Glad midsommar på er alla!
Tiden bara flyger iväg och midsommar kom fortare än att man hann blinka! Det kommer komma massa mer jilder från Hannas student men just nu har jag ett litet break från allt då vi ska flytta på måndag så lever i totalt kaos just nu.
Hoppas alla får en fin midsommar med underbart väder vilket det verkar bli! själv jobbar man dygnet!! kram kram!🍓🍓🍓

Likes

Comments

Är på lite semester på Gotland därav dålig uppdatering för tillfället 😊

Likes

Comments

​Inne i nöjesparken så var det dags för fotografering, först klassvis sen porträtt bild! Försökte fånga några porträtt bilder jag med när fotografen ändå var igång, men allt gick så fort så detta var det enda det blev! Men Hanna är nöjd och glad iaf! Hon ser verkligen ut o vara en riktig student! Hon är inte längre min "lilla" lillasyster, hon har verkligen vuxit upp nu 😊

Likes

Comments

Två härliga bilder på två barndomsvänner, som har följts åt genom alla skolåren!
Det har verkligen varit häftigt att ha fått se dem här två växa upp sida vid sida genom alla skolår! Och sedan får dela denna glädje denna dagen! Så underbart att se!
Vi önskar Erik och hans familj all lycka i framtiden! Hanna tackar för den fina blomman 😃

​Här ser man hur Hanna tar in alla intryck runt henne, helt fokuserad på vad alla andra gör istället för att titta in i kameran 😉

Likes

Comments

Slänger in ett annat inlägg mitt i student yran !

Förra helgen så var solen framme och det var riktigt strandväder så då fick man passa på! Det blåste lite vilket gjorde att satt man inte i lä kunde man få lite pytteskinn, men annars var det helt underbart.
​​När vi åker till stranden med Hanna så åker vi till ringsegårds första strand där kan man köra ner med bilen hela vägen till vattnet vilket är guldvårt om man har en fröken Hanna med sig 😉

Hanna hade bestämt sig redan innan vi åkte till stranden att hon skulle bada, HAHA säger jag bara, hon mer eller mindre sprang ner till vattnet och så fort hon satte fötterna i vattnet vände hon och gick upp igen! NEJ NEJ sa hon.... Men vi tvingade ner henne igen för det var ju faktiskt hon som ville bada! Så hon sprang lite i vattenbrynet med skräckblandad förtjusning. Ni ser på bilderna hur hon gapar och ler samtidigt! (det var inte jätte varmt i vattnet, ska erkännas, men det gick faktiskt att bada).

Sen när hon tyckte att hon hade badat klart satte hon sig i bilen med sin iPad som vi tog med, "ifall ifall", hon inte ville bada. Sola är inte hennes grej så det är antingen bada eller sitta i bilen som gäller för henne ungefär. Hon kan sitta i solstolen en liten stund men den blir hon för rastlös. 

Här kommer lite sköna bilder från den dagen

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från minglet, tog mest på Hanna som ni kanske ser 😃 Men dem var faktiskt 4 stycken som tog studenten i Hannas klass så GRATTIS till er alla! 

Igår hade vi mer kalas för Hanna, med delar av släkten trevligt trevligt och Hanna lite glad och livlig som vanligt! 
För mig var det en lång dag igår med mycket bilåkande utöver kalaset så idag är en slapp dag för mig!
​Önskar er alla en slapp söndag med! 

Likes

Comments

Det var en kväll i juni, ja det var en av låtarna som dem uppträde med när vi var på avslutningen i skolan innan vi gick bort mot nöjesparken och Varbergs sparbankshall. För mer student firande!
Hanna bjöd upp till dans och pappa fick bekänna färg, med en liten dans inför publik, Hanna blev glad och nöjd iaf!
Det är ju det som är viktigast! 😊

Likes

Comments