Kristin, Resor

Alltså wow !! hur fint är inte detta hotell? Bilderna är ifrån Tui.se Den här resan bokade jag och min pojkvän igår kväll till Spanien Ibiza. Jag är mer än taggad då detta kommer vara min första utomlands resa, hur Nice? och ännu bättre med tanken av att jag åker med Hugo. Jag hoppas på massa sol och värme, god mat och goda drinkar. Vi åker den 25 augusti och är borta i en vecka. Kommer ta så mycket bilder !!

Likes

Comments

Minna

Hejsan på er! Efter praktiken åkte jag och Kikki in till stan för att sätta oss på frost. Jag hade varken ätit eller varit där innan så det var kul att pröva ett nytt ställe. Tyckte verkligen det var jättegod mat! Och självklart mysigt att bara sitta och prata med Kikki. Efter det kom Joel och hämta mig eftersom jag ska sova hos honom inatt. Nu ska vi nog bara lägga och mysa sedan sova, är såå trött!

Likes

Comments

Kristin

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra. Har städat lägenheten hela dagen så nu är den fin och fräsch. Åkte till min syster efter lunch och har umgåtts med henne och gör även fortfarande. Vi har precis käkat kladdkaka med oreoglass, gott!! Och nu sitter vi framför tvn.

Dom tre plaggen som nu ser här nedan beställde jag precis, somrig och fint. Hoppas det passar :)

Likes

Comments

Hår&smink, Minna

I onsdags på praktiken fick jag och Kristin för oss att göra en blogg tillsammans. Har bloggat massa när jag var yngre och jag tycker verkligen att det är kul att skriva och lägga upp massa bilder. Jag kommer skriva mycket om smink och tips, för det är det jag tycker är roligast! Vi får se hur detta går.

I morse blev det stressigt då jag försov mig. Fick som tur va skjuts till skolan eftersom jag missade min buss. På skolan hade vi egen hårvård då vi får färga och klippa på varandra. Hade länge tänkt på att slinga mig ljusare men ej vågat, men idag så! Är väldigt nöjd, kändes bra med en förändring eftersom jag inte har varit såhär ljus i håret på många år. Efter skolan åkte jag faktiskt hem och sov, är alltid så trött på fredagar efter skolveckorna.. Efter det ringde Filippa mig så vi gick ut, köpte gifflar och bara satt och prata, det var mysigt!/m

Likes

Comments