Postad i: Vardag

Asså om man säger såhär: började jag inte precis 1:an?!". Lite så känns det faktiskt. Det känns som jag precis började ettan och nu är det mitt sista år i gymnasiet? Tiden går för jävla snabbt. Alla säger att 2:an är det värsta året men hittils har 1:an varit det för mig. Det var dock inte på grunt utav skolan utav personliga saker som hände runt omkring som gjorde att jag mådde dåligt. Men skolmässigt....ja 2:an var väl "värst" om man säger så men tycker endå inte det var någon mardröm som vissa beskriver det som.

Det kan ju såklart också bero på vilken linje man går. Men som jag nu skulle säga till alla er som läser om ni ska börja 1:an. Ta vara på tiden för tiden flyger iväg. Kommer ihåg när jag alltid var så taggad för att börja trean och fixa med studenten och alla skivor. Det är om mindre än ett år nu...WTF!!!!!

Jag och Johan i ettan

Likes

Comments

Postad i: Träning

Idag så vaknade jag och O runt 12 och drog till gymmet en timme efter. Det var mitt första pass på forever men det gick så jävla bra. Är så taggad för morgondagens gympass. Vi körde rumpa och mage och om man säger såhär...det är omöjligt att gå upp för trappor nu. Då har man väl gjort ett bra jobb? Nej men det var sjukt längesen jag tränade tillsammans med O också eftersom jag har träningskort på sats och han på friskis. Ska faktiskt byta till friskis om kort men måste träna upp hela köpet lixom.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Jag går ju media linjen på gymnasium, och älskar att filma, sminka, och trixa så jag har börjat planera att göra min egna youtube-kanal!

Nu är det inga stora förhoppningar på att det kommer bli något men gör det ju mest för jag tycket det är väldigt kul med filmproduktion och att klippa ihop saker osv. Så det är ju en början haha, har ju en systemkamera samt stativ och mikrofon redan så har ju en bra början.

Dock kommer det ta nog fram till hösten innan några videos kommer ploppa upp på den för har lite annat jag prioriterar före detta nu. Men är supertaggad!


Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Ända sen jag kom hem från Ayia Napa så har jag varit sjuk lite hit och dit. Först så var det bihåleinflamation, samt halsont och feber. Det kan gå från att jag inte har ont i halsen ena dagen till att ha jätteont i halsen andra...Men on top of that så har jag också yrsel och att det svartnar för ögonen varje gång jag ställer mig upp ;( Så imorgon ska jag och O till doktorn för att ta massvis med blodprover (YAY) så jag kan få bli frisk och börja träna igen.

Likes

Comments

Hej alla fina,

Snart är sommaren över och det är dags att påbörja det riktiga bloggandet igen. Den här sommaren har varit helt otrolig. Först en underbar resa till Italien med min älskling och sedan Ayia Napa med brudarna. Sommaren har dock flugit iväg och jag har inte hunnit med. Känns som den precis började och nu börjar det nästan bli kallt?? Idag var det iallafall ganska ruggigt och blåsigt, känns mer som höst än sensommar. Snart börjar skolan och det är sista året nu för mig. Känns så sjukt allt ihop men kan inte vara mer taggad.

Det är inte slut på allt roliga ännu som tur är, det är kräftskiva och höst/halloween snart. Älskar när hösten smyger sig in och man kan börja använda alla mysiga höstkläder. Love it.Likes

Comments

Postad i: Inspiration, Nya inköp, Skönhet

#1: kappa från zara! Storlek XS för 499 istället för 699!

#2: body från bikbok storlek XS kostade 199

#3: jacka från zara, storlek S och var på rean, kostade 549 istället för 799!!

#4: lite smått och gott från new yorker

#5: kostymbyxor från zara, 299kr

Likes

Comments