Hej allihop!

I förrgår gick jag med i Viktväktarna ✌🏻️ jag har endast kollat in appen och shapelinkappen än så länge. Tänker mig att jag ska komma igång nu idag! Det känns bra, jag har vart med i Viktväktarna förut, och vet att det fungerar! Dock måste jag äta så mycket mat, myclet mer än vad jag är van med (vilket är bra!! 5-åringen hemma äter mer än jag). Nu håller vi tummarna och kör full fart framåt! 👊🏻

Jag var iväg på lite julshopping igår. Hittade två tröjor till mig.. känner mig absolut inte bekväm i dem när de sitter på.. men jag älskar tröjan (helt basic, men ändå)! Varför kan jag inte bara tänka "det här är mon kropp, och ser ut såhär just nu men är under konstruktion"?
Idag trotsar jag mina hjärnspöken och bär tröjan hela dagen, även på jobbet! 👀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blåser, och är inte speciellt varmt..
Jag har dock satt på mig träningskläderna för att vara redo för en promenad. Först ska jag äta lunch, och idag blir det grön ärtsoppa! Jag hoppas att det blir lika gott som det ser ut i kastrullen just nu. Det är så himla kul att testa nya maträtter, sånna som man aldrig ätit förut. Det är nog det som är bäst med att ha hemmastudier. Har jag lektioner i skolan blir det ju matlåda, och jag gjorde nyss köttfärssås på 2,2kg nötfärs så det finns "några" matlådor i frysen med uppvägda 140g.

Igår kväll åt vi tacos, vi hade inga bröd eller chips. Jag gjorde dock egna potatischips som vi hade till. Jag gjorde både i ugnen och i micron. I ugnen var man tvungen att ha lite mer olja än på de i micron, men de i ugnen blev böjda, nästan kupade vilket passade bra till tacosen. Ska prova en annan dag att ha samma mängd olja som jag har när jag gör i micron, det blir ju så himla gott!!!

Jag har också hunnit förbereda kvällsmaten och kastat in den i ugnen. Det blir Pulled Pork!! Dock luktade såsen lite för rökigt för min smak, men min sambo kommer nog älska den!

Det är onsdag idag, och jag har inte ätit en enda godisbit. Funderar dock på att köpa hem blomkål och kvarg, så jag kanske kan äta grönsaker med dipp i helgen. Har jag inte nyttigt alternativ hemma är det ganska troligt att jag köper lördagsgodis när jag jobbar på lördag. Kiosken har fått in så mycket mer gott, men nej jag ska försöka hålla mig ifrån det...

Nu piper maten!

Hejhej

Likes

Comments

Tomatsoppa!! :)
99kcal.

På lunchen är enda gången på dagen som jag känner att jag kan testa nya maträtter. Då kan jag laborera bäst jag vill, och det är bara jag som blir lidande ifall det skulle bli heltokigt. Det stod att soppan skulle mixas, så man får bort alla bitar av lök och tomat. Men jag tog passerade tomater istället för krossade. I de krossade var det mer konstiga tillsatser än i de passerade som enbart var tomater och salt. Lökbitarna behöll jag så som jag hackade dem, jag kände att en helt slät soppa är nog ingenting för mig.. Det stod även att grädde skulle i soppan, men jag bytte ut det mot vatten och jag tycker minsann att min soppa är världsklass!! Lite i starkaste laget dock, haha

Snart ska jag kila ut en sväg, jag ska ta mig ner till vägen där jag blir upplockad. Vi ska på LOPPIS!! :)
Även den korta biten jag har ner till vägen är värd att gå!!

Jag skulle behöva en massa bra förslag på frukostar som är kalorisnåla, inte fullproppade med gluten och som går snabbt att göra och man lätt kan ha med sig. Har ni några idéer?

Dags att slänga i mig maten så jag hinner gå ner till vägen sen!
Chillevippen

Likes

Comments

Vilket ska vinna?

Jag har minst 45kilo som jag vill gå ner.
Jag har jojo-bantat i flera år, vilket bara har resulterat i ökad vikt.
Nu hoppas jag att viljan är så stark som jag tror, och att jag fixar dethär.

Jag har precis skapat en ny blogg, och ett nytt instagramkonto för att förhoppningsvis tillslut kunna få några följare så vi tillsammans kan peppa varandra och ge varandra tips och ideer.

Jag är som sagt en tjej på snart 25år, som har minst 45kilo att gå ner.
Min kropp är helt slut, och mår inte alls bra.
Jag börjar bli rädd och orolig, kommer jag överleva tills jag är 80? eller dör jag vid 40?

Jag hoppas iallafall att ni vill följa min viktresa och att vi kan peppa varandra!

Låt fighten börja!


Likes

Comments