Header

Hej!
Igår var jag på hopplektion med Bram och det gick superbra! Han var framme för skänkeln och väldigt fin i galoppen. Vi hoppade bana och han hoppade väldigt fint och smidigt över hinderna! Idag ska vi ut i skogen och springa lite med honom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen!
Har tagit "semester" från blogg och Instagram ett tag nu men tänkte komma tillbaka nu. Nästa vecka åker jag till västkusten där mina kusiner bor. Jag åker själv. Mamma och pappa jobbar och lillebror vill inte följa med. Jag, mamma och lillebror ska till badhuset nu. Hörs!

Likes

Comments

Hej hej!
Sorry för att det inte kom något blogginlägg igår men hade inget WI-FI på typ hela dagen så kunde faktiskt inte. Vi var i Malmö hela dagen igår och började med att åka till ett ställe med massa studsmattor. Sedan åkte vi till Emporia och shoppade. Idag ska vi åka till Karlshamn. Hörs!

Likes

Comments

Nu är vi på Max i Örebro och har precis ätit, hörs!

Likes

Comments

God morgon
Nu är det snart dags att sätta sig i bilen. Är lite nervös faktiskt, mest över att lämna djuren. De har såklart uppsyn och någon som ger de mat och vatten, men det blir ändå jobbigt att lämna sina älsklingar. Nu ska jag bara klä på mig och äta frukost. Blir åksjuk av att skriva i bilen så skriver väl när vi är på typ McDonalds eller något. Hörs då:)

Likes

Comments

Hej, hej!
Nu är allt fixat, packat och tvättat tills imorgon. Är väldigt taggad! Först ska vi till Malmö och sedan till Karlshamn. Kommer nog blogga imorgon, så hörs då;)

Likes

Comments

Hallå!
Nu har vi dukat och väntar bara på att gästerna ska komma, vad gör ni idag?

Likes

Comments

God morgon!
Jag vill bara börja dagen med att skriva ett inlägg så jag kommer ihåg det;) Idag kommer min släkt hit och äter lunch, sedan ska vi till min farbror på middag. Jag ska också hinna rida och städa. Hörs!

Likes

Comments

Hej!
Idag är det den tjugoandra juni, dagen innan midsommar. Idag har jag varit i stallet då Bram hade tappat en sko som hovslagaren var tvungen att slå på innan vi åker på måndag, så det fixade vi idag. Idag kom också två nya hästar till stallet, det är kul! Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer men vi får väl se antar jag. Hörs!

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag hemma. Jag har varit i Gävle med mamma. Vi hann laga min mobil, låna böcker, shoppa och äta lunch. Jätteskönt att få mobilen lagad! När vi kom hem så bytte vi om, mamma skulle jobba och jag rida. Jag hoppade idag. Hoppade kombination räcke till räcke med två galoppsprång emellan. Medans vi hoppade fick vi besök av Brams föra ägare, det var superkul! Avslutade passet med räcke 50cm två galoppsprång räcke 70cm. Hörs!

Likes

Comments