Usch! Där är verkligen svinkallt ute nu och det ända man vill är att sitta inne hela dagen.

Ikväll ska jag mysa hos en kompis, kolla på Mello och laga mat. Jag hoppas verkligen att det är bättre bidrag denna lördagen än vad det var förra veckan, för helt ärligt var ingen sådär "superbra" då. Tror Benjamin Wahlgren kommer gå till final med tanke på hur duktiga han är, osså är han ju ganska snygg också;)

Kram, har en bra dag!<33

Likes

Comments

Vet ni vad det värsta är? Jo, när man hör från andra vad folk säger bakom ens rygg, eller när folk är så jävla genomskinliga, eller när folk utnyttjar en för status. Fyfan för hur äckligt vissa av mina "vänner" betet sig på senaste tiden, känns så jävla äckligt. Fyfan...

Likes

Comments

För tre timmar sedan myste jag i badkaret och åt samtidigt mina två favisar avokado och kiwi, drack samtidigt lite yoghurt till det.

Har inte använt badkaret sen vi flyttade in här för varmvattnet fungerar inte till badkaret, så jag har ståt och kokat vatten i en timme och hällt över till badkaret. Kreativ iallafall;)

Har precis börjat på franska-läxan som innebär att kunna 0-69 och det går riktigt bra! Om jag får säga det själv så har jag jobbat riktigt bra i skolan idag och varit så jävla motiverad. Känns så skönt att jag börjar komma ikapp det som jag är efter i och jag märker på mina lärare att de också tycker det är skönt!

Imon är det fredag, så gött och jag hoppas ni alla har det riktigt bra då! Kram! <3

Likes

Comments

Halvtimme kvar tills andra kvällen av paradise hotel 2017. Jag ser verkligen framemot denna säsongen för jag tyckte 2016's var ganska så kass.

Helt sjukt att jag ändå små kollat lite sen 2013 men började inte följa programmet förrns 2015, men eftersom att jag sett alla säsonger så vet jag lite hur det funkar haha!

I år kommer jag heja på Sanel alla dagar i veckan. Hejade på honom när han var med i Top model Sweden 2014 och tycker han är typ världens skönaste människa. Jag tror på honom i paradise just för att han är en fin människa och han kan nog köra spelet på ett fint sätt och ändå ta sig långt. Sen kan man ju också skryta lite med att han svarade på min kommentar på instagram;)

Likes

Comments