Helgens show var i Balkans anda!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och akupunktörerna på jobbet går runt och dricker varmt vatten precis hela dagen på jobbet! Det blir säkert upp emot tio glas per arbetstillfälle. Det är så himla gott att gå runt och smutta på.

Tydligen ska drickande av hett vatten ha en effektiv hälsopåverkan, så som rensning av slaggprodukter och ökad matsmältning. Att dricka varmt vatten används också i viktnedgångskurer. Finns tydligen många områden för att dricka varmt vatten :)

Men drick aldrig varmt vatten direkt ifrån kranen, utan koka det först som när du dricker te.

Extra bra, fick jag lära mig av akupunktörerna, är att stoppa ner en torkad blomma, så kallad krysantemum/Chrysantemum. Det här är en tusenårig gammal ört som används för att hitta balans i kroppen, genom att klargöra hetta (ångest,oro, huvudvärk, mm.). Googla på nätet så får ni veta mer.

Googla även på traditionell kinesisk medicin chi osv för att ta del av intressant information om kroppens balans, med allt ifrån chi flöde, chi stagnation, hetta, fukt mm. Många människor har någon typ av obalans i sitt flöde, där något av elementen är avsaknad eller har stagnerat. Detta påverkar såväl fysiska som psykiska delar av individen men går att justera något genom kost, akupunktur eller liknande.

Likes

Comments

Idag började mitt akupunkturprojekt! Kommer gå regelbundet pga PMS/Pmdd och för migrän. Anledningen till varför jag började nu är för situationen blivit ohållbar.

Jag har under senaste tiden fått migrän allt oftare, ungefär varannan dag. Min kropp kommer slitas sönder av all treo jag stoppar i mig. Förbrukar säkert 1-2 rör varje månad. Då treo är hälsofarligt när det kommer till för hög förbrukningsgrad måste jag försöka hitta andra alternativ. Jag hoppas akupunkturen kan ta bort största delen av migränen! Men man måste ge behandlingarna lite tid.

Kommer även Köra akupunktur för mitt dramatiska, instabila humör. Har kraftig PMS/Pmdd vilket gör att jag regelbundet blir nedstämd, instabil, dramatisk, får självdedtruktiva tankar och är allmänt uppgiven omotiverad.

Kommer uppdatera lite löpande om mina upplevelser om huruvida resultaten ter sig :)
Start today, nästa gång om en vecka!Likes

Comments

Redbull redbull och mera redbull!!! Vart ska detta sluta!? Kvällens show är färdig och jag måste säga att publiken var grym! Bra pepp! Men golvet var inte lika tacksamt. Halt halt halt! :) men Chi samba körde på, as always!

Likes

Comments

Imorn åker chichi till Åland för invigningen av den officiella efterfesten för Rockoff! ;) hope you be there!


Likes

Comments

Nu är jag hemma efter tre dagars intensiv samba! Vi hade så oerhört roligt och fick sånt fint mottagande av hela karnevalscrewet! Stor eloge till dem! Nu längtar jag och hoppas det även blir ett återkommande 2014! :)
Likes

Comments