Jag är så sjukt stolt över mig själv att jag lyckats gå ut 7:an med alla ämnen godkända, trots 10st E:n så är jag ändå lycklig! Jag tycker jag har kämpat på så mycket som jag bara kan. De är faktiskt ganska sjukt att jag lyckades gå från ett F till E på en månad för jag gjorde verkligen ingenting på de lektionerna, men jag vill så gärna bli godkänt och jag kommer långt med min vilja.

Skolavslutning var som vanligt lite långtråkigt, men jag sjöng och spelade piano en låt vilket gick bättre än jag trodde. Att säga hejdå till mina vänner var fett jobbigt, men när jag skulle säga hejdå till min mattelärare brast det verkligen. Hon har varit så grym och förstått mig! Älskar verkligen henne från djupet av mitt hjärta!


Hoppas alla har ett grymt sommarlov!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här ligger jag, kan inte sova och bestämt mig för en halvtimme sedan att beställa en franstid. MÅSTE lära mig att hantera mina impulser lite bättre, heheh. Men med tanke på att mamma tidigare sagt att hon inte har något emot det (förrutom att hon tycker det är för dyrt) så lär hon väl inte bli för arg, hoppas jag.

Godnatt!!!! Tagga ångest imon;/

Likes

Comments

Två veckor kvar i Ljungby, två veckor kvar av min trygghet. Mitt hjärta slår bara snabbare och snabbare för varje gång jag inser att detta är på riktigt.

Jag vet inte om det är tillfälligt, men just nu är det ända jag vill att stanna. Jag kan dessutom inte återvända förrens jag flyttar hemifrån eftersom att pappa också flyttar ifrån Ljungby.


Jag har ju ändå hopp om att jag nu ska få hjälp i skolan och att det verkligen ska funka för mig. Att jag inte bara ska sitta av lektionerna, göra läxorna, bevis för alla som sagt att jag inte kommer lyckas i framtiden, som sagt att jag kommer bli en hora, jag vill bevis för dom att de har fel.

Men jag är rädd att för att inte bli tagen på allvar, som det alltid varit. Jag är till och med rädd att det blir värre.


Jag är rädd för att inte hitta de vänner jag har idag. De förstår mig. De vet att när min ilska talar är det inte jag. De accepterar mig för att jag inte kan sitta stilla och är extremt hyper.


Jag vet inte hur något kommer bli, men jag är rädd.

(Såklart så har ingen tvingat mig till att flytta, utan de var upp till mig om vi skulle eller inte.)

Likes

Comments

Vaknade med ont i halsen imorse och gjorde te, klockan 12 åkte jag och pappa för att hämta brorsan och hans tjej och sedan stack vi och fikade i Ronneby. Senare vid två tiden lämnade pappa av oss inne i Karlskrona och vi har ätit på Mc Donald's och sånt. Så mysigt, älskar verkligen brorsan tjej! På vägen hemåt till pappas tjej började jag känna mig sjuk vilket inte känns så bra eftersom att det är lov:(

Vi har iallafall suttit och pratat och druckit te. Tyckte dock det blev lite jobbigt för vi satt och snackade om släkten och då kommer man alltid in på hur mycket min farfar stelt upp för mig, det är fett jobbigt eftersom att jag spenderade mer tid med min morfar som barn, och han har liksom gjort grejer som fått mig att ångra att jag inte spendera mer tid på någon som faktiskt älskade mig, min farfar. Hade egentligen behövt ett helt inlägg för att beskriva hur komplicerad min släkt är, haha.

Tidigt imon åker jag till Vellinge och är ju dessutom sjuk så får se om jag bloggar något! Kram!

Likes

Comments