Hej på er! Har precis kommit hem ifrån bergvik. ​Var och hämtade "ut" heter det så? ringar som vi hade beställt, träffade även på Minna och Joel så vi strosade runt lite på stan tillsammans också. Ska kolla nya avsnittet av hassel sen sova väntar jobb hela helgen. Kram 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eftersom vår första lektion idag var inställd/att vi fick jobba hemma passade jag, Kikki och Melinda på att ha frukost dejt. Egentligen skulle vi prata och planera om vårt kommande uf företag men blev mer planering inför halloween. Längtar såå mycket. Vet dock fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till men det lutar åt nunna, flower power tjej eller en alv, så svårt att komma på.

Sedan åkte vi tillbaka till skolan för att gå på sista lektionen. Nu ligger jag hemma och vill bara sova, är så fruktansvärt trött.. Jaja puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Åh måste verkligen tipsa som restaurangen Barón, såå god mat och mysigt ställe!! Joel och jag hade vår 2 årsdag igår så vi hade bokat bord där. Jag var faktiskt lite skeptisk innan eftersom jag inte riktigt förstod menyn. Men som sagt var, såå gott(speciellt bacon dadlarna;))!!

Ikväll blir det mer festligheter, ska nämligen fyra mammas sambo som fyller 60 år. Så nu blir det att göra sig i ordning för att gå ut och äta idag igen, men jag klagar inte direkt.

Likes

Comments

Fikade ju med Moa och Klara igår och jag tyckte Moa hade sån fin väska så jag köpte mig en likadan. Gillar den verkligen<3 Från monki för 200kr. Varken mamma eller Joel gilla den men det struntar jag i.

Likes

Comments

Inne på NK och testar favvo skorna // fina gröna buketter med blommor som jag var tvungen att ta kort på

Zaras fina logga, fanns dock inget som föll mig i smaken // ett fint omklädningrum i någon butik // köpte äntligen dessa skor som jag velat haft sååå så länge !!

En äcklig pasta som jag valde eftersom man inte förstod deras meny // & en god fika mmm

I slutet av augusti så åkte jag och Sara ner till Stockholm till Julia för att spendera helgen där. Vi hade det super bra, all mat var så god och shoppingen var också bra (köpte ju mina Isabel marant skor ;-)

Likes

Comments

​Vi drog ihop ett skönt gäng och fixade iordning en grym kräftskiva hemma hos Linda i helgen, vart super mysigt. Älskar skaldjur mer än allt, så detta var perfekt.

Likes

Comments