Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 494 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Att sluta skolan tidigt måste ju va bland de bästa som finns, men att komma hem till ett badrum fullt med massvis av smutstvätt är fan inte lika najs. Så i denna tvättstuga ska jag hänga till klockan fem, ughh! Dock så finns det ju inget bättre än nyttvättade varma torra kläder!!
Sen har man ju diskhögen med... Aja tummen upp för en jävligt nödvändig onsdag!

Likes

Comments

ojdå blev visst blond? med inslag av väldigt mycket gula toner. Vad är det man säger; gult är fult, så vandrar för tillfället på jorden med fult hår!

Likes

Comments

Fattig student med överflöd av kreativitet och för mycket fritid, det är jag de. Känner att jag vill upp en nivå nu. Rätt tråkigt att allt man målar samlas i en stor pappershög i vardagsrummet, och inte mer än så. Så har nu tänkt lite på att "få ut de" på något vettigt sett. Instagram var ju steg 1, och nu är det dags för nästa.

Vill börja sälja tavlor, kanske trycka tröjor? En sak i taget. Vill börja nu med att sälja tavlor så fort man köpt in allt nödvändigt som krävs för det. Så min stora fråga är; Finns det någon där ute som är något intresserad av att möjligtvis köpa? Känns otroligt dumt att fixa massa tavlor om ingen ens är intresserad av att köpa.

Finns ju några få bilder på bloggen av det ja målat. Har även skaffat mig ytterligare ett instagram konto @minnhamalar och en hashtag #minnhamålar , så varsegod och följ!

För er som är intresserade så skulle jag bli väldigt glad om ni hör av er, antingen på kik; minnhakast eller kommenterar här! puss

Likes

Comments

Likes

Comments

1. sandlåda
2. indian
3. french toast
4. guldbagge
5. avskedskyss
6. surf & turf
7. hembränning
8. filosofi
9. blodsdiamant
10. flygskär

Likes

Comments

Lustigt nog så är de alltid jag som ska klanta till de. Idag så tror ja att ja drog den fetaste tabben ja någonsin lyckats klanta med. De roliga är att ja alltid drivit om just denhär grejen hur länge som helst, tills de händer mej. Om ja ska gå ner i spagat så är ja väl ca 10cm från backen. I vilket fall så går ja ner i spagat o sitter där ett tag. Tror att ja e mer proffesionell än ja va egentligen är o släpper all kontroll... pang bom o ja når backen, inte på något mirakulöst, sjukt o bra sett, utan jävligt klantigt o dumt sett. Hör hur höften/muskeln sakta men säkert "rivs" av. Resten av dagen fick ja spendera i soffan. Är nu handikappad minst resten av veckan, o kan inte ens va sur, för dehär e sjukt pinsamt...

Likes

Comments