Idag är det söndag. Jag tänkte berätta om min vecka.

Måndag: Minns inte jättemycket men det var nog en ganska bra dag!

Tisdag: Gick också bra. På kvällen fixade jag Brams nya box.

Onsdag: Min lillebror fyllde år så hela dagen gick till det.

Torsdag: Inget speciellt. Bara en vanlig dag! Flyttade lite saker från gamla till nya stallet.

Fredag: Flyttade Bram. Det gick bra och han var väldigt lugn. En familj som är kompis med vår familj sov hos oss mellan fredag och lördag.

Lördag: Kompisarna åkte hem och vi var i stallet. På kvällen kom en annan familj och åt tacos med oss.

Så jag har haft en ganska bra vecka!​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag iväg och fira min bästis som fyller 12 år idag❤️ Grattis bästa du🎊 Du vet vem du är, vill inte gå ut med namn eller Instagram för har inte frågat! Ta hand om er❤️

Likes

Comments

Nu sitter jag på skolan och väntar att lektionen ska börja. Bram ska vila idag hörs!

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag så jag har tagit det lugnt. Var hos Bram vid lunchtid. Vi red en ganska lång runda med mycket galopp. Har studiedag på fredag också som tur är. Imorgon fyller min bästa vän år. Vad tycker ni om min nya design, marmor och rosa blommor. Hörs!

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva om tre saker som hänt i stallet (på hästryggen). Idag tänkte jag fokusera på tre liknande händelser.

1: Den första saken hände för många år sedan när jag red på en annan ridskola. Jag var ganska liten. Vi skulle rida ut och jag fick en av de nyaste ponnyerna på ridskolan. Det gick ganska bra att rida tills vi kom upp i skogen. Då blev en annan ponny övertaggad och stack rakt upp i skogen och försvann. Ryttaren bröt armen på två ställen och hästen skenade hela vägen tillbaka till stallet. Vi fick skritta hem.


2: Den andra grejen hände när jag red min föredetta foderponny Lucas. vi skulle rida ut några stycken. Vi kom inte långt från gården innan en häst började tramsa och konstra. Ryttaren hoppade av och skulle leda hem hästen och vi andra skulle fortsätta bort. men hästen som blev leden slet sig och började skena mot resten. de som hade ryttare skenade också och jag var en av de som satt på. Efter en bit fick vi stopp på hästarna och ingen ramlade av som tur var.

Hörs!

Likes

Comments

Nu chillar jag i mitt nya rum (bilder kommer på rummet). Jag äter godis också, såå nyttig, haha;). Gillar du godis eller chips bäst, själv gillar jag inte chips så föredrar godis. På söndag, alltså inte imorgon utan nästa. Då startar jag min första lokala hopptävling!! Lite nervös men mest taggad! Nu ska jag fortsätta med att äta godis och läsa bloggar, puss!

Likes

Comments

Nu är jag hemma och chillar. Pappa håller på att tapetsera mitt rum. Ikväll åt vi tacos. Hörs

Likes

Comments

Nu är jag på väg till skolan och ska bara vänta på några så ska vi cykla ihop till språk lektionen. Ikväll ska jag ut och konditionsträna Bram. Hörs

Likes

Comments

Sorry att jag har varit inaktiv men vi har renoverat mitt och min lillebrors sovrum hela helgen. Vi är inte klara så håller på fortfarande. Hörs!

Likes

Comments

Subscribe