Hej! Är allt bra med er? Med mig är det iallafall bra, men det är fullt upp med allt möjligt.
I fredags firande jag och några kompisar en vän som fyllde år, som ni ser på bilden under så hade vi köpt sånna här sifferballonger, dock så gick det hål på den ena.. Det blev lite fint ändå! haha
I lördags så bar det av mot Ånnaboda där vi skulle ha ett litet "hemmaläger" med lite tävlingar oså. På lördagen var det rullskidor och på söndagen var det löpning.
Det hade stått på vädret att det skulle snöa och det stämde också, precis när vi hade kört klart första passet på lördagen började det snöa för fullt och höll på ända till kvällen då bi gick och la oss.
När jag kom hem på söndagen var ja så trött så ja vila till lite, host (mycket).
När jag kom hem hade btw mina nya pjäxor kommit, det ska bli spännande att testa dom när snön lägger sig.
Har ni haft en bra helg?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Både igår och idag har jag varit på långpass. Igår var hela skidgruppen med men idag åkte 4 st. Igår sprang vi först 1 timme och sedan åkte vi rullskidor lika länge. Det kändes bra! Idag åkte vi "bara" rullskidor i 2h, även idag gick det bra! Allt kändes bra när vi åkte men när jag kom hem var jag helt slut så jag sov i 2h, haha! Nu ska jag gå ner och äta kvällsmat, see you!

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag saknar värmen från sommaren lite extra, det är så himla kallt i vår skola, känns lika gärna som om man skulle kunna sitta ute och ha lektionerna... Dom kanske inte har satt på värmen än.. vad vet jag.


Jo, vad har hänt sen sist? Inte speciellt mycket. Jag hade som vanligt träning igår då vi körde intervaller med stavar. Det var riktigt jobbigt men det gick ändå bra! Jag vaknade dock med ont i ena vaden idag och jag vet inte varför. Jag kände inget igår på träningen och det känns heller inte som träningsvärk, konstigt. 

Idag har jag inte tränat någonting förutom att jag hade test på idrotten då vi skulle springa 3.5 km på tid. Ibland är det bra att ha en vilodag då man tar det lugnt.

Vi hörs!


Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12

Jag älskar höst (och vinter) då man kan börja klä sig i varma tröjor, jackor och skor tillsammans med en fin halsduk. Gör inte ni det? Det känns som det är ett steg närmare vintern som jag älskar! Dels för att man kan åka skidor men också för att det är så mysigt, man är ute och åker skidor på dagen och sen framåt kvällen går man in och äter god mat och sätter sig under en filt för att titta på tv:n. Är det nån som håller med mig? Jag gillar självklart sommaren också, då kan man ju bada, sola och gå ut utan att ha bekymmer för att frysa... 

Likes

Comments

Är allt bra med er? Med mig är det bra.

Morgonen idag började såklart med frukost, jag gjorde smoothie och en macka. Därefter smälte jag maten för att sen gå ut för att cykla. Jag har aldrig förut cyklat för träningens skull utan jag har bara cyklat till och från skolan och till stan osv.. då ja har använt min damcykel. Idag använde jag en "sportcykel". Jag är ju så van med att ha fotbroms så det var lite ovant att bromsa med händerna, men någon vurpa blev det som tur var inte! När jag kom tillbaka körde jag lite allmän styrka, efter det har inte så mycket hänt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hända, mina kompisar som jag umgås med har inte varit hemma:( men jag ska höra när dom kommer hem idag så kanske vi kan ses ikväll, jaja, vi ses hörni!!

Likes

Comments