Jag sitter på tåget på väg från Umeå, till solen. Okej nu låter det som om jag är på väg till typ Australien eller nåt, eller kan man åka tåg dit ens men nej jag är på väg till Jönköping där det sägs vara sol men nej vart är du sol och värme hallå jag vill Att du kommer till mig, jag är DESPERAT efter sol och värme alltså (:.jag har varit i sol typ 4dagar och jag och min mamma samt min syster bestämde oss för att fara till Jönköping för att det var sol där men inte här i Umeå och när vi kollar vädret så ser vi att det är 24 grader varmt i Umeå och regn och åska i Jönköping. Men på fredag/lördag far jag till Stockholm och vi får hoppas att det blir bättre väder där.
Jag hade iallafall hoppats att fått ofta lite med kameran men då glömde jag den hemma, så det sket sig
Men jag harju min telefon, det löser sig tänkte jag men då slutar min telefon att fungera åh letar efter bättre dagar, hjälp.
Ha det bra så länge (:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå! Det är bara en måndag kvar! Vad hände det gick så snabbt, för redan på onsdag är det skolavslutning och sedan är det sommarlov. Och vad ska jag göra med alla dessa överflödiga dagar? Jo jag far troligtvis observera det troligtvis till Gönsköping redan veckan efter på midsommar och firar den där och vem vet kanske får lyxen att stanna i Stockholm några dagar :')
Sedan efter det har jag ingen amning om vad jag ska göra, dem sista veckorna till Lyxele och i mellan det så ska jag antagligen bada sola Aa allt som man gör på en sommar👌🏼
Ha det bra👋🏼

Likes

Comments

Halloj!
Ville inte upp i dag jag hade lätt kunnat tänkt mig en extra söndag i dag.
skola som vanligt hela dagen, men snart är det skolavslutning och då så är det tio veckors semester och sedan inväntar sjuan och nya klasser. Vi har som sagt splittrat klassen och det vart bara problem men har börjat smältas nu och jag hamnade ju med folk som gör mig glad och får mig att välja rätt satt det känns skönt att jag har hamnat i en sådan bra klass och högstadiet väntar, känns ärligt inte sol om jag börjar i högstadiet mer som om jag åt kvar i mellanstadiet fast så har det ju känts varje år man tänker inte på hur snabbt det igentligen går. Men nu ska jag försöka sätta tjuren i hornen eller vad man nu säger och plugga, vi hörs!🌸

Likes

Comments

Plugg, plugg och plugg.
Ungefär så ser mitt liv ut och det är också varför jag varit så inaktiv.
Men det är bara 2 och en halv vecka kvar med plugg i skolan, För om tre Veckor har vi skolavslutning!
Och som inte bara Jag gör utan något som dem flesta gör är att hitta något fint att ha på sig, och just de försöker jag göra..
Men det går inte så bra, vill ha en vit klänning som går typ till knäna men hittar ingen som är relativt billig och passar😁 men men jag får ta och leta vidare.
Detta vart bara ett snabb inlägg men ha en fortsatt bra kväll, och juste det är ju fredag så ha en bra helg med💋

Likes

Comments

Alltså jag som precis vänt mig vid att de va helg och så var det måndag...
Ska göra mig klar för skolan har duschat och sånt är kanske uppe lite väl tidigt men aja haha ha en bra dag🌸

Likes

Comments

Ingen söndags ångest här nejj, jag har precis kommit hem efter att sett filmen fast and furious 7 stav* rekommenderas starkt (:

Likes

Comments

Hittills har denna dag varit grym vaknade åt frukost osv for till stan och hängde med mamma och brorsan köpte saker åt saker for på donken kollade runt och de va helt enkelt helt chill, btw är det bara jag som redan har fått börja med Mina allergi tabletter mot pollen 😬
Jag var iallafall precis kommit hem från stan och ska eventuellt ut och springa i kväll men vi får la se.
Det jag köpte kan ni kolla på mitt reve konto som jag skrivit ett inlägg om tidigare.
Ha det bra🌸

Likes

Comments

Hejsan
Alltså jag känner att jag kommer inte ta mig upp i morgon because jag kommer inte somna på ett bra tag.. Vad jag gör just nu Aa typ ser på youtube sjdå nämen haha *humor* nä men i dag så har jag varit på stan och jag trodde fan inte att jag skulle hitta ngt men alltså Aa igen i Did IT, jag har tänkt på en Grejj.. Jag har varit på stan för fyra dagar sedan och innan de me och nu i dag me, kommer ju bli rutinerad! Pank.. I need a Job or nah.
Men Aa kom t saken Aa EM jag köpte en sjukt fin "kofta,tröja,jacka" något sånt.
En blandning.
Men jag kommer lägga upp bild på den senare Okok (:
Men jag har inte bara varit på stan utan när jag kom hem bjöd pappa mig på mat på HP även kallat holmsunds pizzeria.
Jag har typ bara ätit skräp mat denna väcka oj haha ja alltså i nyår så svor jag på att äta nyttigt och inge godis.
Eh.
Jahaja men i af ja åt på HP med pappa sedan for vi och köpte något som jag hört talas om tidigare och ville testa "pink grapefruit oli-free moisturiser"
Och ska iallafall testa den för att se om den är något att ha.
Godnatteer❤️

Likes

Comments

Hejsan
Hela  den hära dagen är bara seg och jobbig, jag är så trött och vill egentligen bara sova :( men jag har tagit mig så långt att jag faktiskt är på Stan med några kompisar och just nu sitter vi på Max och ska ta något att äta, eller iallafall dem jag åt som bruns stav* choklad satt jag har jätte ont i magen lol , ha en bra dag

Bild från igår 👇

Likes

Comments