Instagram@vonjuntunen

JAG ÄR HÄR, för att stanna denna gång hoppas vi..... Hur borde man ens börja en blogg, hej jag heter Minna? Min blogg kommer handla om? Hur ska jag ens ha en aning, jag gissar att vi bara får köra och se vad som händer. Bra start Minna verkligen, detta verkar super intressant eller INTE. Jaja ni får hänga med i min vardag så får vi se hur det här går. Puss.

Likes

Comments

Jag hatar verkligen att resa, gick upp lördags morgon klockan 9 för att hinna till flygplatsen för att börja resan hem som sammanlagt är på tre flyg. Wow taggad. Kan ju även berätta att vi höll på att missa vårt första flyg idioter som vi är. Det tragiska är väl att jag inte ens är chockad men nu är det bara några timmar kvar till det sista flyget.
Det värsta är dock dessa timmar emellan, ja visst man kan lyssna på en podcast, plugga, musik eller se en film ja ni fattar. Men nu är fallet så att vi är fast i Milano 15 timmar och det är otroligt dåligt med eluttag här, det ändå som finns är liksom inne på toan. Men är ju typ illa tvungen att sitta där.

Snälla låt denna resa va klar snart, så jag endast kan ta tåget hem är så sjukt trött på detta just nu

Likes

Comments

Bilderna ät tagna från we heart it.

Okej detta är en av de sakerna jag haft planerat så länge, min framtids hund jag skaffar när jag flyttar hemifrån kommer vara en chow chow. Alltså det är bokstavligen det sötaste jag sett skojar inte nu? Är jag jätte hemsk om jag kommer döpa hunden till Olle. Okej svin fult egentligen men hur sött????? Ganska tragiskt hur detta typ är det ända målet jag satt upp i mitt liv.

Likes

Comments

Idag är sista dagen jag har kvar här i Puerto Rico och imorgon börjar resan hem.

- okej så first så kommer jag sakna hotell frukostarna något sjukt, är det hemskt om det är en av sakerna jag kommer sakna mest? Nej vadå att jag gillar mat, verkligen inte......

- SOLNEDGÅNGARNA!!!!! De är 999 gånger finare här än i Sverige spelar ingen roll om man ligger inne på rummet just då och ser de genom fönstret eller om man är ute just då. Dom är fortfarande lika fina.

- att bara promenera här är typ det mysigaste någonsin????? Så ja promenaderna.

- utsikten, nu har vi haft tur och haft världens finaste utsikt över havet så ja jag kommer sakna att vakna upp till det och byta till att se en lycktstolpe när jag vaknar, tagga.

Okej ni fattar listan kan bli lång på saker jag kommer sakna, men jag saknar faktiskt vissa saker i Sverige också så lite skönt ska det väl ändå bli att flyga hem, fast jag hade velat vara kvar nån vecka till helst.

Likes

Comments

michael kors/ vita sneakers

Klicka gärna på bilden om ni vill titta priset eller beställa hem dom, hittade dom jätte billigt denna gången. De är beställda från Nelly men hitta de inte på sidan så antar att dom är slutsålda. Okej dessa dödade båda mina och min syster hälar första veckan, men nu är dom hur bekväma som helst att gå i. Så om man vill ha snygga vita sneakers kolla dessa. 

Likes

Comments

WANT WANT WANT! Köp den till mig och jag lär älska dig för all framtid.

Likes

Comments

Redan i lördags lämnade jag Sverige, resan tog cirka 5+ timmar och att flyga kan va en av de tråkigaste sakerna jag gjort skojar inte. Som tur var jag sjukt trött sen dagen innan så sov bort det mesta av resan. Men nu har jag iallafall spenderat de senaste dagarna här i Puerto Rico och jag trivs så sjukt bra.

Likes

Comments

Vsco.co/mjuntunen

På senaste tiden har jag fått en sån kärlek för vsco, skojar inte. Jag har länge redigerat mina bilder där men har även börjat ladda upp mina bilder där, så det är väl oftast där mina bilder syns först. Så tipsar, tipsar tipsar!

Likes

Comments

​Okej så first hur snygga är inte dessa? För det andra är dom även perfekta just nu då jag just nu befinner mig i hotellrummet i Puerto Rico, så dom kommer verkligen behövas under veckan och jag älskar dom. Om ni vill veta vad dom kostar eller veta vart de är köpta är det bara att klicka på bilden!

Likes

Comments