jag ger upp på det här nu. precis som på kuratorn. jag mår tydligen tillräckligt bra. jag vet inte, jag känner inte att hon har hjälpt mig det minsta, men jag känner mig ok. försöker att inte analysera för mycket. försöker fokusera på rätt saker så ska det nog gå bra. herråå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte orkat reflektera så mycket över hur jag mår, är väl på något slags mellanplan psykiskt, aldrig riktigt glad och aldrig riktigt ledsen, men mer åt det senare hållet i så fall? Stämningen hemma är inte heller på top så det blir inte lättare att vara det själv. Sover fortfarande dåligt men lever med det, det funkar faktiskt rätt bra.

Likes

Comments

Det har vart en händelserik dag vilket har vart bra för mig men jag har ikväll vart på en fest med för höga förväntningar, vilket gjorde att jag mår ganska dåligt nu.

Jag ska försöka att inte grunna för mycket utan bara försöka få min sömn eftersom jag låg vaken mellan 4-7 inatt, så godnatt för idag.

Likes

Comments

Jag sover inte längre, för det slog mig inatt. Jag drömde om dig, att du hade kommit hem en stund för att du mådde så dåligt. Sedan skulle du åka iväg igen och jag var tvungen att säga hejdå igen så nu ligger jag här, sömnlös och gråter.

Snälla kom inte hem igen om du ska åka iväg utan mig igen. Jag vill inte berätta detta för dig för du ska inte längta hem som du gör, du ska inte ha dåligt samvete.

Du ska resa och upptäcka och få nya erfarenheter, jag förstår att ditt ben hindrar dig men snart är stygnen borta och du kan bada. Jag ska peppa dig tills du inte längtar därifrån igen, hur mycket det än smärtar mig.

Likes

Comments

Jag insåg att detta är väldigt bra för mig, att skriva om dagen och inte bara ta med det negativa, för jag gräver lätt ner mig och glömmer det positiva. Nu minns jag ju att jag har haft bra stunder också och inser samtidigt vad som får mig att må bra och vad jag bör fokusera på. Just nu är det där jag inte behöver tänka på sådant som framkallar stressen, och det är ju superbra att jag inser vart och när det är, och att jag faktiskt kan göra det ibland, bara fokusera på här och nu. Ikväll somnar jag nöjd, ska bara tänka på det positiva

Likes

Comments

Vad har jag att säga om idag? Jo jag "försov" mig så att jag missade första lektionen. Var två sek från att sjukanmäla mig, men åt faktiskt frukost innan skolan för första gången på länge, och insåg att sovmorgon nog är väldigt bra för mig. Så jag ska ställa klockan tidigare än vanligt imorgon så att jag får tid på mig att vakna.

Istället för att komma till skolan stressad och irriterad kom jag dit harmonisk, tog några minuter för mig själv innan nästa lektion började och kände mig mycket nöjdare med tillvaron. Att jag sedan inte fick ett piss gjort på den lektionen valde jag att inte fokusera på så mycket.

Sedan gick jag och tränade, det kändes jäkligt skönt för jag var där i en hel timme utan att vilja där ifrån som jag brukar.

Fick bilen av pappa åkte hem och käkade världens godaste macka.

Sedan blev det ett par ångestfyllda timmar igen, men åkte sedan till stallet bara för att hämta upp mamma och gick in i stallet, hälsade på hästarna medan hon gjorde klart och kände sådan glädje och sådant lugn, oj vad jag borde hänga där mer.

Hem igen, middag och så nästa ångesttimme. Fattar inte hur svårt engelska 7 kan vara, helt sjukt! Var två sekunder (igen) från att skita i hela kursen då jag inte alls förstår min lärares upplägg. Har under 80% av lektionerna känt mig dum för att jag inte fattat något och vågar inte fråga på grund av rädslan att bli skrattad åt, som en lärare ofta gjorde när jag var yngre.

Men så satte vi bara i gång och vilken lättnad sen, det kan vara så att jag missuppfattat massor men då får det väl vara så helt enkelt, får ta tag i det då eftersom att min lärare inte tycks vilja hjälpa.

Nu ska jag somna till en podcast för det är det enda sättet att kunna somna utan att tankarna äter upp mig. Godnatt!

Likes

Comments

Har suttit och läst de bloggar jag brukar som vanligt och fann en ny inspirerande blogg som jag vart kär i direkt.

Sedan kom jag till ett inlägg om att ha ett distansförhållande. Jag kom på mig själv att tänka; fan vad jobbigt det måste vara. Stackars henne, sedan insåg jag, att det är ju mitt förhållande nu också, på distans.

Jag har inte fattat det, jag har ett distansförhållande. Det känns inte på riktigt, vi sa ju hejdå i onsdags, vi ses ju snart igen tänker jag, typ på tisdag eller så.

Men när den här tjejen skrev att det är fem månader kvar tills hon och hennes partner ses igen kom jag på mig själv igen, att jag vet inte ens när vi ses igen, det kan vara om två veckor, eller om 5 månader. Jag har ingen aning för det beslutet är inte mitt. Det är hans, och han vet inte heller. Är vår kärlek tillräckligt stark att överleva?

Likes

Comments

Idag känner jag mig ensammast i världen, värdelös och i vägen. Stressen som står mig upp i halsen och allt jag inte gjort som ger mig sådan ångest att jag inte kan sova. Ingen sömn, ingen aptit, ingen energi, allt är bajs idag.

Likes

Comments

Jag tror inte att jag lider av riktig social fobi men jag tycker att det är jättejobbigt att umgås med andra människor där jag måste vara någon annan än mig själv. Jag menar inte att jag måste vara en helt annan person men det jag menar är när jag måste vara trevlig och berätta om mig själv, vara social och hela tiden hänga med i samtal som inte berör mig eller jobbiga ämnen. För det är inte socialt accepterat att säga att man inte orkar prata om framtiden eller vad som ska hända efter studenten. För jag har inte en jävla aning och det stressar mig så mycket, och att andra frågar minskar inte direkt på den stressen. Nej just nu vill jag bara umgås med min familj men jag pushar mig ut ibland, ikväll till exempel.

Likes

Comments

En annan jobbig sak jag var tvungen att göra denna vecka var att säga hejdå till min partner på obestämd tid. Jag körde dem till Arlanda där de flög vidare mot Asien. Än så länge känns det ganska ok, jag har nog inte riktigt insett vad det betyder än men det kanske slår mig en dag, vi får se. Det kändes bara som något jag borde ha med här då det kan komma att bli en "orsak" till mitt mående.

Likes

Comments