View tracker

Idag på praktiken tappade jag humöret totalt! Att personalen tror att dom kan bete sig hur fan dom vill gör mig jävligt förbannad! Särbehandling hit och Särbehandling dit! Att jag måste slita fast att jag har ont och knappt kan gå, men när någon annan ska göra samma sak så behöver dom inte ens göra klart det som ska göras.. Och när man pratar med personalen om det, ja då är man bara i vägen och otrevlig och ska hålla tyst.. tur det bara är 2 dagar kvar på det där jävla stället! HATAR UNIK!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

har inte så mkt att skriva om, har inte hänt så speciellt mkt mer än att jag fått beskedet om plugg. Nu sitter jag forever alone och kollar Harry Potter and The Chamber of secrets och tjockar i mig chips, dipp och cola. funderar på att åka till pappa imorgon och sno deras wifi och kolla ikapp på lite serier!

Likes

Comments

Igår fick jag besked om att jag kom in på utbildningen  (vård och omsorg) och jag är så jäkla lycklig! Nu kör vi! Nu ska jag lyckas! Börjar den 12 December, och om ca ett år är jag färdigutbildad uska och kan börja leva mitt liv på riktigt! FYFAN VA SKÖNT! <3 

Likes

Comments

Värsta ångesten jag någonsin haft! Svårt att andas, tryck över bröstet, hjärtat galopperar och jag vill bara skrika och gråta och ta till med självskadebeteende igen.. ska nog ringa någon imorgon så jag får gå och prata med någon... orkar inte må så här längre! 

Likes

Comments

Idag har Elliot åkt hem och jag har varit iväg och ätit med min underbara lillasyster, tog även en sväng på julskyltningen (tills hon träffade på pojkvännen, då fick jag gå hem ;) )
nu sitter jag och ritar, kollar film och äter götta ^^

Likes

Comments

Elliot <3

Likes

Comments

Fick låna min brors och hans sambos vovve Elliot i helgen :D världens finaste å goaste hund 😍 Gud så bortskämd han ska bli i helgen! Just nu ligger han å sover bredvid mig i soffan, och nära ska han ligga den lilla sötnosen! ^^
Får inte ens vara ifred på toaletten x)

Likes

Comments

frågor och svar

1. Vad heter du?

Viktoria

2. Har du några smeknamn?

Jag blir kallad Vicky eller Trixie. Vissa kallar mig Vickan men det gillar jag inte :p

3.Vart bor du?

Jag bor i ljusdal i en liten lägenhet för mig själv.

4.Har du någon partner?

Nej, jag har ingen partner, singel och forever alone x(

5. Nämn 3 personer som betyder mycket för dig.

Min lillasyster är den allra viktigaste! Sen har jag två av mina bästa vänner, Rickard och Vickan <3

6. Hur gammal är du?

Jag är 22 år. född 94.

7. Röker/snusar/dricker du?

snusar nej. Röker gör jag ibland och när det gäller alkohol så blir det väl nån cider då och då, inte alls ofta dock!

8. Vad pluggar/jobbar du med?

Just nu är jag på snickeri, vilket är superkul. Väntar dock på svar om utbildning i vård och omsorg.

9. Favoritfilm/serie?

Oj. många det! serier kollar jag mycket på! men några av de bästa är: pretty little liars, supernatural, greys anatomy, The walking dead, The vampire diaries osv osv. Film kollar jag nästan aldrig på men avengersfilmerna är grymt bra, lika så fast and furious filmerna.

10. Bästa dagen i ditt liv?
2003-05-29 <3

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw