Jag får börja med o säga att jag är i Irak redan☺️. Har börjat små packa väskan redan nu inför över morgon😋 (älskar o resa!) hahaha är sååå taggad!!👍🏼 Köpte slöja idag förresten!, för det är något man måste ha på sej i Iran. En slöja kosta 2000 dinar , 1500 dinar är 10kr så typ 13kr kosta en slöja om jag nu räknade rätt 😅

Iaf!😃 För er som inte vet så måste man köpa VISA om man åker från Irak till Iran. Jag har irakiskt pass så pappa lämnade in vårt pass i morse hos en som fixar VISA. (Jag har svenskt pass men vill inte använda de passet). O passet får vi tbx imorgon eftermiddag ungefär.

Priset på en VISA kostade 56.000 dinar.(som sagt för en person då). Alltså typ 380kr o det håller för en månad, man kan åka över gränsen hur många gånger man vill inom den månaden. Priset på en VISA höjs upp o ner eftersom dollar förändras hela tiden.

Såååå sjukt taggad asså!!

Mvh 😘


Likes

Comments

Asså det är kaooooozzzz! Hahahaha helt förvirrad med bloggen! 😂 Har bloggat innan men det va ett tag sen😉 Det har kommit en massa nytt o det är mycket lättare på en dator men har dock bara tillgång t mobilen😅

Men iaf nu ska jag börja med mig själv!☺️

Är en tjej är 21 år som bor i sverige och är gift med min underbara man😋 Jag är inte nöjd med min näsa o drf ska jag operera mej. Och här på min blogg så ska jag försöka mitt bästa med att skriva allt jag känner o gör innan och efter operationen o vad som "händer".

Fråga hur mke du vill! Hoppas min blogg kan vara till en gnutta hjälp☺️

Ps. Har ännu inte träffat doktorn och så men jag ska börja blogga så fort som möjligt när jag har tillgång t internet. Ds.

Mvh 😘

Likes

Comments