Världens lataste vecka. Lite för mycket mat, alkohol och timmar i solstolen men fy vad skönt vi hade det. Och Mallorca, jag e fan kär i dig. Nä men bra hade jag det denna vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tisdag for vi uppåt i Sverige för att vandra. Trollsjön var magiskt fint och jag hade två bra dagar. Har ni chansen att fara dit, far.

Likes

Comments

Bästabästabästa helgen. Dansat och haft ett leende på läpparna hela helgen. Kommer leva länge på denna helg.

Likes

Comments

Sitter på Arlanda just nu och väntar på sista flyget till Luleå. Känns konstigt att allt är över nu. Jag har mycket bilder (tror jag) att bjuda på från mina sista veckor i Australien samt mina dagar i Bali. Så jäkla glad att jag tog steget och for. Så jäkla glad för alla människor jag träffat. Så jäkla att jag fick avsluta hela resan med Hanna. Och samtidigt så jäkla glad att jag snart ska få krama om alla hemma. Så lite brunare och lite gladare sitter jag här nu efter 3 månader och ska hem. Konstigt. Men vi hörs vänner

Likes

Comments

Testade sushi för första gången igår. Var extremt skeptisk då det luktade åt helvete men alltså det var gott, absolut inte sista gången. Efter det gick vi på bio och såg Allegiant. Nu måste jag ta tag i denna dag och ge mig ut och springa. 

Likes

Comments

Vilken helg alltså. Sett mycket fint, skrattat, svettats, gått och gått ännu mer, sett alla möjliga djur, nästintill gråtit på grund av alla äcklig spindlar som var lika stora som min hand, haft känslan att jag dör snart, men ja det var en bra helg. Lördag började vi med en kortare vandring som inte alls var speciell, efter den for vi till hotellet för lunch. Vi grillade kängurukorv, första och sista gången jag åt det. Sen åkte vi vidare till nästa ställe, Ubirr, och jag säger bara wow så fint. Där åt vi picknick till solnedgången. Tillbaka till hotellet och där fick vi äntligen duscha av oss och kvällen avslutade vi med monopol. Söndag ringde klockan 07. Vi skulle börja med en kort sträcka på 1.5km men dumma nog valde vi den på 1.2 MIL (!!!). Är nog det värsta beslutet jag gått med på, säger bara aldrig igen. 35 grader varmt och sol, åt helvete för lite vatten, alldeles för mycket spindlar och alldeles för långt. Var inte direkt 1,2 mil med bra väg. Började med att vi gick upp på ett berg och ja utsikten var fin men absolut inte värt det. Sedan fick vi gå i gräs/vass som var lika högt som oss själva. Efter cirkus 4 timmar hade vi kommit halvvägs och vattnet var i princip slut. Var bara fortsätta gå men när vi gått cirkus 600m till i vasset så tar pilarna som vi ska följa slut eller ja vi kan inte hitta några fler. Halvt vilsna väljer vi att gå tillbaka och gå till en bilparkering som vi passerat tidigare och hoppas att det skulle vara någon människa där. Men den ekade tom så Sandra och Fae valde att gå längst bilvägen tillbaka till vår bil och sedan hämta upp oss. Vi mår skit och är så uttorkade. Efter cirkus 1 timme kommer de tillbaka men utan bil för bilnyckel är kvar i väskan som vi har, detta kom de på halvvägs till bilen. De går tillbaka och vi försöker få kontakt med ett infocenter de har där, vilket gick mindre bra då vi knappt hade någon service på telefonerna. Vi fick svar men precis då tappar vi servicen, japp det var kul. Men tacka gud för snälla människor, hade kommit en bil längst vägen de gick på så de plockade upp dem om gav dem skjuts. Vilket var en jäkla tur, för vi trodde det var 5km men visade sig vara mil. Min lycka när de kom med bil är obeskrivlig. Så efter det for vi och köpte flera liter vatten och cola. Japp det var min helg. 

Likes

Comments

Måndag hämtade Sandra upp mig vi strosade runt i centrum, åt en magisk lunch, köpte en bikini, betalade 20dollar för parkering (värsta jag varit med om) och avslutade dagen med att simma. Tisdag sol och bad, ännu en god lunch ute (måste sluta lägga pengar på mat) och tennis på kvällen. Onsdag simmade jag och sen någon timme i solen. Kvällen spenderades hos Fae där vi lagade burgare och gjorde marängsviss. Igår och idag är inte ens värda att nämna, jobbat och tränat. Imorgon klockan 05 plockar Sandra upp mig innan vi hämtar upp resterande, sedan styrs bilen till Kakadu över helgen, längtar!!

Likes

Comments

Glömt visa bilder från i torsdags när jag var ute på en båttur med familjen på en så kallad bbq båt. Hur fint som helst och fick även se krokodiler på läskigt nära håll. Lyckades även se två kängurs hoppa förbi. En bra dag.

Likes

Comments

Började gårkvällen med en burgare i solnedgången. Med mätta magar för vi till Mahri för att göra oss klara sedan lite bubbel vid poolen. När alkoholen var slut ringde vi taxi för att ta oss in till själva city. Efter många öl och någon timmes dans tog jag taxi hem. Nu sitter jag här fulare än någonsin med huvudvärk. Men vaknade till amerikanska pannkakor, livet<3

Likes

Comments

Haft världens cravings efter kanelbullar och igår fick jag äntligen äta en, okej more like tio. For till Sandra på morgonen och sedan bakade vi i fyra timmar men det var så värt det. For och mötte upp alla andra vid klipporna för att se på solnedgången och äta kanelbullar. Var ju tvungen låta våra icke svenska vänner testa kanelbullar. Solnedgången var också magisk, så ja min fredag var bra.

Likes

Comments