Idag tävlade jag sista tävlingen för iår. Det gick jättebra. Jag tävlade en regional L:A, bedömning A:0. Jag gick nolla med en fin ritt. Red mest på säkerhet pgr att jag vill nolla. Så nu har jag den tredje nollan och är kvalad till MSV. Jag är jätte nöjd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför behöver man igentligen gröntkort? Eftersom jag inte tagit den en så blir jag lite nervös för om jag inte klarar det nu i jul kan inte jag anmäla till tävlingar och jag får inte starta. Jag hoppas jag klarar det annars blir det problem.

Likes

Comments

Tyvärr känner jag att det är mindre och mindre som läser bloggen. Vad ska jag skriva för att ni ska tycka att det är kul att läsa? Skriv gärna i kommentarerna nedanför eller på min bild på instagram.  Jag vill att ni ska tycka min blogg är bra så tack om ni skriver något :)

Likes

Comments

Jag har inte hunnit blogga denna helg för jag har varit med friendos. Så därför ingen uppdatering denna helg. Men iallafall så har jag haft jättekul med Molly,My och Linnea. Tack för denna helg. 💍

Likes

Comments

Jag blir oftast nervös när jag ska tävla. Men det kan man igentligen inte direkt komma undan på något vis. Men en sak du kan göra så du blir lugnare är att ta djupa andetag, in genom näsan och ut genom munnen. Det har man nog hört många gånger men det kan faktiskt hjälpa även fast man inte tror de.

Jag blir bara nervös när jag tävlar hoppning, dressyren brukar jag inte bli nervös kanske bara nån gång ibland. Det tror jag beror på att jag vill att det verkligen ska gå bra och så (i hoppning). I dressyren känns det inte lika viktigt, där blir det som det blir.
I hoppning brukar jag bli nervös till första hindret sen brukar det släppa. Så känner jag iallafall.

Likes

Comments

Igår var det en olycka utanför mitt hus. Först hördes en smäll men jag tänkte inte så mycket på det. Sen fick jag höra att det var en krock och då blev jag orolig att det var någon jag kände. Jag sprang ut och titta. Det var en buss och en bil som hade krocka. Jag kände inte igen bilen. Men bussen som hade krockat var 212. Jag vet inte om jag kände någon som var i bussen men jag hoppas att ingen blev skadad.

Samma dag red jag och Elvira ut. Vi red till en skog. När vi skulle gå in i skogen såg vi en gubbe, vi tror att det var samma som vi hade träffa förut och då hade han skrikigt på oss. Jag vet inte om han såg oss men han gick iallafall till sin bil och släppte in hundarna i bilen. Sedan åkte han iväg. Men efter ett tag kom bilen igen och åkte till samma plats där vi va. Då stack vi och jag fick typ inte stopp på Birk. När vi kommit en bit bort så såg vi hela tiden en bil som åkte runt där. Men vi red en annan väg hem sen för de kändes inte normalt.

Likes

Comments

Hej! Känner du någon som letar B-ponny inom dressyr och kanske vill hoppa ibland. Isåfall har jag en. Den går för tillfället upp till LA:1 i dressyr. Det är en uvecklingsbar ponny som du kan komma långt med. Vill du veta mer om ponnyn gå in på: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=912456
Där finns också film.
Namn: Axells sitting Bull (Mio)

Vissa bilder är jätte gamla ☝

Likes

Comments

Idag vart det att gå på clinic. Jag var där med Ebby. Hon har också en blogg som jag rekommenderar att läsa. Bloggen heter www.nouw.com/hoppryttarna

Men till och börja med så gick det inte så bra att hitta hem till Ebby, jag och mamma körde lite fel men tillslut så hittade vi och hann till clinicen. Det var Lotta Björe som höll i clinicen och det var ridskolelever som red för henne. Det var väldigt bra och hon förklarade bra. Så nu är det bara och dra hem och träna på det hon sa.

Vi ses!

Det var på FaRS.

Likes

Comments

Hej igen! Tänkte skriva om min helg nu.

I fredags så kom Märta (Min bästa kompis) hem till mig och sov över. Hon kom på kvällen så vi hann inte göra så mycket.
På lördagen så vaknade vi ungefär halv 8 vi gick upp och åt frukost och sen åkte vi loangboard och hoppade lite. Sen kom Poker (Märtas häst). Vi red till Långsjön och badade med hästarna. Helt plötsligt la sig Poker sig ner och tänkte rulla sig i
VATTNET! Vi red hem och hoppade och hade vattenkrig! 😂 Sen kom Märtas föräldrar och skulle hämta Poker och Märta, men då följde jag också med hem till de och sov över där. Vi cyklade till affären och köpte godis när vi kom hem. Sen åkte vi loangboard.
På söndagen så hann vi inte göra så mycket vi åkte loangboard i rampen och så. Sen klockan ? komm min familj och hämtade mig. De hade varor på tävling. Hemma så red jag mina två hästar då jag också mötte på Elvira Bergman och Molly Hjort. Hadee!

Likes

Comments

Hej! Jag har nu skaffat blogg. På den här bloggen kommer du få läsa om mig och mina hästar. Vi ses!

Bilderna är från i helgen ✨

Likes

Comments