Så va denna resa slut! Nu är familjen återförenad på Bishop lei hotell på Hongkong ön. Härifrån blir det bara mull, god mat och turism, det får ni följa på insta! Xoxo mandymoe


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dags att lämna mitt skruttiga hotellrum som ändå varit hem senaste månaden. Visst vemod, ljuset och värmen kl 06 är hårt att lämna ifrån sig. Men idag får jag äntligen äntligen träffa Han och vet ni vad han har med sig? To be continued ....
Likes

Comments

Hej mina vänner. Imorgon lämnar jag Cebu och det med blandade känslor. Det är mycket som är vackert här men också mycket som är kaos och misär som jag har svårt att hantera. Samtidigt som jag känner en viss lättnad över att åka finns även en sorg, dels då jag känner skuld gentemot barnen(även om de troligtvis inte ser det så) och även för att det känns som att tiden har varit så knapp, 1 månad går fort och räcker inte till för allt man vill göra och allt som behövs göras, men just i detta nu hade jag inte kunnat stanna längre. Jag tar med mig många fina minnen och en hel del lärdom hem. Det finns mycket mer att säga om denna resa, men just nu e jag för trött, haft en bättre kväll uppe i bergen  ätit en god middag och kramat mina danskar hejdå, ett mycket fint avslut på en omtumlande resa.

Likes

Comments

Det här må inte se gå gott ut, men himmel, det är den bästa frukosten hittills, eller middag när man nu väljer att äta den. Har senaste dagarna testat en annan yogastudio som ligger närmre där jag bor(förlåt yogahub). Stött på många pratglada och otroligt vänliga yogisar och dessutom har de en Detoxbar(!!) så det är en mer hängvänlig studio. Jag önskar att jag kunde hänga i studion hela dagar, yoga, prata med andra yogis och äta fräsch mat. För mig har yogan betytt otroligt mycket för mig under min månad här, det har varit en plats för både avkoppling och för att få ny energi. Denna glasburk innehåller banan, ananans, sötpotatis, granola och ananasjuice. Nu mår man!

Likes

Comments

Idag har jag tagit farväl av de små liven på Parian. Det var ingen jätte sorglig historia, vill inte göra någon big deal av det, men känns ändå lite i hjärtat. Jag hoppas innerligt att det går fortsatt bra i framtiden för de, och kommer att försöka hjälpa min vän Emelie så gott det går för att genom donationer låta även de allra fattigaste barnen få gå i skolan. Men det är ett helt annat kapitel.
Nu har jag rundat av dagen med vinyasa i solnedgång💜 Namaste

Likes

Comments

Och där gick startskottet för tre dagars regn! Har ingenting emot regn här då det ändå är 25 grader och man kan ta taxi för en mindre slant till både yoga och bio. Sitter nu och äter frukost i hotellets regnskog med tak över mig, riktigt exotiskt!

Likes

CommentsEn försenad tyfon betyder morgonyoga på mitt bästa Yogahub, hub är typ hem, så yogans hem🙏 alla här är så väldigt vänliga, hjälps åt och skrattar tillsammans, lycka! Lite besviken på att inte få vakna till regn och rusk, men det kommer i eftermiddag är det sagt... Som vi väntar.

Likes

Comments

Hehe, fyndigt va? Gör mig hemmastadd på mitt rum med Agaton innan stormen som förväntas komma inatt. Verkar som att ni där hemma har bättre koll än mig, tyfonen kommer nog slå hårdare än jag trott. Men jag håller i mig och lovar att stanna inne. Hittade en protein shake med smaken spiced shai = TYP pepparkaka!!

Likes

Comments

God kväll för mig, morgon för er. Många som undrat över en ny tyfon här och det stämmer bra, den uppskattas vara här på Cebu på lördag, eventuellt redan imorgon. Förra tyfonen var väldigt liten, märkte knappt av den förutom spöregn. Denna är på en skala 5, vet inte riktigt vad det innebär men det gäller nog att hålla sig inomhus. Idag har barnen fått besöka Jolliebie som är typ som MacDonalds, väldigt populärt, Ett AD företag som bjöd på underhållning och mat. Vet inte riktigt vad jag tycker om sådana "tillställningar" , tas väldigt mycket bilder och det hela känns bara äckligt, men barnen får mat och har kul medan företagen en god image, kanske win win vad vet jag.
Här nedan har vi mitt favoritkafé Boe's där jag för mestadels dricker Bayani Brew och pluggar, väldigt hippt och poppis pluggställe!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder som sammanfattar dagen i stort! Har även besökt ett barnhem för handikappade barn, väldigt tagen, det kallar jag utmaning.


Likes

Comments