Så, som rubriken säger ska då detta varav starten på mitt nya liv. Vad jag menar med det är att verkligen få börja om på nytt, lära känna trevligt folk som faktiskt gillar att spendera tid med dig...även om jag har svårt för att kunna förstå varför någon skulle vilja spendera sin tid på mig.

Dessa tankar behöver jag stå ut med varje dag, jag trycker ner mig själv till botten. Varför gör jag det?

Det frågar jag mig själv också men började förstå allt för knappt ett år sedan.

Allt börjar i grund och botten med uppväxten hos min ena förälder. Jag insåg det aldrig för det är klart man litar på sina föräldrar och alltid gör som de säger...tills den dagen då glaset rinner över och man inte orkar med mer.

Jag har fått ett sjukt starkt psyke av min uppväxt men det blir även svårt för mig också efter ett tag med daglig psykisk misshandel. Jag önskar inte ens min ovän denna horribla uppväxt.

Att varje dag få höra ord om hur misslyckad man är och hur jävla ful man är, det kanske låter enkelt men det är ord som kan trycka ner en människa så hårt. Sen att det kommer från den personen som fött mig, ja då kanske det börjar gå in för er att något inte står rätt till.

Hon får mig att framstå som en dålig person, hon är en lögnare, hon manipulerar mina känslor, hon förnedrar, hon saboterar, hon kränker mina gränser.

Detta är några av de typiska dragen för en person med narcissistisk personlighet.

Vad vill jag komma med detta? Jag vill berätta min livshistoria för fler, behöver få skriva av mig och även kunna hjälpa andra som har eller haft samma uppväxt.

Häng med på min resa från starten och till förhoppninsvis slutet på denna jobbiga resa i livet.


Likes

Comments