Likes

Comments

Likes

Comments


ISLAND - BLUE LAGOON

Har länge drömt om att få besöka detta land och denna plats. Hur mäktiga bilder skulle man inte kunna ta och framför allt hur skönt och avslappnade ser det inte ut att vara?


Seychellerna

Bilderna från de här 90 öarna är helt magiska. Det är ett sånt här ställe som jag gärna skulle spendera min honeymoon på. Påminner till stor del om maldiverna, men måste nog säga att jag älskar det här stället lite mera.


MALTA

Har på senare tid fått upp ögonen för sydeuropeiska länder. Älskar verkligen byggnaderna, kulturen, livsstilen och klimatet och skulle helst vilja besöka alla länderna kring medelhavet. Om jag dock bara fått en biljett hade det nog bärt av till Malta.

Likes

Comments

Rosor

Att få blommor av någon man tycker om måste nog vara något av det bästa som finns. Fick dessa rosor av Z på söndagen då vi tyvärr inte kan spendera dagen tillsammans. Hoppas alla får en bra vändag med era nära! (Creds till mamma för bilderna)

Likes

Comments

Fysio 2017

Tänkte snabbt slänga in några lågkvalitetsbilder från vår lyckade Ruka resa förra veckan. Fantastiskt väder med underbara människor gjorde hela vår vistelse lite bättre och att jag lärde mig att oskadd komma ner för backen på bräda var ett stort plus i kanten. Att bo i en mysig stuga (som jag tyvärr glömde att fota) med nära och nya vänner var nog ändå det bästa och jag vill tacka alla fina människor som bodde i 6A, you made my week!

Likes

Comments

Likes

Comments

American pancakes

Likes

Comments

Current favs
Winter edition
Timberlands
Escada - Cherry in the air
Mac - pro longwear
Hoppas alla hade en fin lilla jul!

Likes

Comments