Header

Set: Pull&Bear

Veske: Phillip Lim

Sko: Nike

Mint

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

God kveld!

Endelig fikk jeg tid til å lage siste delen av Kreta! Ferien vår var absolutt perfekt ellers, hvis ikke det skjedde noe tull med hotellet i begynnelsen av ferien. Kreta har altså levert alle forventninger. Disse bildene ble tatt på slutten av ferien vår da vi tok oss tur til byen Chania og nyt de fineste solnedgangene før vi måtte hjem. Jeg savner det og jeg kommer absolutt til å reise dit flere ganger. Neste gang må vi ha to uker! En uke holdt dessverre ikke... Men vi fikk gjort det meste og rakk til å bli solbrent. Noen som også er forelsket i Kreta? Jeg gleder meg i hvert fall til neste gang vi skal utforske mer av Kreta :)

Mint


Likes

Comments

Jakke: Jofama/ bukse: Topshop/ genser: River Island/ sko: Adidas

God kveld!

Denne skoen fra Adidas er så fin og behagelig!! Jeg har gledet meg kjempe lenge til å bruke den. Dagens outfit inneholder mange toner av roser farge og jeg elsker disse fargene. Det minne meg om at vi er fortsatt i tidlig vår når det er fint vær men fortsatt litt kald i luften.

I dag har det vært en vanlig skole dag full med oppgaver og presentasjon. Jeg var litt tidlig på skolen idag for å forbedret meg til presentasjonen om disruptive innovasjon. Det er en interessant teori som jeg skal kanskje bruke den til innleveringsoppgaven til jul. Men ja, nok om skole prat...

Akkurat nå er jeg kjempe trøtt og fikk ikke så mye søvn igår på grunn av at mine tanker vil ikke ta seg pauser. Jeg må da prøve å sove tidlig idag og må holde meg våken fram til legge tiden.

Imorgen skal jeg på skoletur til Stord og skal opp tidlig for å rekke bussen. Det blir kjekt men samtidig en hektisk dag siden jeg må skylde meg på jobb senere. Håper at jeg ikke sliter meg ihjel og så skal jeg huske på og ta noen bilder fra turen :)

Dere må ha fortsatt en fin uke!

Mint

Likes

Comments

Credit: Kristoffer Go

God morgen!!

Endelig fikk jeg til å lage mitt eget toppbilde:))) Og endret profilbildet! Hva synes dere om det nye designet?

Det var noen uker siden hvor min venn Kristoffer Go og jeg var ute en tur og gjorde photoshoot prosjekt. Jeg ble spurt av han om jeg vil være med til å ta portrait bilde som skal være med i hans bildeprosjekt. Jeg takket selvfølgelig ja til det, og det var kjempe gøy. Han er kjempe flink og jeg er veldig fornøyd med bildene!! Det er jo alltid gøy å leke modell, hehe :P Hva synes dere om bildene? Jeg skal legge ut mer bilder fra photoshoot senere.

Har en strålende tirsdag!

Mint


Likes

Comments

Slik har helgen min vært!

Bergen har vært på det fineste i de siste dagene!! Det er full sol og lite skyer som gjør at jeg vil bare ut og kose meg. Det var mye frapino fra Espresso house, hvit mocha er blitt ny favoritt frappuccino.

På fredag var jeg ute på sushi date med 3 flotte jenter!! Det var veldig koselig og vi holdt på å snakke i vei lang ut på kvelden.

Lørdagen min var litt mer avslappende i starten hvor jeg fikk tid til å lage meg god frokost, og fikk handlet mat til helgen. Senere var jeg på fest med to venninner, og så var vi innom et vennepar midt på natten bare for å plage dem for nattmat, haha! Lang lørdag var det men var gøy og sosialt.

Søndagen var mye soving. Jeg var litt deppet av at jeg ikke orket å gå ut i det fine været. Jeg hadde lyst å gå på tur men min kjære hadde skadet foten og jeg var sliten etter lørdagen, så vi var inne hele dag og slappet av. Så slik var helgen min.

Håper dere har hatt en god helg! Jeg gleder meg forresten til neste helg allerede. Helgene varer ikke så lenge og de er ofte for korte at jeg skulle ønske at tiden kunne utvides når det er helg!

Mint

Likes

Comments

Hei dere!!

Hvordan har mandagen deres vært? For meg begynte mandagen min med en god frokost ute i det nydelige været. Deretter gikk jeg på skolen og jobbet mye med oppgaver frem til sent på kvelden. Jeg tok selvfølgelig noen pauser i mellom oppgavene med middag og litt shopping!

I dag var jeg hos Mac og benyttet Kicks sine rabattkuponger som jeg fikk i posten. Jeg er ikke så flink å bruke disse kupongene men prøver å benytte de medlemsfordelene jeg får! Jeg synes det er genial av de å knytte kunden på denne måten. Jeg handler mesteparten av sminkene mine hos dem. I dag fikk jeg med meg god highlight, prime krem og lips pencil. Gleder meg til å prøve de til fest i helgen!

Jeg har også hentet skoen som jeg har lyst på veldig lenge i posten i dag!!! Denne skoen har jeg vært på jakt etter ganske lenge for de er utsolgt overalt. Jeg elsker fargen og stilen! Hva synes dere om skoen? :) Gleder meg til å bruke den i morgen!!

Snakkes!

Mint

Likes

Comments


Hey!!!

Ja, jeg har vært ute og nytt solen idag!!! :D

Jeg er så glad for at det er så fint vær for tiden her i Bergen!! Det er helt utrolig hvor flott det er å kunne stå opp om morningen med fint lys og blå himmel utenfor vinduet.

I dag har jeg hatt en ganske lang dag men det var gøy! Dagen min startet altså med skolen og etterfulgt av bytur for å nyte solen sammen med min kjære. Etterpå så var vi på en event som het "first tuesday". Her var vi med å se oppstartsbedrifter som skulle presentere seg for investorer. Jeg var der for å lære meg litt om hvordan prosessen foregår når man skal starte egen bedrift. Det var en nyttig og lærerik event som jeg kanskje kan ha nytte av senere:) Innovasjon er noe som er veldig populært for tiden, med tanke på oljekrisen som ga negativ vekst for økonomien og arbeidsplasser. Det blir spennende å se om det skapes flere arbeidsplasser fra disse oppstartsbedriftene som ble presentert idag. Fremtiden er et spennende prosjekt må jeg si. Vi får håper på at utviklingen går i en positiv retning etterhvert.

Nå må jeg legge meg, tidlig opp imorgen og enda en lang dag. Snakkes!!

Mint

Likes

Comments

God kveld!

Søndagen her i Bergen har vært helt fantastisk! Det var skyfri himmel og full sol ☀️

Jeg var i byen sammen med kjæresten og min lillebror. Vi var litt rundt omkring og jaktet på pokemon, kjøpte oss kaffe og koste oss i solen.

Nå er jeg hjemme for å begynne på skoleoppgave som skal gjøres til imorgen.

Håper dere har en fin søndag videre ;)

Mint

Likes

Comments

Jakke: Ivyrevel/ bukse: Topshop/ genser og sko: Zara/ veske: Phillip Lim

Hey!!

Da har oktober begynt! Utrolig hvor fort tiden går!

I dag skinte det frem sol faktisk etter stormdager. Min familie og jeg var på Jacob All idag og spiste middag sammen siden min lillebror er på besøk fra Oslo. Kjempe koselig å se han igjen:) Ellers har jeg hatt kjempe slow morning. Det tok litt tid for meg å våkne i de siste dagene. Jeg vet ikke hva som gjør at jeg er så trøtt i hele dag. Kanskje det er høstdager med masse regn?? Jeg håper virkelig at trøttheten går vekk snart.

I morgen skal jeg jobbe litt med skole og så skal jeg være litt med min lillebror. Vi skal ihvertfall finne på
noe gøy å gjøre. #brotherandsistertime

Skal dere noe kjekt i helgen?:)

Likes

Comments

Hallo :)

Har dere hatt en fin uke så lang?

Jeg har nemlig vært på klassetur til Vatnahalsen fra tirsdag til idag. Det var kjempe kjekt! Jeg er så glad at jeg har blitt kjent med så mange fantastisk mennesker. Jeg klager ikke på at jeg begynte på Masteren. Det kan gi meg venner for livet og utdanning :)

Jeg viser dere en liten photostory nedenfor :)

Her begynte reisen vår med tog til Myrdalen og deretter tok vi flåmsbane til Vatnahalsen høyfjellshotell. Her overnattet vi i en natt. Da vi kom frem fikk vi en deilig lunsje, og etter på hadde vi en forelesning på et møterom. Det var lang dag og mye informasjon å ta inn den dagen. Etter forelesningen hadde vi en lang pause før middag.


Her var jeg klar til middag med klassen.

Selfiet av meg fra idag tidlig. Vi var ute på en liten tur for å se utsikten:) Det var kjempefint, selv om det var både Regn og vind. Det stoppet ikke oss!


Vi fikk også besøk av regnbuen :)

Her var frokosten som vi hadde i dag. Kjempe fornøyd med maten her på hotellet med god service!

Detter er bildet av mocca som jeg prøvde å lage i dag tidlig i forelesning men det gikk ikke så bra. Jeg vet ikke om jeg hadde fortalt dere at jeg liker ikke kaffe. Så derfor hadde jeg så mye melk oppi. Det var jo mer melk enn kaffe :p hehe...

Jeg må også nesten fortelle dere en kjempe morsom opplevelse i natt sammen med noen andre i klassen. Vi hadde spill kveld og vi spilte da alias! Jeg er kjempe dårlig å forklare ord så mitt lag endte jo på siste plass. Det som var straff for taperlaget var at en av oss måtte bade i det kalde bassenget utenfor hotellet!!!! OMG!! Jeg hadde faktisk litt lyst å bade også siden jeg ville bare utfordre meg selv. Så plutselig etter mye diskusjon om hvem som skulle bade så endte det opp at nesten alle som spilte var med på å ta nattbad! Det var altså en fantastisk gøy og morsom natt vi hadde :p Alle som skulle bade var faktisk ikke i bassenget et sekund! Alle løpte mot badstuen med engang de hadde dyppet seg i bassenget. Noen skrek og det var mye støy utenfor hotellet at det høres ut som vi hadde vekket alle gjestene på hotellet! Haha...

Nei.. Jeg har ihvertfall et minne fra dette samlingen!

Noen som liker isbading?

Da må jeg nesten gjør meg klar til leggetid. Snakkes!

Mint

Likes

Comments