Jag har nu fixat en som hjälper mig med mental träning och annan träning och hjälper mig göra upp mål! träningen har gått sådär då jag hjälpt mamma med flytt, börjat planera julen osv! Men drinkarna sköter jag varje dag iaf! :)

jag lyckas nog iaf!

puss/ N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! morgon drinken intagen och jag sitter och funderar redan vad jag ska äta idag! usch känner mig så dum, de va lördag igår och jag åt godis och drack cola :( nåja imorgon kommer eventuellt min beställning hem med mina shakes! så taggad!

nu börjar jag köra mer intensivt för snart är de jul!
dagens träning kommer upp senare men först iväg en sväng!

puss på er! /N

Likes

Comments

rökt lax, keso och bonjour dressing

Likes

Comments

Godmorgon! tog en sovmorgon och R tog Theodor imorse! skönt! Jag missade att skriva dag 4 då vi hade besök av släktingar igår! Idag är dag 5 och de stod vilo dag på min träningsapp! skönt för mina magmuskler är väldigt ömma! Men känner ändå att jag vill träna idag då jag kommit in i de redan och de är ju så himla roligt!
morgon drinken är intagen och snart ska jag laga gröt lunch med frysta bär åt mig och Theodor!
de börjar komma mer bilder snart i denna blogg och även hur jag förändras också! Hoppas ni får en fin dag!

puss på er! /N

Likes

Comments

idag klev jag upp halv 10, tog morgon drinken i vanlig ordning, ikväll ska jag göra mitt 3 dje pass! har nu beställt mina drinkar som ska ersätta måltiderna för dagen! är så nöjd och känner redan att jag börjat må bättre i kroppen, inte lika uppblåst och svullen! :) jag kör på och småningom börjar de komma mer bilder här också!

puss på er! /N

Likes

Comments

Hej på er!
idag är de min 3 dje dag med fit line! Och på fredag ska jag även beställa shakear som ersätter 2 av mina måltider på dagen! Jag sitter nu med morgon drinken och ska sen köra igång med andra träningspasset! lite rumpövningar, magövningar och arm! känner att de börjar gå framåt nu och hoppas jag kan hålla mig borta från sötsaker 😂

puss på er! /N

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg! i denna blogg kommer jag bara skriva om min viktnedgång och mina mål! Jag har inte varit nöjd med min kropp så nu har jag gett mig f*n på att jag ska lyckas! Ni kan följa min vardag också på min andra blogg www.nouw.com/nattaduvet :)

jag har laddat ner en app som start på de hela med tränings pass i 30 dagar, sen har jag börjat med fit line produkter!
inget hat tack :)

puss på er! /N

Likes

Comments