Måndag: Dagen startade dåligt, för två veckor sen så betalade jag för den veckan som Timmy kommer så jag inte skulle behöva packa ihop mina saker men tack vare något systemfel så var jag tvungen nu ändå. Jag kan ju inte påstå att jag är glad utan snarare rätt så irriterad men det är väl bara att flyta med så att säga. Det var jävligt jobbigt att packa alla mina grejer och det sög att ge upp min underslaf samt min stora garderob. På eftermiddagen hade jag lektioner mellan 14.00-17.00 och sedan käkade jag middag. Efter middagen så hjälpte Ellinor och Fosca mig med att bära ner alla mina grejer och in i bilen, dem hjälpte mig även att bära upp alla mina grejer till mitt rum på Clifton Hotell. Efter att dem hjälpt mig bära in alla saker så stack vi till Lincoln Road och till Starbucks för att köpa någonting kallt att dricka, efter Starbucks så köpte jag en ny resväska, har tydligen shoppat mer än vad jag visste om, haha. Sedan så stack jag tillbaka till Clifton och hälsade på min nya rumskompis Laura och jag packade även upp alla mina saker. Enda fördelen med att bo på Clifton är att jag fick en stor säng för mig själv och endast en rumskompis istället för tre. Efter att jag packat upp mina grejer så stack jag tillbaka till skolan och hängde med personalen som jobbade innan jag stack tillbaka till Clifton för att sova.

Tisdag: Hade lektioner mellan 8-14. Jag och Laura promenerade till skolan, kan säga att det är första och enda gången jag gör det. Det tog cirka 30 minuter och var så jäkla varmt redan vid 7, det blir aldrig kallare än 25 grader oavsett tidpunkt. Efter lektionerna så stack jag tillbaka till hotellet och tog det lugnt och vid 5 så åkte jag tillbaka till skolan för att käka middag. Efter middagen så skulle jag, Ellinor, Riikke och en annan kvinna vid namn Mercedes åka ner till Coral Gables för att gå på en swingdance lektion, det hade dock varit inställt sedan flera månader sedan så vi hade fått fel information av skolan. På kvällen så satt jag sen med Alexis och chillade på Cliftons uteplats innan jag gick upp för att sova.

Onsdag: I onsdags så hade jag lektioner mellan 10.45 till 17.00. Efter lektionen så käkade jag middag med Ellinor och Fosca och sedan så stack vi och tog en drink med andra äldre studenter ifrån EF som Erika och Riikke samt även vår rektor och några ur den administrativa personalen. Vi var där i ungefär två timmar och sedan så stack alla hem, jag och Riikke var inte trötta så vi stack till Rock Hostel som ligger jämte Clifton och tog en drink och tjötade.

Torsdag: I torsdags så hade jag lektioner mellan 8-14. På lunchen samt eftermiddagen så passade jag på att ringa lite samtal. Jag pratade med Petter, Dennis, Johan, mamma, Natha, Malin och självklart Timmy. Jag stannade kvar på skolan, då jag inte orkade åka fram och tillbaka för att käka middag. Efter middagen så hjälpte jag till att förbereda foldrar för de nya studenterna som skulle komma på söndag.

Fredag: I fredags så hade jag ett möte vid halv 11 med Jordell, han som är ansvarig för aktiviteterna på skolan. Jag är numera en del av personalen och har en rosa, ful tröja men har i alla fall lite auktoritet. I utbyte mot att jag hjälper till så får jag gratis lunch varje dag vilket är så värt. Efter mötet med Jordell så hade jag lektioner mellan 11-17. Efter lektionerna så åkte jag, Alexis och Dorina till Bayfront Park och käkade middag och därefter så åkte vi på en båttur runt Star Island där en massa kändisar har sina hus.

Lördag: I lördags så fick jag sätta på mig min rosa personaltröja. Jag hjälpte till att få folk att checka ut i tid, fick även väcka några, skadeglädje ;) Senare på dagen så stack jag, Ellinor, Alexis, Dorina, Randy och Jorge till en pool och drack lite margaritas vilket var väldigt gott! På kvällen så hjälpte jag till att kolla så att alla minderåriga hade skrivit in sig och var i sina rum. Jag fick även byta rum från Clifton till skolan för en natt.

Söndag: På morgonen så hjälpte jag till att förbereda inför de nya studenterna och såg till så att rummen var rena och att alla som skulle checkat ut hade gjort det. Klockan två så stack jag, Martina och Dorina till flygplatsen för att hälsa de nya studenterna välkomna och se till så att de kom på transfern till skolan.

Det var planerat att Timmy skulle komma ut ifrån sitt flyg vid 7 tiden men han kom ut vid halv 10 på grund av att hans bagage inte hade hängt med ifrån Berlin till Miami, kan ju säga att det inte var roligt att sitta där och vänta och inte ha en aning om när han skulle komma ut men till slut så kom han äntligen. Jag har inte vart så glad på 7 veckor. Vi åkte till hotellet utan hans bagage. Hotellet var i alla fall väldigt fint och sängen väldigt bekväm. Det blev en tidig kväll för oss då Timmy var helt slut efter 20 timmars resande.

Provade även på Taco Bell, så gott! Bjuder på en bild på mig i min (o)fina rosa tröja.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måndag: I måndags denna veckan så hade jag lektioner mellan 12 och 17, käkade middag direkt efter lektionerna och efter det så stack jag och Ellinor till DHL, som ligger typ 45 minuter bort enkel väg för att hämta hennes nya bankkort då hon va tvungen att spärra det förra veckan efter att ha blivit skimmad. När vi kom tillbaka blev det en väldigt lugn kväll som spenderades i sängen med att kolla serier.

Tisdag: I tisdags så var det USA's nationaldag, vi hade dock lektioner ändå men som tur var så hade jag endast lektioner mellan 8 och 2. På eftermiddagen så stack jag på ett poolparty, dock sög det då det var en massa krångel så vi fick inte vårt bord och hade därmed ingenstans att varken lägga våra saker eller dricka. Ett litet plastglas med en liten drink kostade $20 och då vi betalat för ett VIP bord innan så valde jag att sticka därifrån och möta upp Ellinor och Fosca och istället dra till Bayfront Park som ligger i downown Miami. Där så kollade vi på fyrverkerierna och gick runt och kikade. När vi kom tillbaka till skolan så gick dem och lade sig men jag som var pigg stannade uppe och pratade med Evan & Randy ur personalen.

Onsdag: I onsdags hade jag lektioner mellan 9.45 och 17.00, jag hatar verkligen onsdagar då de är så himla långa. Jag pratade dock med Timmy under lunchen vilket var det bästa på hela dagen! Det blev en tidig kväll då jag var väldigt trött efter den långa gårdagen.

Torsdag: Igår hade jag lektioner mellan 8-14, jag pratade med mamma en stund på lunchen och med Timmy en stund efter min sista lektion. Senare på eftermiddagen så höll jag även i en del av en lektion för en lägre nivå. Lektionen gick okej, men hade kunnat gå bättre, är en väldigt stor skillnad på att lära ut till barn och till vuxna och även att lära ut på sitt andraspråk men det sägs ju att övning ger färdighet så nästa gång så kan det bara gå bättre. Efter middagen så gick jag, Ellinor och Fosca till havet, det var en dock en himla massa sjögräs så jag och Ellinor blev inte så långvariga där utan stack till poolen istället. Poolen var dock fylld av små irriterande italienare på den grunda delen så vi höll oss ute till det djupa dock tyckte italienarna att det var roligt att kasta boll till varandra och på oss. Tredje gången bollen kom mot oss så kastade vi ut den ifrån poolen och fjärde gången så tog jag med mig bollen och gick in istället, jag kan ju säga att deras min var oslagbar. Just nu så är det en himla massa femton- och sextonåringar här som inte har det minsta konsekvenstänk eller respekt mot andra människor. Jag och Ellinor hade i alla fall roligt åt deras miner, vi tror dock att dem tycker att vi är gamla och bittra men vi bryr oss inte om det, vi har ju kul i alla fall ;)

Fredag: Hade lektioner mellan 11-17. Sedan så käkade jag middag och efter det så stack jag, Ellinor och Fosca till Rock Hostel och mötte upp Alexis och Dorina, där så spelade vi ett spel som heter Cards Against Humanity, vilket jag måste inhandla! Gillade även deras skylt in till damernas toalett ;)

Lördag: På lördagen vaknade jag upp till en massa krångel med mitt rum, mitt namn hade mystiskt försvunnit ur systemet så jag skulle tydligen flytta vilket jag inte ville. Dem löste det för stunden så jag i alla fall kunde stanna i mitt rum tills på måndag. Efter brunchen så tog jag det bara lugnt på rummet, då det blev en rätt sen kväll med Alexis i fredags. När jag sedan skulle gå ut och röka på eftermiddagen så bajsade en fågel rakt på mig, blev ju inte lyckligare av det kan jag ju säga, men Alexis hade roligt åt mig i alla fall.. På kvällen så åkte sedan jag Ellinor, Fosca och en finsk kvinna vid namn Riikke till Wynwood Art District. En eller om det är två gånger i månaden så har de öppet utställningen samt har en massa foodtrucks, marknadsstånd och bra musik. Kvällen blev riktigt lyckad och den grekiskan maten vi provade på var så god! Vi åkte hem vid 10 tiden då vi var väldigt trötta.

Söndag: På söndagen så blev det en väldigt lugn dag. Jag var nere i lobbyn och tjötade skit med personalen och hjälpte även till att checka in de nya studenterna.

Likes

Comments

Okej, så jag är rätt dålig på att uppdatera. Att skriva inlägg tar inte så lång tid, dock tar det en himla tid att föra över bilderna ifrån mobilen till min platta och sen tar det en jävla stund att ladda upp bilderna till bloggen. Internet här är tyvärr inte så snabbt... Men här kommer i alla fall förra veckans händelser.

Måndag: I måndags förra veckan så fixade jag så jag får ha kvar mitt rum den veckan Timmy är här, så skönt att få behålla min underslaf och även slippa packa ner alla mina grejer för att sen packa upp det igen en vecka senare. På eftermiddagen så hade jag lektioner och käkade middag, sen så hängde jag på stranden ett par timmar. Varje måndag är det också glass i cafeterian så självklart passade jag och Ellinor på att gå dit. Jag och Ellinor spelade även bingo med personalen här, och självklart så vann jag och Ellinor fick ett tröstpris. Vi gick även och la oss rätt så tidigt så tror ärligt talat att vissa småbarn här tycker att vi är pensionärer.

Tisdag: Hade lektioner mellan 8-14, stack till stranden på eftermiddagen och plockade lite snäckor, tänkte att jag skulle göra lite ljusdekorationer med dem när jag kommer hem om de fortfarande är hela. Ellinor slutade sina lektioner vid 17 så då käkade vi middag och efter det så stack vi till ett gym som heter Crunch, vi fick nämligen ett gratis prova på pass, jag med min dåliga kondition var helt färdig efter passet och självklart fick jag träningsvärk dagarna efter.. Jag saknar dock känslan man får efter man genomfört ett pass och tror faktiskt att jag kommer ta upp träningen ordentligt när jag kommer hem igen, känns som om man behöver det efter tre månader i USA och all deras flötmat.

Onsdag: Värsta dagen på veckan då jag har lektioner mellen 9.45 och 17.00. Efter lektionerna så stack jag direkt till Lincoln Road och mötte upp Ellinor och Mariana som var och shoppade. Vi unnade oss att äta ute, och det var så gott med riktig mat och inte skolmat. Efter middagen så kikade vi in i några fler butiker innan vi stack hem och sov. Vi var även inne i en stor godisbutik och dem hade även minionnglasögon som vi självklart var tvungna att prova, bjuder på en oseriös och inte jättevacker bild och en bild på min goa pasta bolognese.

Torsdag: På torsdagen så vaknade jag upp med världens huvudvärk så jag skippade mina två morgonlektioner och sov istället. Vid lunch när jag vaknade så hade huvudvärken försvunnit så jag gick på sista lektionen. Efter lektionen så passade jag på att gå till stranden och få lite färg, för att sedan duscha och slänga i mig lite mat. Efter middagen så åkte jag, Ellinor och några andra till Downtown Miami för att se på baseball. Det var Miami Marlins vs New York Mets, jag och Ellinor förstod ingenting av spelet men det var roligt ändå. När vi ändå var på en match så passade vi också på att smaka på en corndog, vilket  var en korv i frityrsmet så med andra ord typ en korv med en munk runtomkring, det var i alla fall så det smakade så det var ingen höjdare. Miami förlorade spelet också, vilket vi inte förstod så vi satt kvar som två frågetecken och fattade inte att det  var dags att gå förrän alla andra reste sig upp. Alla som satt i vår sektion vann också en biljett till deras FanFest, tror vi kommer kolla in den även fast vi fattade noll.

Fredag: Förra fredagen hade jag lektioner mellan 11 och 17. Efter mina lektioner så mötte jag upp Ellinor och Mariana på stranden. Vi passade på att njuta av det fina vädret och att vågorna inte var allt för höga. På kvällen så gick vi ut och käkade middag då det tyvärr var Marianas sista kväll i Miami och efter middagen så gick vi ut, dock sög nattklubben vi var på så vi stack till Subway istället, tur att det är gratis eller näst intill gratis  att gå ut i Miami för oss tjejer. Betalar i regel endast 10$ för öppen bar och resa till nattklubbarna medan killarn betalar minst 30$ för att endast resan och komma in på klubbarna.

Lördag: I lördags så hade jag och Ellinor ställt klockan på 10.30 för att gå och säga hej då till Mariana. Efter att hon åkt så stack vi tillbaka till skolan och käkade  brunch. Efter brunchen passade jag på att prata med Timmy en bra stund. På eftermiddagen passade jag på att sola lite igen och sen så stack jag och Ellinor till BestBuy för att försöka hitta ett par hörlurar till mig som vi kan självklart inte gjorde. Efter BestBuy stack vi till Starbucks och sen lite senare så gick vi till det italienska bakeriet Rosetta och köpte varsin nybakad surdegsmacka! På kvällen sen så käkade vi middag, chillade vid poolen och vi spelade även Wii innan vi gick och la oss.

Söndag: I söndags så blev jag och Ellinor väckta av en av våra nya rumskompisar. Vi har fått två nya, en tjej som heter Margot som kommer ifrån Frankrike och en som heter Fosca och som kommer från Italien. Efter att vi blev väckta av den ena rumskompisen så gick vi  ner och käkade brunch och därefter stack vi ner till havet och poolen en sväng. Efter middagen på kvällen så stack jag och Ellinor bort till Lincoln Road för att köpa lite nya nagellack. Vi tog även en fika på Rosetta och när vi kom tillbaka så var vår italienska rumskompis här. Det blev en tidig läggdags även i söndags.

Likes

Comments

orsdag: Hade lektioner mellan 08.15 och 14.00, efter lektionerna så gick jag ner till poolen och lade mig på en solstol, passade på att läsa en bok och bara ta det lugnt. Vid 17 så käkade jag middag och efter det så stack jag, Ellinor, Mariana och Amanda till Wallmart och handlade. Handlade kanske liiite för mycket men jag köpte bara bra att ha saker ;)

Fredag: Min första lektion på fredagen var inställd då vi skulle ha "olympiska spelen", mitt lag hette "ViQueens". Vi sket dock i att vara med efter lunchen då det laget vi tävlade mot fuskade, då killarna inte klarade av att förlora mot ett gäng tjejer. Sedan hade jag lektioner hela eftermiddagen fram till 17.00. Efter lektionen så åkte jag, Ellinor, Amanda och två andra tjejer till IKEA som låg omkring en timme bort. Vi passade på att käka köttbullar, någonting var vi ju tvungna att göra då det var midsommar. På kvällen så följde jag med en italiensk tjej som heter Anastasia ut. Vi gick till ett ställe som heter Mokai, det var helt okej, var dock lite för många människor som rökte på, så kände att det inte var någonting för mig så jag stack tillbaka till skolan istället.

Lördag: I lördags så åkte Ellinor och Mariana till Bahamas, jag bestämde mig för att vara kvar på skolan då priset drog iväg lite väl mycket. Jag passade på att tvätta mina lakan och handdukar, käkade brunch, stack till stranden och poolen ett tag och sen efter middagen så gick jag och Amanda till Lincoln Road. Vi tog en promenad nedför gatan och bara kikade i lite olika butiker och vi köpte även varsin glass. Vi avslutade kvällen med att köpa varsin nybakad surdegsmacka på Rosetta, som var riktigt god, dock så råkade Amanda bita av en stor del av sin tand så hon förlorade sin aptit.

Söndag: Igår så följde jag med Amanda till läkaren efter rekommendationer ifrån personalen här på skolan. Läkaren kollade inte ens på det så det var bara för oss att åka tillbaka till skolan. Då Amanda som tur är inte haft ont i alla fall, så passade hon och jag på att gå ner till stranden. Vi tänkte njuta av en lugn eftermiddag, så blev dock inte fallet då det var en kvinna som nästan drunknade som tur var så såg en man det och kunde hjälpa henne upp på stranden. Hon hade dock tre barn med sig, vilka jag och Amanda tog hand om, barnen var inte skadade utan endast chockade. Kvinnan verkade må bra när hon lämnade platsen i alla fall men sjukvårdspersonalen tog henne till sjukhuset ifall att. Jag kan ju säga att detta inte är någonting jag vill vara med om igen, så hemskt att se paniken i ögonen på de anhöriga...

På kvällen så hjälpte jag Amanda att boka ett flyg hem i alla fall så hon får komma hem och fixa till sin tand. Vi beställde även mat till skolan då vi var riktigt hungriga kring 10-tiden. På kvällen så fick jag och Ellinor även en ny rumskompis, en fransk tjej vid namn Alessandra (stavning), hon verkar trevlig så det blir nog bra :) 

Likes

Comments

Tiden går så extremt snabbt, jag kan inte fatta att det redan är fjärde veckan som jag är här. Men jag försöker se till att njuta av varenda sekund för till hösten så är det tillbaks till Sverige och tillbaks till högskolan och vardagen.

Måndag: I måndags tog jag sovmorgon, gick upp för att käka frukost och sen gick jag och la mig igen. När jag vaknade så pratade jag med Timmy och sen så hade jag lektioner på eftermiddagen. På kvällen så stack jag, Ellinor och Amanda och spelade basket. Det var så skönt att röra på sig, dock jobbigt att springa i denna värmen.

Tisdag: Hade lektioner mellan 08.00 och 14.00, va på stranden på lunchen och vid poolen på eftermiddagen. Sen så pratade jag med Timmy ett tag innan jag skulle ner och käka middag. Efter middagen så stack jag och Amanda ner till havet igen och vågorna var gigantiska (igen). Ellinor kom ner efter en timme eller något och senare på kvällen så spelade jag, Mariana och Ellinor monopol. Vi gav dock upp efter en timme då vi kände att sängen kallade.

Onsdag: Idag var första lektionen inställd så istället för att börja 09.15 så började jag 11.15 vilket var väldigt skönt. Dock hade jag lektioner ända fram till 17.00. Käkade en snabb middag efter lektionen och sedan så drog jag och Ellinor ner till havet men det var för mycket sjögräs så vi bestämde oss för att gå till poolen istället. På kvällen så drog jag, Ellinor och Mariana till Ocean Drive för att kolla upp hur mycket det skulle kosta att åka på en kryssning till Bahamas, det var ett helt okej pris men jag sparar nog hellre pengarna tills när Timmy kommer ner så att vi kan lyxa till det den veckan! Innan vi stack hem så käkade vi middag på ett italienskt ställe som vi förmodligen kommer gå tillbaka till. Förutom att äta så hann vi även in en sväng på Victoria Secret, jag köpte mig 3 olika läppglans så nu hoppas jag att dem är bra! Nu är klockan halv 1 på natten här så det är dags för mig att sova och för er hemma i Sverige är det snart dags att gå upp om ni inte är lediga ;)

Likes

Comments

Måndag: Lektioner mellan 14.15 och 17.00. Blev en tidig läggdags då var vi trötta efter helgens äventyr.

Tisdag: Lektioner mellan 08.15 och 14.00. Gjorde inget speciellt på tisdagen heller då min förkylning jag åkt på blev värre.

Onsdag: Lektioner mellan 09.45 och 17.00 med en timmes lunch emellan. På onsdagen blev det även en spontan utgång vilket jag och Ellino ångrade på torsdag morgon då vi började 08.15...

Torsdag: Lektioner mella 8.15 och 14.00, var en väldigt seg förmiddag då vi kom till sängs lite för sent, menmen vi är ju faktiskt i Miami. På eftermiddagen gick vi till stranden då det äntligen var fint väder igen efter en himla massa regn dem senaste dagarna och jag fick också äntligen lite färg på kroppen. När vi vart vid havet en stund så var det dags att käka middag och efter middagen så bestämde jag och Ellinor oss för att se solnedgången vid south point, dock hittade vi inte till rätt ställe och sen var det väldigt molnigt på den västra sidan av Miami Beach. Vi fick oss dock en rejäl promenad på cirka en timme och på vägen hem stannade vi till på Starbucks, Victoria Secret och H&M. Sen blev det hem och ta igen lite sömn från föregående natt.

Fredag: Fick äntligen lite sovmorgon igen då jag hade lektioner mellan 11.15 och 17.00 vilket var väldigt skönt. Det regnade dock hela förmiddagen (igen) så blev till att stanna inne och kolla på film. Kvällen spenderades med att spela wii med Ellinor och när hon vill sova så bestämde jag och Amanda oss för att spela kort och beställa McDonalds till skolan.. Börjar känna mig lite som en amerikan när allt ska bli hemkört, men det är dock väldigt bekvämt. Kvällen avslutades med att jag och Amanda tog en promenad vid stranden.

Lördag: I lördags så skulle Ellinor och Mariana och två kompisar till henne åka iväg till Fort Lauderdale, men på grund av lite krångel så bestämde sig Ellinor för att komma tillbaka till skolan. Jag och Ellinor passade då på att ta en cykeltur bort till Ocean Drive och köpa glass på Pinkberry, såå gott! Glömde dock ta kort på glassen så ni kunde få se hur den såg ut, men var typ frozen yoghurt med en massa färska bär och chokladbitar. Sedan tog vi oss till ett nagelställe som ligger nära Collins Avenue och fixade  våra naglar, dem växer med en himla fart här nere. På kvällen blev det utgång på Club Space som ligger i Downtown Miami. Det är en stor fördel med att vara tjej här i Miami, vi tjejer betalar endast 10$ för inträde och fri bar medan killarna behöver betala 40$ för samma sak.

Söndag: Söndagen blev en väldigt lugn dag inomhus dels då vi var trötta efter utgången på lördagen och dels för att det regnade och blåste en massa så det var riktigt stora vågor på havet.

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, dock så fungerar ju internet lite som det vill här så det är inte alltid det går att uppdatera heller!

Hoppas ni har bra väder hemma i Sverige!

Likes

Comments

Så efter en hemsk natt på "hotellet" som var ett motell och en massa krångel så var det dags för mig, Ellinor och Mariana att åka till Island of Adventure. Där besökte vi Hogsmeade som även det är ifrån Harry Potter. Vi åkte världens roligaste bergochdalbana, tycker man att dem i Sverige är läskiga så är bergochdelbanorna i USA mycket värre. Vi åkte även här olika 4D attraktioner. Förutom Harry Potters värld så besökte vi även Jurassic Park, Skull Island, Superheroes och några andra ställen som jag inte kommer ihåg namnet på.

Likes

Comments

Lördag: Kvart i sex på lördag morgon så blev vi upphämtade utanför skolan av bussen som skulle ta oss till Orlando. Resan dit var helt okej, fick två säten för mig själv så kunde sova hyfsat bekvämt en stund i alla fall. Vi kom fram till Orlando runt 11. Jag och Ellinor var på Universals Studios hela lördag. Världarna var väldigt fina och välgjorda, i nästan alla världar så fanns det 4D karuseller, vilket var en väldigt häftig upplevelse. Den bästa världen var självklart Diagon Alley ifrån Harry Potter!

Likes

Comments

Okej, så... jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen. Har lite för mycket att göra hela tiden, vilket i för sig är en positiv sak.

Måndag: Så förra veckan i måndags hade jag lektioner mellan 14.00 och 17.00 och efter det så käkade vi middag och på kvällen så stack vi ner till stranden för att spela lite strandfotboll. Kvällen avslutades med att spela Mariokart, och jag förlorade varenda gång.

Tisdag: På tisdagen hade jag lektioner mellan 09.00 och 12.30. Tog en powernap mitt på dagen, käkade middag runt 17.00 och tog en promenad på stranden och gick och lade mig tidigt.

Onsdag: Även på onsdagen så hade vi lektioner mellan 09.00 och 12.30 då de skulle testa brandlarmet på eftermiddagen. Jag, Ellinor och Mariana bestämde oss för att boka en resa till Orlando. Senare på kvällen så tog jag, Ellinor, Mariana, Anouk och Huiwei en promenad. Först så gick vi till Starbucks på Lincoln Road, sedan till Marshalls där jag hittade ett par Michael Kors skor som jag självklart var tvungen att köpa. Sedan gick vi även till Holocaust Memorial som är en minnesplats för alla de som dog i olika koncentrationsläger under andra världskriget, väldigt fint ställe och en massa känslor. Kvällen avslutades med middag och kortspel.

Torsdag: Hade lektioner mellan 08.15 och 14.00 med en timmes lunch. Efter lunchen så pratade jag med mitt hjärta och tog en promenad bort till Wahlgreens för att inhandla lite förnödenheter inför helgen. På eftermiddagen så var det äntligen fint väder igen efter flera dagar av regn. På kvällen så hängde ja, Mariana och Roberta vid poolen.

Fredag: Lektioner mellan 9.45 och 17.00, hade dock en och en halv timmes rast, dock var det fint väder så det sög att vara inne hela dagen. På kvällen så gick jag, Ellinor, Anouk och Mariana ut och åt då det var Anouks sista kväll innan hon skulle åka hem. Det blev dock en tidig kväll då jag skulle upp 05.00 på lördag för att åka till Orlando. Mer om resan till Orlando kommer i nästa inlägg.

Likes

Comments