Livet, Tankar

Lördag.

Sitter med favorit muggen fylld med doftande chai-te. Allmänt uttråkad, vill göra någonting. Längtar efter en riktig vår, med sol och värme - när gräset börjar sträva uppåt mot ljuset tillsammans med de första blommorna. Dagarna blir längre, man kan börja röra sig ute utan att vara rädd för att slå halvt ihjäl sig på is. Men snart så! Snart är våren här på riktigt.

Men först ska jag hitta på något, kanske dags att försöka väcka kärleken och tvinga honom att roa mig.. Ja - så får det blir!

//L.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet

Jahaja, när man trodde att värken i höften var över men efter ett pass hos sjukgymnasten idag så kom den tillbaka. Hurra liksom. Tur det är helg snart, ska försöka hitta på något skoj så jag slipper tänka på eländet.

Såg även på mandelmanns idag (heter detn ens så haha?) , oj så sugen man blir på ett eget sånt ställe. ett ställde där man kan odla, och ha lite djur och vara självförsörjande. Lite av min dröm att nån gång kunna plocka in grönsaker från trädgården, ta upp en köttbit ur frysen som man vet en gång har vart ett djur man tagit hand om , där man vet ursprunget och att djuret haft det bra. Det skulle vara fantastiskt ! Men får drömma vidare om det, tveksamt att det någon gång blir av - då jag inte har några gröna fingrar alls. Men hoppas går ju!

Nu ska här poppas lite musik, innan det är dags att sova lite granna, så morgondagen kommer fort och jag får träffa min käre igen 😍

Nattinatt

//L.

Likes

Comments

Livet

Tillbringade min alla hjärtans dag med kärleken, vi lagade fläskfilépasta och körde sen på filmmys hela kvällen. Mysmys.

Utöver det så har jag troligen kommit fram till vad jag vill jobba med, nu behöver jag bara hitta vägen dit och inte gå vilse. Spännande ska det bli! Blir det som jag hoppas, så drömmer jag om att ha ett eget företag som går runt inom sex år - alltså mitt mål är att innan jag fyller trettio så ska jag stå på egna ben som entreprenör. Får se hur det går ;) Sikta mot månen och landa bland stjärnorna!

Nu ska jag vila, och fundera på livet i allmänhet innan det är sovatime.

//L.

Likes

Comments

Livet

Ännu en helg över. Tillbringade den hos kärleken och hans föräldrar, riktigt mysigt. Vi lagade tacos enda dagen och sedan gjorde vi hemgjord pizza från grunden en dag. Annars tillbringade vi mest tid med varandra, kollade GOT och hade det allmänt bra bara. Kom hem idag, skööönt - men ensamt. Men tur nog så kommer han tillbaka imorgon så ska vi tillbringa alla hjärtans dag tillsammans, laga lite god mat och bara vara. MYS!

I övrigt rullar väl livet på, inflammation i en muskel så får inte göra speciellt mycket utan det är vila och regelbundet knaprande av tabletter så går det att leva utan att känna av smärtan för mycket..

Ja nä, ett lite onödigt inlägg så här men det händer inte så mycket just nu! Hursom helst, nu är det sussa time, hoppas på en härlig dag imorron.

//L

Likes

Comments

Tankar

Jahaja, så var man i en period i livet då man börjar längta tillbaka till hästlivet. Att få möjligheten att jobba och samarbeta med en individ på 600kg+ som har sin egen vilja. Att klicka med en själ som egentligen är född för att springa vilt. En själ som väljer att underkasta sig människan.

Ja - jag är född "hästtjej" och kommer nog alltid vara det även om livet kanske inte kommer tillåta mig ha häst hela tiden. Har två hästar nu, en dam på tjugosex år som jag hängt ihop med i tolv år nu, men ja, hon är mer pensionär nu och lullar mest runt i hagen. Lika så herrn som mina föräldrar har, som är son till min dam. Tyvärr passar han inte mig, jag förmår mig inte lita hundra procent på honom, tyvärr. Har ramlat av honom, blivit sparkad x antal gånger, samt att han är rätt bufflig. Och med min rygg som den är, vågar jag inte chansa - även om jag funderat på det många gånger nu.

Hursomhelst så hamnade jag inne på youtube igår, bläddrade bland alla fantastiska klipp med samarbeten mellan häst och människa. Följer även en del fantastiska personer på instagram, och man känner hur det riktigt river i hjärtat - jag vill också! Längtar till den dag då jag har ekonomin till att hitta min andra drömhäst - även om min dam alltid kommer vara en del av min själ, en del av min barndom och uppväxt - så känner jag mig redo för nya äventyr med en till vän. Men än så länge får jag bara drömma om möjligheten.

//L


Likes

Comments

Livet

Vilken berg och dalbana helgen har vart. Började fantastiskt bra, med att umgås med kärleken. På lördagen åkte vi och käkade i stan, lite kinamat sådär på en lördag för att delvis fira att vi vart tillsammans några månader nu. Vi har umgåtts i runt sju månader, vart tillsammans i tre, men känns som att jag hittat hem när jag är med honom.❤

Hursomhelst. Lördagen fortsatte med födelsedagsmys med my little gang, och oj så mysigt det var! Fick finfina presenter och spö på twister. Slutade med att jag, kärleken och en av mina kära vänner drog ut på djursafari i skogarna häromkring, innan vi drog hem och körde en spontanfylla. Eller inte kärleken, men jag och min vän plus en hon kände. Fantastiskt roligt, men gick kanske lite överstyr.😌 Jaja. Hade även ett allvarligt samtal om grejer som jag aldrig berättat för någon förr, med min käre. När jag vaknade på söndagen, kändes allt bra, men framemot lunch vart det som en käftsmäll - och jag började grina. Att ha pratat om dom saker vi gjort, gjorde att mina murar jag byggt upp raserades totalt och det märktes på söndagen. Jag grät och grät, gav kärleken en chock när jag gjorde det, då jag alltid har en fasad bland folk, verkar vara glad konstant eller drar mig undan om jag inte kan hålla den uppe - och när det nu brast, ja då brast det ordentligt. Alla känslor jag känt sen min bilolycka för 3 år sen, alla tankar, alla mardrömmar om att köra ihjäl folk (jag var dock ensam i min olycka) - allt kom på en gång och ... ja, jag kunde inte hålla det tillbaka. Plus att när jag bröt ihop så här, så vart det än värre när kärleken behövde se det, då jag nästintill alltid väljer att hålla saker inom mig för att slippa besvära andra med mina bekymmer. Varför dra med andra ner i mörkret, när man hamnar där själv?

Nog nu. Avslutade kvällen med att käka med en bästa vän, skönt att få tänka på nåt annat. Kanske kommer det ett längre inlägg om olyckan, mardrömmar och tankar runt det framöver - eller kanske inte.

// L.


Likes

Comments

Livet

Var ett tag sen jag skrev nu. Inte hänt så jätte mycket men lite iallafall!

Har skrivit in mig på AF, och har nu i uppgift att hitta en praktikplats och prova på lite saker jag skulle vilja göra. Min handledare var super och förstod mig precis, när jag sa ärligt att jag vet faktiskt inte vad jag vill jobba med och hon låter mig prova på saker. Såna människor vill man ha mer av! Har även avklarat resan till storstaden, där jag och kärleken bodde på hotell och var till Göta Lejon där vi kikade på Bullets over Broadway. Kalasbra musikal, som alla borde se! Vi hade en super mysig kväll/natt i staden. Käkade gott och hade det allmänt bra. Sisådär hotell, men det var ändå helt OK!

Har även hunnit fylla år, fy säger jag. Tjugofyra år fyller jag, vet knappt vad jag gjort under mina år men jaja. Firade den med familjen och kärleken och bjöd på tårta. Till helgen blir det även mys med vännerna, ser riktigt framemot det !

Dagen idag har jag tillbringat att ringa runt till Gyn, Bovärden, Kommunen , tandläkaren mfl. Produktiv dag, som jag egentligen inte blivit ett smack klokare av. Men men.

Nu ska jag vidare!

/L

Likes

Comments

Livet

Så kom vintern med en massa snö, ÄNTLIGEN! Bilden är ifrån promenix med vovven, samma dag det började snöa - oplogat och kallt. Haft uppåt -30 grader ute hittills, burr. Men jaja, man ska vara glad för det lilla!

/L

Likes

Comments

Livet

Tvåtusensexton har vart ett helt OK år. Vissa höjdpunkter har det funnits, men även många backar utför. Jag började studera i Dalarna istället för Umeå, flyttade till egen lägenhet. Blev även i februari vän med en filur på fejjan som sedan visade sig bli en stor del i mitt liv, då han visade sig vara kärleken för mig och vi blev ett par den tjugoåttonde oktober. Waaaaow vad glad jag är för han. Tvåtusensexton har även inneburit en del tårar, då det har vart ett tufft år - psykiskt. Jag började tvivla på mitt val av inriktning i livet, med utbildningen så jag bestämde mig för att ta studieuppehåll nu efter nyår. Och det känns rätt, även om jag nu står inför nya val. Men nu säger vi farväl 2016, och välkomnar in det nya året.

Jag tar emot det nya året med öppna armar, nollställt livet och behöver "bara" komma fram till vem och vad jag vill bli. Men jag ser fram emot det, då jag har vänner, familj och kärleken som stöttar mig i det som komma skall.

2017, vad trevligt att du kikade förbi - jag har sett fram emot det !

//L


Likes

Comments

Livet

Trots trista besked under gårdagen, vilket fått mig att grunna en del, så har dagen vart rätt så bra. Fick träffa två av kärlekens nära vänner, vilka det blev lunch och en timmes biljardspel med. Roligt roligt. Sen hann jag även träffa en vän sen länge, vilket det blev en tur på stan med. MYS!

Nu blir det film, sen vid 21 tiden så blir det sent tacomys med Linnéa, som kliver av sitt arbetspass då. Bättre sent än aldrig!

Och imorgon kommer kärleken hit en natt, innan vi drar på middag hos hans familj innan det bär av på partaj med hans kompisar. Uj, uj , kommer bli fullt upp men säkert trevligt.

so long ! // L

Likes

Comments