Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fav outfit

Ivy revel blouse

Topshop skirt

Likes

Comments

Dagen startade med ett gympass på morgonen innan jag och familjen tog båten över havet till Danmark. Hela dagen spenderades där hos våra släktingar och som vanligt är man proppmätt efter man har varit där eftersom man bjuds på så otroligt mycket mat och massor av olika efterrätter. Mums!

Likes

Comments

​Hej Igen mina fina!! Det var ett tag sen vi sist hördes. Och jag ber så otroligt mycket om ursäkt för det. Tänker inte försöka ge er en godkänd/bra ursäkt där jag förklarar varför jag har varit så frånvarande från bloggen, Utan det var mest att jag inte hade tid och hade ingen motivation till att lägga ner arbete på bloggen. Så var tvungen att lägga den åt sidan ett tag. But now im back and better then ever typ  nästan. Nä men jag ska föröska göra mitt bästa och så får vi se hur det går och bara hoppas på det bästa!

Likes

Comments

Vad vill du helst jobba med i framtiden? Jag har de senaste åren varit insatt på att vilja bli advokat i framtiden. Om inte advokat skulle jag kunna se mig jobba inom mode på något sätt.

Vad är ditt all-time favoritplagg från gaderoben?
Skulle säga att det är min skinkjol från Zebra.

Vilken app använder du mest?
Förmodligen instagram eller snapchat. Tror det ligger ganska jämt mellan dom två.

Vem/Vad skulle du inte klara dig utan?
Helt klart familj och vänner. Det bästa i mitt liv är min underbara familj och mina bästa bästavänner. Dom förgyller mina dagar

Vem är din förebild?
Skulle nog säga Kenza Zouiten förmodligen. Jag älskar sättet hon bryr sig om sina läsare och fans. Och hur driven hon är med allt sitt arbete! Hon är model och jobbar inom mode och har ett eget märke "Ivy revel" som har fantastiska kläder. Blir verkligen imponerad av hur hon hinner med allt arbete och samtidigt hinner driva Sveriges största blogg. Hon inspirerar mig!

Var skulle du vilja bo i framtiden?
Om jag ska bo kvar i Sverige så vill jag bo i Stockholm. Har funderat länge på flytta till Stockholm efter gymnasiet. Om inte Stockholm så Paris eller London. Underbara städer.
Likes

Comments