Det blev aldrig att vi drog till Malmö festivalen igår, mamma har börjat jobba denna veckan så hon var helt slut, dessutom var det bara jag som ville dit. Idag hittar jag inte på något speciellt, försöker ta tag i mitt ostädade rum där det för tillfället ligger en stor hög precis intill sängen, standard hah.

Imon har jag inte heller något för mig så jag lär väl slappa hela dagen. Redan klockan 6 på fredag drar jag iväg med bussen mot Malmö för att sedan ta tåget till Alvesta och åka till Ljungby. Är extremt taggad för jag har inte träffat mina vänner på snart 1 och 1 halv vecka, det kanske inte är så extremt mycket men jag saknar dom haha.

Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår på eftermiddagen åkte familjen in till Malmö för att äta och mamma ville dessutom se någon artist. När vi hade ätit insåg vi att de va RIX FM festivalen vid stora torg och eftersom att vi ändå var i närheten så stack vi dit. Det var bl.a. Peg Parnevik, Nano och några "små kändisar". Vi funderar på att åka in imon igen för Icona Pop spelar och både jag och mamma vill höra dom.

Ha en fin kväll <33


Likes

Comments

Nästa vecka åker jag till Ljungby vilket blir ett litet farväl, för jag lär inte komma tillbaks på minst en månad. Det är så sjukt jobbigt och jag vet helt ärligt inte hur jag ska klara det. Det är knappt så jag pallar fyrq dar ifrån dom.

Jag har iallafall haft en grym sommar, lärt känna nya människor och lärt känna vissa bättre, vet att det låter väldigt dumt att jag skaffat nya vänner i Ljungby nu när jag ska flytta därifrån hah, men det har bara blivit så. Hela detta sommarlovet har gått så långsamt och men ändå så snabbt. Nästan varje morgon har jag vaknat och undrat om gårdagen va en dröm. Hade viljat berätta ALLT i minsta detalj men samtidigt är det minnen för bara mig och mina vänner som jag inte kan dela med mig av :/

Det är Malmö festivalen nu i en vecka så det ska jag gå på någon dag och sen ska jag upp till Småland nästa fredag och stanna där till 21 augusti.

KRAM, Hoppas ni har en bra sista vecka på lovet!

Likes

Comments

Jag är så sjukt stolt över mig själv att jag lyckats gå ut 7:an med alla ämnen godkända, trots 10st E:n så är jag ändå lycklig! Jag tycker jag har kämpat på så mycket som jag bara kan. De är faktiskt ganska sjukt att jag lyckades gå från ett F till E på en månad, jag ville så gärna få godkänt och jag kommer långt med min vilja.

Skolavslutning var som vanligt lite långtråkigt, men jag sjöng och spelade piano en låt vilket gick bättre än jag trodde. Att säga hejdå till mina vänner var fett jobbigt, men när jag skulle säga hejdå till min mattelärare brast det verkligen. Hon har varit så grym och förstått mig! Älskar verkligen henne från djupet av mitt hjärta!


Hoppas alla har ett grymt sommarlov!!!

Likes

Comments