​Hej!

Ja som ni kan läsa på rubriken så har jag haft en del strul med min dator, där har vi förklaringen till varför jag inte har bloggat. I ungefär 3veckors tid så har min dator varit knäpp och startat upp nya hemsidor så fort jag skulle ut på internet, alltså den har startat upp sidor utan att jag ens hunnit öppna internet. Den har också varit riktigt seg så då hade jag inte orken att vänta på att datorn skulle ladda upp ett blogginlägg. 

Men då i Torsdags när jag skulle hem till Tärna så hörde jag med min kusin Daniel om han kanske kunde ta sig en titt på den (han har nystartat upp en firma där de hjälper till med datorer), han hade både tid och möjlighet att kolla upp felet men det verkar inte har varit enkelt att ordna det. Tydligen så var det flera virus och så vidare som ställde till det. Men nu fungerar den utan problem, så tack ännu en gång bästa Daniel! 

När jag skulle hämta ut datorn på busstationen igår då pappa skickade ner den, busschauffören såg ut som ett frågetecken när jag frågade om en väska. Han hade låst in den på godset och snäll som han var så gick han och låste upp på godset så jag fick hämta väskan, snacka om snäll busschaufför!! Han stannade av bussen, tog ut nycklarna och gick iväg och låste upp, när det var chaufförsbyte och allt så tack snälla!

Nu har jag åkt på en sån där otrevlig förkylning, sjukanmälde mig idag och resten av veckan så nu tänker jag bli frisk så man kanske får tillbaka orken att ta upp studierna igen!

Vi "ses" i nästa inlägg, välkommen åter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments