Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Joel åkte hem till mig och lagade godaste maten❤️❤️ Kyckling, gräddig currysås, pasta, paprika och babyspenat! Så fruktansvärt gott och enkelt att laga. Nu ska vi spela mario på wiiet vi kom på att vi har.

Likes

Comments

Likes

Comments

Grillat, ledighet, drinkar och uteserveringar. Vore inte det härligt vaa? Hatar kyla och vinter..(Förutom jul då, och min födelsedag får vi ej glömma. Annars är resten skit)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tittade runt lite på internet eftersom jag själv vill köpa mig en kappa nu till det kalla hemska vädret. Det får nog bli den svara för min del eftersom svart är det jag trivs i. Gillade den extra mycket eftersom den är lite längre samt har ett midjeband, en sån kappa har jag letat efter länge. Hur som helst, ville iallafall visa och tipsa er om alla dessa jackor nu till vintern, såå fina och snygga!!

Likes

Comments

​En av mina kunder idag, la täta folieslingor för att få bort hennes utväxt samt en kall nyansering 

Likes

Comments

Har haft en sån bra och lugnt helg. Har bara myst massa med Joel och verkligen sovit ut på mornarna. Har sovit väldigt dåligt denna vecka vilket är så typiskt eftersom jag har praktik varje dag nu i två veckor, då måste man vara pigg.

Idag har jag tittat på that 70's show, åkte och käka pizza med Joel på bästa pizzan(Norrstrands pizzerian!!) Åkte sedan för att träffa Maria, Louise, Sanna och Albert. Det va länge sedan så nu blev det en liten återträff<3 Puss

Likes

Comments

vill ha, ska nog beställa hem en när lönen kommer ;-)

Likes

Comments

Fantastisk fredag. Har precis slutat och ska ta bilen hem till pappa och resten för taco-kväll, bästa som finns. Blir inget speciellt i helgen förut hockey vilken känns skönt, vila lite.

Likes

Comments