eller pekar dit. *plask plask*

Sambon kom hem lite tidigare idag också, precis lagom till att fixa köttet till tacosen så vi kunde äta tillsammans. Och mormor kom också på besök. Drack en kopp kaffe och busade med lilleman. Både Levi och Zeus älskar att få besök :)

Dagen innan julafton var jag på Ullared med några vänner, då fyndade jag denna boken som Levi fick i julklapp. Anledningen till att jag köpte den var för att min sambo sagt att han så gärna ville läsa för lilleman och då var denna boken perfekt. Där finns 365 godnattsagor, en för varje dag. En kort historia om Emma och Hugo som hittar på olika saker. Jättefin är den! Så det var ju faktiskt en julklapp till både pappa och son ;)

Levi är inte super intresserad av att man läser för honom, det är inte så att han sitter i ens knä och lyssnar precis. Vi har försökt men icke. Nej men oavsett om han sitter en bit bort och leker eller ligger bredvid och myser med sin favoritnalle så har vi bestämt oss för att läsa för honom varje kväll. Det var faktiskt det ända nyårslöftet jag och min sambo gjorde! (Missar man en dag kan man läsa två dagen efter) Om inte annat så tycker jag det är mysigt! :) haha... och han tittar lite på bilderna när man först öppnar boken iallafall. Jag tror han lyssnar oavsett vad han gör... :)

Läser du för ditt/dina barn? :)

Likes

Comments

Godmorgon alla morgonpigga!
Levi vaknade och bestämde sig för att det var dags att gå upp. För ca 2 timmar sedan!
Det är bara att gå upp och låtsas man är pigg, haha :)

Jag satt på kaffe, tände ljus och gjorde gröt åt lilleman. Så tänkte jag, varför inte få inbjudningskorten klara så jag kan skicka dom. Yay! En sak mer som ska kryssas av To Do List!! :)
Kan alltså inte förstå att jag ska skicka inbjudan till Levi's 1 års kalas. Han är ju bara liten, inte är han i närheten av ett helt år....!!?

Så nu sitter vi på golvet i Levi's rum och leker. Och efter jag har druckit mitt kaffe ska här städas och fixas i hans rum.

Vad är era planer idag? :)

Likes

Comments

Hej allihop!
För ett antal dagar sedan började vi projektet, byta rum! Vi tar det lilla (Levi's rum) och han tar det stora rummet. Vi har varit nästintill färdiga men idag känner jag att det är helt färdigt.... MEN jag vill göra det mer mysigt.

Vad tycks? :)

Likes

Comments

Yes! Som rubriken lyder har jag och älsklingen varit på bio.

Levi's farfar och Gyöngyvér har passat honom idag, tack så jättemycket för hjälpen så vi kunde gå på bio 😄

Innan bion gick vi in på Tycho och tog en öl. Filmen vi såg var Passengers. Jag tyckte om den och det gjorde min sambo också. Helt klart värd att se! 🖒

Lilleman sov gott när vi kom hem så nu ska vi också göra det. Godnatt 😄😍

Likes

Comments