Envanlig skoldag men vanligt schema förutom de två sista timmarna där vi skulel titta på en teater, den var lite skev om jag ska vara ärlig men annars var den helt ok, inte det bästa jag har sett direkt.

När jag väl hade kommit hem så var jag jätte hungrig så jag åt jag ett paket nudlar och mozzarella med tomat och basilika innan jag och pappa skulle gå med Bick (pappas typ nya tjej) och grannens hund Ipod till "Himmelska Hundar". Himmelska Hundar är ett café för hundar om ligger i Tessinparken, det är otroligt mysigt där. Vår granne som har Ipod jobbar där och lagar mat. Jag tipsar verkligen er om det här stället, det är perfekt för hundägare men även folk som inte har hundar också såklart.

Vi tre (eller fyra om man räknar med Ipod) fick sitta i en egen liten hörna med en grind till så Ipod inte skulle gå runt i hela caféet med sin stora nos. Han är ju trotsallt en Rottweiler. Bick och pappa beställde musslor medan jag tog lasagne. Ja, jag är sån person som inte gillar skaldjur, sill eller svamp över huvud


Efter vi hade ätit med en dreglande hund bredvid en och en matkoma som växte sig större och större i min mage så lämnade jag dem ensamma för att gå ut och träffa Sofie. Vi gick runt gärdet, snackade om hur man mådde hur den nya skolan är osv.

Ungefär en halvtimme efter gick vi hem till henne för att hämta pengar så gick vi till Ica Kvantum. Vi köpte en stor puckoflaska och ett paket med mumsmums... Japp, det är bara att ställa sig på vågen imorgon och se hur man gick upp i vikt av det där haha :/ Sofie var jätte trött men jag ville inte skiljas än så vi gick till hennes gym i hennes hus och satt där ett tag med musik och allt.


Men nu ska jag lägga mig och slappa lite så ni får ha det så bra så hörs vi senare :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments