dagbok

Dagen börjar med att jag vaknar av att någon ringer till mig, läser på mobilen att det står Bea, svarar. "Vart är du?" Jag kollar klockan och inser att det är 8.30. Svarar att jag precis vaknat och är hemma, lägger på och stressar upp från sängen. Kommer till skolan 9.10, får frånvaro från mentorstiden och 25 minuter av matten. Innan idrotten sticker jag hem för att hämta min innebandyklubba, måste gå upp till förrådet och hämta den, går tillbaks till lägenheten och börjar leta efter hemnycklarna, hittar inte de så är tvungen att hoppas ut genom mitt fönster, sticker till idrotten i panik. Tar av mig byxorna och gissa vad? Där flyger nycklarna ur... Kommer 5 minuter sent till den lektionen iallafall och aa, det här var så inte min dag...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

dagbok

​Hej fina!

​Idag har jag bara städat och städat, trots att det var så jobbigt så var det så värt det för nu är jag done med mitt rum! Vart dessutom ute och gick tidigare ikväll, 5 km. Tycker faktiskt det är ganska gött att va ute och gå, man rensar liksom tankarna. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll och en bra dag imon!

Puuuss !

Likes

Comments

dagbok

Hallå på er!

Jag har sånt problem med mitt sötsug och jag måste göra något åt det! Jag har hört att det tar 2 veckor att få bort ett sötsug helt, men hur göra man när man är EXTREMT sötsugen och ens kompis har nutella hemma?!

Jag har försökt äta citron och lime och det funkar ibland, men jag behöver något som hjälper ännu mer. Om någon har något tips snälla kommentera!

Om du också har ett sockerberoende då tar vi en paus från det tillsammans, från och med nu.

Likes

Comments

dagbok, seriöst

Allting började för 3-4 år sedan då familjen började prata om att "flytta till Kanada vårre kul". Som ni märker så blev det ju aldrig så, sedan dess har jag haft väldigt många upp och ner tankar om att ta mitt pick och pack och dra på Ljungby.

Det senaste året har jag varit alldeles emot det för jag känt att jag har kommit alldeles för nära vissa vänner.

Allting med Malmö började väl med att mammas kille bor ner i Vellinge och ända sedan de blev tillsammans så har mamma viljat flytta dit. Jag har varit ganska emot, men en kväll fick jag en tanke, "det hade ju faktiskt varit kul att flytta". Jag gick och sa det till mamma och vi skämtade väl lite om det. Desto mer jag tänkte på det så tyckte jag faktiskt att det var en bra ide. Sedan kom en grej som gjorde att jag kände att jag trivs inte här längre, lilla Ljungby är en ganska kaxig småstad med för mycket idioter.

Sen kommer vi ju till de som nog de flesta undrar. Ska du bara lämna dina vänner, din pappa, brorsa och släkt?

Jo, just att min pappa bor i Ljungby gör att jag kommer åka till honom varannan vecka och på loven, då jag kommer träffa både vänner och släkt.

Jag ser inte så stora nackdelar med att flytta än att risken är att vissa vänner kanske tyvärr inte vill hålla kontakt längre och det är väl deras val.

Vi flyttar i slutet av Juni 2017 nästa år så jag hinner gå ut 7:an här i Ljungby:)

KRAAAM


Likes

Comments

dagbok

Hej fina!

Idag har varit en lång dag. I skolan började vi planera ett disco som vi ska ha för de mindre klasserna, Lucia disco. Vi ska ha det mer mot december men vi har redan börjat lite. Jag har fått väldigt mycket ansvar och har därför jäktat runt ganska mycket idag och på det så hade jag bara sovit 3-4 timmar i natt.

Familjen är fullt upp i att packa eftersom att mamma flyttar ifrån sin lägenhet i helgen. Jag måste tänka lite extra med vad jag ska flytta till pappa, vad jag ska packa till mammas nästa lägenhet och vad jag inte behöver förens jag och mamma flyttar till Malmö nästa år. 

Jag har inte direkt pratat innan om att vi ska flytta och därför kanske jag borde göra ett inlägg där jag förklarar mer om varför osv.

Puss på er !

Likes

Comments

dagbok, seriöst

Hej fina!

Jag är sååå trött, jag måste gå och lägga mig tidigare på vardagarna ! Eftersom att jag redan har koncentrationssvårigheter så blir det ännu jobbigare när man också är trött. Btw med tanke på koncentrationssvårigheter så funderar jag på att göra ett inlägg där jag skriver lite om hur det känns att ha det och hur det påverkar mig i vardagen. Mest en tanke så vi får väl se.

Imon har jag läxhjälp på elevensval så då ska jag pluuuugga.

Godnatt, glöm aldrig hur grymma ni är!

Likes

Comments

dagbok

Sent inlägg men vill mest bara få upp lite bilder jag tagit under helgen.
Vara så otroligt trött idag så jag glömde helt bort att jag skulle ta bilder, dessutom är utrymmet i min telefon fullt och jag hade ingen kamera med:/

Godnatt fina ni!

Likes

Comments