Hallå, har varit lite upp och ner på sista tiden, därför har jag inte orkat skriva här... men nu är det bättre (för stunden iaf) Har min number one skövdebo på besök i nästan en hel vecka! :D Sitter och funderar på vad vi ska hitta på ikväll då våra planer gick i stöpet "/ Supa? Bio? Vem vet? 😂

Likes

Comments

Hallå där! var ett tag sedan jag skrev här, men jag har haft fullt upp med skolan och annat. Haft slutprov i etik och det klarade jag galant! så jäkla skönt att ha ännu ett ämne på betygen ^^
Medicinen börjar också verka men jag vet inte riktigt om det är på ett bra eller dåligt sätt.. Jag är fortfarande deprimerad men när jag väl är glad är jag superglad!
Träningen går ju inget vidare må jag ju säga.. men jag försöker iaf!
Annars är det bara plugget som gäller för min del just nu. Går i raketfart med allt. är man borta en dag har man missat ett helt kapitel 😱
Men det är nått man snabbt arbetar ikapp :) Nu tror jag att jag ska lägga mig och sova igen 😂

Likes

Comments

Har slutprov i etiken på fredag och jag har typ inte pluggat nått.. tappat motivationen till allt typ men kämpar mig igenom det ändå för jag vet att det blir bättre i slutänden! Så nästa vecka börjar vård och omsorg 1 som jag redan har betyg i så förhoppningsvis går det bättre i det ämnet.. Träningen går väl framåt också, idag blev det dock inget då jag är så sjukt trött och får kallsvettningar och blir illamående, förmodligen av medicinen som börjar kicka in nu efter en vecka..

Likes

Comments

Igår var en sjukt bra dag/kväll/natt! Underbara vänner och underbara barn :D Lekte och hade skoj med min kompis och hennes två underbara döttrar tills dom skulle lägga sig, då kom en kär gammal vän och hälsade på som man inte umgåtts med på hur länge som helst. var länge sen jag hade så kul som jag hade igår, det var verkligen välbehövligt!

Likes

Comments

Hmm.. jag undrar jag om detta kan bli ett bra år ändå..? 🙈

Likes

Comments

Var hos läkaren igår pga att jag haft huvudvärk en längre tid. Han tryckte lite på tinningarna och runtom och sa nästan direkt "du pluggar va?"
Det var spänningshuvudvärk orsakat av stress, då jag är deprimerad och inte tar mig upp ur sängen på morgnarna så jag missar väldigt mycket vilket orsakar stress.. Så läkaren skrev ut antidepressiva åt mig så blir förhoppningsvis lite bättre om ett par veckor. Skulle börja med en halv tablett om dagen i en vecka sen köra en om dagen. Hoppas med mig nu hörni att det blir bättre! Idag blir det skola iaf. Vill inte!

Likes

Comments

Jag är så besatt av den här serien 😍

Likes

Comments

Hade prov idag, 4 kapitel i etik. och jag fick godkänt! inte bästa betyget kanske men jag klarade det iaf! så stolt över mig själv faktiskt eftersom jag knappt hann plugga nått inför provet :D Faaaaan va skönt!

Likes

Comments

Idag måste jag verkligen plugga järnet! Prov på 4 kapitel imorgon och jag kan ingenting xD Nu har jag gett mig själv en liten morot, att när jag pluggat klart ska jag få kolla några avsnitt av bästa serien just nu, SKAM. Hur bra är inte den serien alltså!? jag är såååå kär i Isak 😂
Nä nu måste jag gå tillbaka till pluggandet. hare gött, haaii

Likes

Comments

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw