hej alla trogna läsare! kul att ni fortfarande har hoppet uppe och är inne och tittar efter!

anledning till att jag inte skrivit sen innan sommaren är dels att jag jobbat som aldrig förr imprecip, jobbar jobbar jobbat hittar inte ro till att sätta mig ner och formulera mig här med bloggen. sen också för att det händer så himla mycket i mitt liv nu men även Hannas.

Hannas situation är ännu oförändrad sen hon slutade skolan, kommunen har ännu inte löst det med daglig verksamhet för Hanna vilket skulle varit klart i augusti men nu snart december är läget oförändrat.
Vi gör allt vi kan för att påskynda kommunens arbete med kommunen menar jag LSS som så vanligt visar vilken sida dem egentligen står på... Det är då inte våran sida iaf. Dem visar klart och tydligt hur inkompetenta dem är när det kommer till det verkliga livet. Jag kan tyvärr inte skriva mer för det gör mig bara mer förbannad och då skulle detta inlägget sluta i en roman.

Jag lovar att försöka att utveckla detta mer såsmåningom då vi också håller på att försöka få personlig assistans till Hanna hela dygnet så hon som vilken annan vanlig 21 åring ska få chansen att få flytta hemifrån och leva ett så självständigt liv som möjligt.
Men som kanske många redan vet efter vad som har sänts på nyheterna är försäkringskassan imprecip omöjliga att ha att göra med eftersom dem också är inkompetenta när det kommer till verkligheten.

Mer än såhär kan jag inte skriva men nu vet ni iaf varför uppdateringen har varit så dålig! Jag ska försöka hitta tid att skriva och hitta rätt ord att formulera allt i för det kan jag tyvärr inte göra nu utan att bli mer eller mindre förbannad.... 😊

hej o hejdå från oss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glad midsommar på er alla!
Tiden bara flyger iväg och midsommar kom fortare än att man hann blinka! Det kommer komma massa mer jilder från Hannas student men just nu har jag ett litet break från allt då vi ska flytta på måndag så lever i totalt kaos just nu.
Hoppas alla får en fin midsommar med underbart väder vilket det verkar bli! själv jobbar man dygnet!! kram kram!🍓🍓🍓

Likes

Comments

Är på lite semester på Gotland därav dålig uppdatering för tillfället 😊

Likes

Comments

​Inne i nöjesparken så var det dags för fotografering, först klassvis sen porträtt bild! Försökte fånga några porträtt bilder jag med när fotografen ändå var igång, men allt gick så fort så detta var det enda det blev! Men Hanna är nöjd och glad iaf! Hon ser verkligen ut o vara en riktig student! Hon är inte längre min "lilla" lillasyster, hon har verkligen vuxit upp nu 😊

Likes

Comments

Två härliga bilder på två barndomsvänner, som har följts åt genom alla skolåren!
Det har verkligen varit häftigt att ha fått se dem här två växa upp sida vid sida genom alla skolår! Och sedan får dela denna glädje denna dagen! Så underbart att se!
Vi önskar Erik och hans familj all lycka i framtiden! Hanna tackar för den fina blomman 😃

​Här ser man hur Hanna tar in alla intryck runt henne, helt fokuserad på vad alla andra gör istället för att titta in i kameran 😉

Likes

Comments

Slänger in ett annat inlägg mitt i student yran !

Förra helgen så var solen framme och det var riktigt strandväder så då fick man passa på! Det blåste lite vilket gjorde att satt man inte i lä kunde man få lite pytteskinn, men annars var det helt underbart.
​​När vi åker till stranden med Hanna så åker vi till ringsegårds första strand där kan man köra ner med bilen hela vägen till vattnet vilket är guldvårt om man har en fröken Hanna med sig 😉

Hanna hade bestämt sig redan innan vi åkte till stranden att hon skulle bada, HAHA säger jag bara, hon mer eller mindre sprang ner till vattnet och så fort hon satte fötterna i vattnet vände hon och gick upp igen! NEJ NEJ sa hon.... Men vi tvingade ner henne igen för det var ju faktiskt hon som ville bada! Så hon sprang lite i vattenbrynet med skräckblandad förtjusning. Ni ser på bilderna hur hon gapar och ler samtidigt! (det var inte jätte varmt i vattnet, ska erkännas, men det gick faktiskt att bada).

Sen när hon tyckte att hon hade badat klart satte hon sig i bilen med sin iPad som vi tog med, "ifall ifall", hon inte ville bada. Sola är inte hennes grej så det är antingen bada eller sitta i bilen som gäller för henne ungefär. Hon kan sitta i solstolen en liten stund men den blir hon för rastlös. 

Här kommer lite sköna bilder från den dagen

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från minglet, tog mest på Hanna som ni kanske ser 😃 Men dem var faktiskt 4 stycken som tog studenten i Hannas klass så GRATTIS till er alla! 

Igår hade vi mer kalas för Hanna, med delar av släkten trevligt trevligt och Hanna lite glad och livlig som vanligt! 
För mig var det en lång dag igår med mycket bilåkande utöver kalaset så idag är en slapp dag för mig!
​Önskar er alla en slapp söndag med! 

Likes

Comments