Header

Kjole: Asos/ Veske: YSL

God kveld!

Mandagen har alltid vært hektisk og uken er i gang igjen. Jeg har brukt en del av mandagen min på skole og på slutten av dagen så har jeg da brukt ettermiddag min til Games of Thrones. Jeg har lenger gledet meg til å se denne episoden siden forrige mandag, haha. Jeg er veldig spent på hva som kommer til å skje videre. Uheldigvis er det lang vente tid til siste sesong. Men årene går så fort så det skal ikke være noe problem. Er dere Games of thrones fan? Hva synes dere om siste episoden?

Her har dere meg i Paris igjen på bildene, da jeg gikk rundt i Luxembourg hagen. Helt fantastisk hage med full av liv og aktiviteter. Miljøet rundt denne parken er helt fantastisk. Skulle ønske at vi ha slike hage også i Bergen. Jeg elsker å se alle blomstene som finnes i alle kanter og i forskjellige farger. Det er så utrolig flott å se på.

Håper dere har hatt en fin start på uken! Jeg har en lang tirsdag i vente, så nå er det legge tid for meg. Natta!

Klem Mint.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Kjole: Nastygal/ Sko: Nike/ Veske: YSL

God dag!

Håper dere har hatt en fin helg så lang. Her har dere min outfit i en fin dag i Paris. Hvit kjole med eyelet mønster er bare et must have plagg i sommer. Dere har sikkert merket at jeg går veldig mye med min hvite Nike sko. Den er bare behagelig å gå med og passer absolutt til alle antrekk. Hvit joggesko er det noe man også må ha i sko samlingen.

I dag har det vært sol og varme i Bergen men akkurat nå så har det skyet til, typisk. Jeg skal ut i dag med min klasse, vi skal da ha back to School party. Så nå må jeg finne fram det jeg skal gå med og gjør meg klar til festen.

Har en fin lørdag videre!

Klem Mint.

Likes

Comments

Jumpsuit:: Zara/ Sko: Nike/ Veske: YSL

Simple but classic...

Å kombinere svart/hvit klær med rød leppestift, det slår aldri feil. Jeg elsker dette antrekket, spesielt elsker jeg detaljen rundt halsen fra jumpsuit. Jumpsuit har en klassisk stil og istedenfor å kombinere den med høye hæler, kombinerte jeg den heller med en vanlig Sneakers. Denne kombinasjonen gjør at looken ser både klassisk ut men samtidig enkel. Jeg synes at dette antrekket passer så bra til denne elegante døren! Hver gang jeg er her i Paris må jeg nesten ta bilde med denne døren. Jeg blir alltid overveldende når jeg ser denne døren, den er så fin.

Hva synes dere om dette antrekket?

Klem Mint.

Likes

Comments

Kjole og sko: Zara/ Bag: Nastygal

God onsdag morgen!

Jeg bare elsker å gå rundt i Paris! Det er så mye å se på at man blir aldri lei av gå. Hver eneste gate er ikke like. Denne Paris turen har min samboer og jeg gått og gått uten stopp. Vi gikk på tvers av byen og det liker jeg veldig godt men beina mine liker ikke det så godt, hehe. Men det er verdt å lide for å kunne gå og se på fine Paris gater. Man ser jo ikke de hverdag. Jeg blir alltid overrasket over alle gatene eller bygninger jeg gikk forbi. Kamera holdte på å brenne av fordi jeg tok altfor mye bilder. Det var altså konstant trykking på kamera mens jeg gikk.

Nok om alt gåingen. Her som dere se på bilder har jeg på meg min nyeste favoritt kjolen fra Zara. Fargen og lengden på kjolen passer så godt for sommer/høst sesong. Jeg kombinerte kjolen med stilig sko også fra Zara. Skoen er bare helt perfekt til Paris antrekket synes jeg. Mens vi gikk den dagen så var det litt kjølig, så lånte jeg min samboer sin genser som er fra Carlings. Jeg synes det passer faktisk ganske bra med kjolen :)

Hvis dere har lagt merket til drikken jeg hadde i hånden så gikk jeg mye rundt med Starbucks Frappuccino green tea. Det finnes dessverre ikke i Norge og jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kan lage det her. Jeg anbefaler i hvert fall denne frappuccino, for den er så god!

Ønsker dere en fin onsdag videre.

Klem Mint

Likes

Comments

Topp: Nastygal/ Bukser: Topshop/ Sko: Nike/ Veske: Saint Laurent

For en flott museum! Louvre er en av mine favoritt plasser i Paris hvor liker å bruke masse tid på å bare oppleve området. Jeg liker å gå gjennom Jardins aux Tuileries parken. Det er så avslappende, i tillegg er det en fin is vogn hvor de lager de beste og fineste isen EVER!! Skulle ønsker at vi ha slike parker i Bergen også.

Håper en riktig fin mandag videre.

Klem Mint.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kjole: Zara/ Bag: Saint Laurent/ Sko: Superga

Første outfit i Paris

Jeg er blitt veldig glad i stripe og denne sommeren er stripe mønsteret et must! Blå stripe passer til alle anledninger spesielt for lette kjole eller skjorte nå på sommeren. Jeg elsker denne kjolen fra Zara. Zara har alltid mye fint! Jeg kombinerte kjolen med min sommersko fra Superga hvor helen er dekket av brun strå som gjør at den blir ekstra fint. For å løfte litt mer av dette antrekket, valgte jeg å gå med en svart veske fra Saint Laurent. Svart veske med gull detaljer passer absolutt til alt.

Håper alle har hatt en fin helg.

Klem Mint

Likes

Comments

Hei!

Jeg er tilbake etter en lang pause fra bloggen. Denne gangen er jeg tilbake med masse bilder som jeg ønsker å dele med dere. Alt den tiden som jeg har vært vekke var fordi jeg følte at livet mitt er så rotete. Jeg vet ikke hvordan jeg skal organisere både jobb, skole og trening, ikke minst fritid ved siden av. Det var så mye å tenke på. Men denne gangen vil jeg prøve på nytt med å kombinere bloggen i min fritid, og fokusere mest på å legge ut mest mulig om mine interesser innenfor mote :) Håper mange vil følge meg videre!

Jeg har forresten nettopp vært i Paris forrige helg, og det har vært en kjempe fin helgetur. Jeg skal legge ut flere outfit bilder fra turen. Denne sommeren har jeg tatt skikkelig ferie hvor jeg har også vært på Santorini og på Sørlandet. Jeg elsker å reise, hvem gjør ikke det!. Håper dere har hatt fin sommer!

Klem Mint.


Likes

Comments

God kveld!

Endelig fikk jeg tid til å lage siste delen av Kreta! Ferien vår var absolutt perfekt ellers, hvis ikke det skjedde noe tull med hotellet i begynnelsen av ferien. Kreta har altså levert alle forventninger. Disse bildene ble tatt på slutten av ferien vår da vi tok oss tur til byen Chania og nyt de fineste solnedgangene før vi måtte hjem. Jeg savner det og jeg kommer absolutt til å reise dit flere ganger. Neste gang må vi ha to uker! En uke holdt dessverre ikke... Men vi fikk gjort det meste og rakk til å bli solbrent. Noen som også er forelsket i Kreta? Jeg gleder meg i hvert fall til neste gang vi skal utforske mer av Kreta :)

Mint


Likes

Comments

Jakke: Jofama/ bukse: Topshop/ genser: River Island/ sko: Adidas

God kveld!

Denne skoen fra Adidas er så fin og behagelig!! Jeg har gledet meg kjempe lenge til å bruke den. Dagens outfit inneholder mange toner av roser farge og jeg elsker disse fargene. Det minne meg om at vi er fortsatt i tidlig vår når det er fint vær men fortsatt litt kald i luften.

I dag har det vært en vanlig skole dag full med oppgaver og presentasjon. Jeg var litt tidlig på skolen idag for å forbedret meg til presentasjonen om disruptive innovasjon. Det er en interessant teori som jeg skal kanskje bruke den til innleveringsoppgaven til jul. Men ja, nok om skole prat...

Akkurat nå er jeg kjempe trøtt og fikk ikke så mye søvn igår på grunn av at mine tanker vil ikke ta seg pauser. Jeg må da prøve å sove tidlig idag og må holde meg våken fram til legge tiden.

Imorgen skal jeg på skoletur til Stord og skal opp tidlig for å rekke bussen. Det blir kjekt men samtidig en hektisk dag siden jeg må skylde meg på jobb senere. Håper at jeg ikke sliter meg ihjel og så skal jeg huske på og ta noen bilder fra turen :)

Dere må ha fortsatt en fin uke!

Mint

Likes

Comments