View tracker

Haft en mysig helg. Fredag var jag, Julia och Amanda och köpte pizza och resterande av kväll mös vi på hos Amanda tillsammans med Julia och Maja också. Fick hämtning vid tolv men somna inte förens närmare två vilket resulterade i en lite för lång sovmorgon lördag. Åt frukost som bestod av våfflor, rena drömmen faktiskt. Lördag hängde jag med Julia, Amanda och Josefin, middag på Ronjas och lite snacks till film senare. Igår var jag på julmarknad och senare var det grillning i Öjebyn, mysigt. Nu ser jag Homeland och lär göra det någon timme till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag ledig och har helg fram till tisdag. Igår hade jag arbetsintervju med ett företag i Manchester. Började med ett 30 minuters prov och då hade jag verkligen skolan att tacka, mycket uträkningar med vinstpåslag och liknade. Gick över förväntan och sen väntade själva intervjun via Skype, herregud vad nervös jag var, till och börja med bara arbetsintervju och sen att den var på engelska. Det gick i alla fall bra för blev uppringd nån timme senare och fick jobbet. HERREGUD. Så i december flyttar jag eventuellt till Manchester, hur sjukt är inte det??

Likes

Comments

View tracker

Två bilder från fantastiska Polen.

Ledig idag. Skickat in cv och gjort ett engelska test samt varit på ansiktsbehandling. Sitter just nu med en kopp kaffe och läser Michaela Fornis bok jag är inte perfekt, tyvärr. Ska senare bege mig mot Luleå för informationsmöte om aupair i USA, ska bli spännande.

Likes

Comments

En bra helg är över. Fredag var det näringslivs gala, en trevlig kväll med god mat och kanske bästa av allt att vi tog hem ett pris. Lördag jobbade jag och på kvällen var det spelkväll hos Julia och Marcus, massa skratt blev det. Idag har jag varit på powerwalk och försökt få ihop ett cv på engelska. Ikväll har jag varit hos pappa, ätit tårta och bara mått.

Likes

Comments

En helg i världsklass hade vi i Stockholm. Justin Bieber, shopping, tapas, sangria, onda fötter, sjuka hamburgare och ett bra gäng tjejer sammanfattar den helgen rätt bra.

Likes

Comments

Världens lataste vecka. Lite för mycket mat, alkohol och timmar i solstolen men fy vad skönt vi hade det. Och Mallorca, jag e fan kär i dig. Nä men bra hade jag det denna vecka.

Likes

Comments

Tisdag for vi uppåt i Sverige för att vandra. Trollsjön var magiskt fint och jag hade två bra dagar. Har ni chansen att fara dit, far.

Likes

Comments

Bästabästabästa helgen. Dansat och haft ett leende på läpparna hela helgen. Kommer leva länge på denna helg.

Likes

Comments

Sitter på Arlanda just nu och väntar på sista flyget till Luleå. Känns konstigt att allt är över nu. Jag har mycket bilder (tror jag) att bjuda på från mina sista veckor i Australien samt mina dagar i Bali. Så jäkla glad att jag tog steget och for. Så jäkla glad för alla människor jag träffat. Så jäkla att jag fick avsluta hela resan med Hanna. Och samtidigt så jäkla glad att jag snart ska få krama om alla hemma. Så lite brunare och lite gladare sitter jag här nu efter 3 månader och ska hem. Konstigt. Men vi hörs vänner

Likes

Comments