Header

Nu är jag hemma och chillar. Pappa håller på att tapetsera mitt rum. Ikväll åt vi tacos. Hörs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag på väg till skolan och ska bara vänta på några så ska vi cykla ihop till språk lektionen. Ikväll ska jag ut och konditionsträna Bram. Hörs

Likes

Comments

Sorry att jag har varit inaktiv men vi har renoverat mitt och min lillebrors sovrum hela helgen. Vi är inte klara så håller på fortfarande. Hörs!

Likes

Comments

Idag har vi friluftsdag på skolan. Vi ska jogga. Men slutar dock 1 och en halv timme tidigare så det är skönt! En grej till jag tänkte på var om ni vill ha en bloppis? Gilla inlägget om ni vill ha en bloppis med ridgrejer/hästsaker

Likes

Comments

Idag ska jag visa lite bilder på mina djur men idag ska jag kommentera varje bild.

Typiskt Majsan😂😂

När man ska ta en "naturlig" bild och ponny är lite nyfiken

Majsan tar vad hon vill ha👌🏻

Mina två favoriter

Som sagt, hon tar vad hon vill ha😂

En i sol🌕 och en i skugga🌑

Mitt lilla fluff

En bästa vän❤️

Precis vad hon vill

Hade tyvärr ingen bild på bara My då hon inte är så social av sig. Hörs

Likes

Comments

Sorry för sent inlägg idag men blev bara så idag. Imorgon har jag hopplektion med Bram. Det ska bli superkul!! Innan jag säger godnatt måste jag bara påpeka hur drygt det är med folk som skickar kedjebrev på snap. Även och det står skicka till ALLA på snap så skickar man inte till folk som har skrivit att de inte vill! Så nu har jag fått gnälla lite, HAHA. God natt!

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Har varit trögt när man vet att hemma väntar en helt ny iPhone 7! Min mobil har varit trasig i några veckor så idag fick jag en ny. Valde roséguld. Nu ska jag till stallet.

Likes

Comments

Idag var det första hela skoldagen efter sommarlovet. Föra veckan gick vi bara till 13:00 varje dag men nu kommer vi gå som vanligt. Eftersom jag inte var i skolan tis, ons, tor förra veckan så får jag ta igen lite nu. Har inte så mycket med mig hem efter ledigheten, bara någon sida svenska. Hörs!

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva lite om ett ganska aktuellt ämne just nu. Nämligen betyg och omdömen. Jag började sexan i år och har alltså betyg för förstagången. I femman hade jag ganska bra omdöme, ni vet dom där lapparna man får med hur man har presterat de olika ämnena. Jag vet inte hur ni känner som också börjat sexan nu. Men jag tycker att det är jättejobbigt att få betyg första gången när man inte riktigt vet vad som förväntas av en. Hörs imorgon i alla fall.

Likes

Comments

Imorgon drar mina hopplektioner igång. Kommer bli lite konstigt nu i början då jag kommer ha hoppning två veckor i rad innan dressyren drar igång så denna vecka är bara en bonus lektion egentligen. Jag red ut med Elsa idag och hon sov hos mig i natt. Jag fyllde ju år igår och jag fick en ny dator i present. Skriver i morgon efter hoppningen. 

Likes

Comments