View tracker

Hade en fett bra lördag igår. Träffade mamma och hennes kille vilket var så fett kul för han har bästa humorn! Det är så skönt att kunna klicka med en person som ens mamma älskar och som jag senare i sommar ändå ska bo med. Med tanke på hur dum i huvet pappas ex var så vet jag ju hur jäkla jobbigt det är att inte tycka om någon som är hemma hos en näst in till varje dag.

Har dock känt mig som tredje hjulet för min brorsa hade också sin tjej hemma och pappas nya tjej var hos han. Om det finns någon singel där ut så är jag ledig, hahah.

Vi var lite på stan eftersom att det var rea och köpte därför en Morris mössa som det var 70% rabatt på! Testade också en jättesnygg lexington skjorta men det var tyvärr inte rea på den:(

Godnatt på er!

angående denna bilden så saknar jag sommarn:(((

Likes

Comments

View tracker

Jag, brorsan och pappa var i Berlin i mitten av juli 2016. Vi hade gått runt en hel dag i Berlin och bestämde oss sedan för att gå på en djurpark. Jag visste om att jag hade mens denna dagen och därför hade jag bindor i min ryggsäck. Direkt när vi kommer in på djurparken så går jag till toa för att byta binda, vill bara notera att jag hade högmidjade shorts som satt ganska långt upp. Efter någon halvtimme så kändes min shorts extremt fuktiga, men tänkte inte så mycket på det. Går på toa 10 minuter senare och inser att jag blött igenom...

Jag byter binda och tänker att aa, igen kommer nog se detta.

Ytterligare en halvtimme senare så kommentera min brorsa att jag hade blod på inre låret, och har alltså blöt ännu mer. Han tänkte ju inte så långt att det var mens även om det satt någonstans i bakhuvet på honom. Jag gick på toa igen, och jag skojar inte när jag säger att det var typ ett hav av mens. Det var som om jag bara inte kunde sluta blöda. De värsta i de tillfället är inte att jag blöder så jävla mycket utan att jag har slut på bindor. Eftersom att jag inte kan tyska och är som sämst på engelska när jag väl sitter i en situation där jag måste prata det, så jag hoppade att fråga någon och kom istället på den "geniala" iden att ta extremt mycket papper.

En dag jag aldrig glömmer!


Likes

Comments

View tracker

Mitt standard på mat har gått från macaroner till pommes och beasås. Men det är så jäkla gott!! Funkar ju också som lunch tre dagar i rad;)

Har varit hemma i tre dagar nu. Känns som jag typ bara ätit, kollat på viaplay, ätit, kollat på viaplay. Men har faktiskt varit extremt skönt att vara hemma, även om jag nästa var sjuk så behövde jag nog det. Jag har varit så långt bort från att anstränga hjärnan på jullovet så det har varit extremt svårt att komma tillbaka till motivationen jag hade i slutet av höstterminen. Men jag försöker kämpa på nu, sista terminen i hemstaden sen bär jag av till Skåneland.

Hoppas ni alla haft två bra skolveckor och en bra fredag imon, puss!

Likes

Comments

Förlåt alla gånger jag har fått utbrott och nästan viljat ha ihjäl någon, jag kan inte kontrollera mig. Förlåt för att jag pratar för mycket, för snabbt, för högt, för oklart, jag kan inte hjälpa det. Förlåt för att jag är rörig, det är endast för kaoset i mitt huvud. Förlåt för att jag stör på lektionerna, det är bara så att jag inte klarar att koncentrera mig på de som jag inte tycker är kul. Förlåt för att jag är hype i helt fel tillfälle, men jag har energi hela tiden. Förlåt för att jag avbryter konversationer, jag klarar bara inte att vänta på min tur. Förlåt för hur jag är, Jag är ledsen om du tycker jag är jobbigt men jag kan inte göra något åt det, tror mig jag har försökt gång på gång, men det är så här jag är.

Om du stör dig på mitt beteende, försök att sätta dig in i att ha koncentrationssvårigheter då det är omöjligt för mig att jobba i skolan med sånt som verkligen inte är kul, sätt dig in i att ha hyperaktivitet och pga. det har svårt att somna på kvällarna, det påverkar mig också med att jag inte kan sitta still och lätt uppfattas som stökig person. Sätt dig in att jag också är överkänslig och tar åt mig av precis ALLT du säger, om du säger att jag är fin då blir jag jätteglad, men säger du att jag är jobbig så går jag runt och funderar på hur jävla dum i huvet jag är.

Likes

Comments

Tidigare ikväll la jag upp en grej på min facebook, tycker ni borde läsa det:

Jag har aldrig försökte ta självmord, jag har bara försökt hitta ett sett att orka leva. Som vilken annan människa så har jag inte mått bra, jag har bara valt ett annat sätt att hantera det på

Det var aldrig för uppmärksamhet, det var aldrig för att folk skulle tycka synd om mig, jag har aldrig viljat ha den sortens uppmärksamhet

Men en grej jag blir frustrerad över är att bara för att jag har gamla ärr så får jag inte gå runt i shorts som vilken människa som helst, enligt samhället ska jag stå o svettas på sommarn i långbyxor, tvunget ha långa byxor när jag tränar och aldrig ens någonsin få prata om mitt tidigare självskadebeteende även om jag kan motivera folka att sluta.

Jag trodde samhället hade kommit längre än så.

Likes

Comments

View tracker

I år var första året som vi firar jul med skilda föräldrar, det kändes väldigt konstigt. Vi är dessutom vanna vid att vara flera stycken men i år var släkten utsprida på alla håll och kanter. Men det var mysigt med bara jag, mamma, mormor och jobbiga brorsan.

Igår kom mammas kille till oss och vi firade lite smått med rester från julbordet, jättemysigt<3 Men idag har vi åkte hem till honom i Vellinge.

Imorgon blir det shopping på Emporia med brorsan, stackarn hahah! Han kommer bli något djävulskt trött på att gå runt i alla butiker med mig hi.

Likes

Comments

Känslan av att det bubblar i magen, man lider men ända älskar att inte veta hur den andra känner och man tänker på person hela tiden, den magiska känslan älskar jag. Senaste jag kände så för en person var i våras, mer en ett halv år sen. Jag kommer ihåg hur förkrossad jag var över att han bara tyckte om mig som vän. Alla drömmar, alla tankar, allting. Det fanns inget att gå runt och hoppas på längre. Men idag är jag glad över att det inte leda till något för idag är inte han mer en än väldigt nära vän.

Jag saknar de känslor jag hade för honom, även om jag inte vill ha de för honom längre, så vill jag känna så för någon annan. Jag vill ha någon att dela kärlek med.


Likes

Comments

Hallå på er finaste!

I torsdagskväll åkte jag, mamma och brorsan iväg till mammas kille i Vellinge, dit vi ska flytta i sommar. Det var så oerhört mysigt att vara där!

I fredags var vi i Trelleborg och kollade på gymnasium till min bror och senare på kvällen åkte han till sin tjej i Blekinge.

Jag, mamma och mammas kille åkte till en strand i lördags (tror den ligger ner mot Höllviken). Vi skulle kolla på sällar men vi hade mammas killes hund Smilla med oss så vi fick inte se de. Men det var ändå fett härligt att vara där så vi blev inte bittra vi!

Bjuder på några bilder nedanför ifrån helgen, gonatt<3

Likes

Comments