Efter en fruktansvärd båtresa så är vi äntligen på Koh Tao där vi lär spendera många dagar. Vi har ätit pannkakor med nutella och druckit öl sedan vi kom hit. Imorgon väntar stranden hela dagen. Ha de gott

Likes

Comments

Thailand som är vårt första stopp på resan började bra. En uppgradering till första klass på flyget hit gjorde det till 11 lätta timmar. Vid 7 på morgonen här i Bangkok landade vi sedan buss till den andra flygplatsen för att ta flyget till Surat Thain. 1,5h i taxi och 2h färja var vi äntligen på Koh Samui där det var ca 1h i taxi igen. Vi lyckades i alla fall få rum på ett jättemysigt hostel så vi stannade två nätter istället för en som var tanken. Imorgon tar vi färjan till Koh Tao.

Likes

Comments

Haft en mysig helg. Fredag var jag, Julia och Amanda och köpte pizza och resterande av kväll mös vi på hos Amanda tillsammans med Julia och Maja också. Fick hämtning vid tolv men somna inte förens närmare två vilket resulterade i en lite för lång sovmorgon lördag. Åt frukost som bestod av våfflor, rena drömmen faktiskt. Lördag hängde jag med Julia, Amanda och Josefin, middag på Ronjas och lite snacks till film senare. Igår var jag på julmarknad och senare var det grillning i Öjebyn, mysigt. Nu ser jag Homeland och lär göra det någon timme till.

Likes

Comments

Igår var jag ledig och har helg fram till tisdag. Igår hade jag arbetsintervju med ett företag i Manchester. Började med ett 30 minuters prov och då hade jag verkligen skolan att tacka, mycket uträkningar med vinstpåslag och liknade. Gick över förväntan och sen väntade själva intervjun via Skype, herregud vad nervös jag var, till och börja med bara arbetsintervju och sen att den var på engelska. Det gick i alla fall bra för blev uppringd nån timme senare och fick jobbet. HERREGUD. Så i december flyttar jag eventuellt till Manchester, hur sjukt är inte det??

Likes

Comments

Två bilder från fantastiska Polen.

Ledig idag. Skickat in cv och gjort ett engelska test samt varit på ansiktsbehandling. Sitter just nu med en kopp kaffe och läser Michaela Fornis bok jag är inte perfekt, tyvärr. Ska senare bege mig mot Luleå för informationsmöte om aupair i USA, ska bli spännande.

Likes

Comments

En bra helg är över. Fredag var det näringslivs gala, en trevlig kväll med god mat och kanske bästa av allt att vi tog hem ett pris. Lördag jobbade jag och på kvällen var det spelkväll hos Julia och Marcus, massa skratt blev det. Idag har jag varit på powerwalk och försökt få ihop ett cv på engelska. Ikväll har jag varit hos pappa, ätit tårta och bara mått.

Likes

Comments

En helg i världsklass hade vi i Stockholm. Justin Bieber, shopping, tapas, sangria, onda fötter, sjuka hamburgare och ett bra gäng tjejer sammanfattar den helgen rätt bra.

Likes

Comments

Världens lataste vecka. Lite för mycket mat, alkohol och timmar i solstolen men fy vad skönt vi hade det. Och Mallorca, jag e fan kär i dig. Nä men bra hade jag det denna vecka.

Likes

Comments

Tisdag for vi uppåt i Sverige för att vandra. Trollsjön var magiskt fint och jag hade två bra dagar. Har ni chansen att fara dit, far.

Likes

Comments